Legfrissebb anyagok
- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
Grat!!!!
Ez nagy segítség volt. Addig míg nem jön a JB /ha lesz/Én a teszteket nem nézem és jól is megy a masinám. Két problémám volt.
- Opera Mobile ésa gyári böngészőben nem volt flash támogatás /állítólag az Operából kis hagyták már/ hát most van benne. A rendszerből a Flash Player-t eltávolítottam és telepítettem egy másikat most megy szépen.
-Viszont a Google Plus az még most sem jó eredetileg nem volt hajlandó mutatni a postokat az is uninstal lett és telepítve egy másik de az meg állandóan bezárja magát!Ja! és tesztekben néztem a max CPU freki 1200Mhz!!
Másnál is ezt mutatja????
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged