- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Permet Elek
üzenetére
Hát, 100 %-ra már nem tölt régóta, ugyebár... De annyi rendellenességet nem tapasztaltam, mint mások. Tegyük hozzá azonban azt is, hogy nem túl gyakran használom, még a gyári fólia is rajta van az elején!

Igazából ez az akksi bajom van csak vele. Viszont nem szeretném, ha garancia lejárta után 1-2 nappal megadja magát. Szóval akksi kiszámíthatatlan! Ha esetleg visszaviszem még a lejárat előtt, melyik ROM legyen rajta? Leszedjem a 4.2.2-t és tegyem vissza a hivatalos 4.0.4-et?
Maradt még valaki, akinek ilyen készüléke van?Üdv.
U.i.: ne zárjuk még a Topicot, ha lehet, én a kezdetektől fogva itt vagyok, az összes HSZ-t elolvastam. Pici türelem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő