- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Milyen házat vegyek?
- 8 kHz-es pollingot ígérő, analóg Yunzii klaviatúra a megfizethető árszinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sajnos ez van , postai uton es korrektsegben kozelebb van kina mj t miskolc vagy pest  , egy jo tanacsot fogadj el, ne huzd fel magad ha nem muszaly(igy 4 szemkozt bevallom ,engem is majd szetb...tt az ideg) de arra jo volt a varakozas hogy eldontsem soha tobbe noname, vagy brandelt cucc. Az ugynevezett myaudio szervize meg tehet egy nagy szivesseget , egy jo tanacsot fogadj el, ne huzd fel magad ha nem muszaly(igy 4 szemkozt bevallom ,engem is majd szetb...tt az ideg) de arra jo volt a varakozas hogy eldontsem soha tobbe noname, vagy brandelt cucc. Az ugynevezett myaudio szervize meg tehet egy nagy szivesseget egy altaluk kivalasztott nyilvanos helyen kiny..hatjak minden kiidegelt vasarlojuk hatso fertajat. Amugy tenyleg probalj higgadt maradni, mkkozben varsz azert hivd fel a fogyasztovedelem helyi irodajat es erdeklodj a lehetosegeidrol, amit irtam idopontot akkor probald a szervizt zaklatni, ha elered oket probald nyugodtan ecsetelni a lehetosegeiket, es nem artana a vasarlas helyere vissza menni egy kis panaszkonyves irogatasra, mar ha ott adtad le szervizelesre. Aki behozatta ezt a tabot es intezi a szeervizelest hat mit ne mondjak elhetne a testvere muterjaval nemi eletet. egy altaluk kivalasztott nyilvanos helyen kiny..hatjak minden kiidegelt vasarlojuk hatso fertajat. Amugy tenyleg probalj higgadt maradni, mkkozben varsz azert hivd fel a fogyasztovedelem helyi irodajat es erdeklodj a lehetosegeidrol, amit irtam idopontot akkor probald a szervizt zaklatni, ha elered oket probald nyugodtan ecsetelni a lehetosegeiket, es nem artana a vasarlas helyere vissza menni egy kis panaszkonyves irogatasra, mar ha ott adtad le szervizelesre. Aki behozatta ezt a tabot es intezi a szeervizelest hat mit ne mondjak elhetne a testvere muterjaval nemi eletet. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Home server / házi szerver építése
- iPhone topik
- Synology NAS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, egy jo tanacsot fogadj el, ne huzd fel magad ha nem muszaly(igy 4 szemkozt bevallom ,engem is majd szetb...tt az ideg) de arra jo volt a varakozas hogy eldontsem soha tobbe noname, vagy brandelt cucc. Az ugynevezett myaudio szervize meg tehet egy nagy szivesseget
 , egy jo tanacsot fogadj el, ne huzd fel magad ha nem muszaly(igy 4 szemkozt bevallom ,engem is majd szetb...tt az ideg) de arra jo volt a varakozas hogy eldontsem soha tobbe noname, vagy brandelt cucc. Az ugynevezett myaudio szervize meg tehet egy nagy szivesseget  egy altaluk kivalasztott nyilvanos helyen kiny..hatjak minden kiidegelt vasarlojuk hatso fertajat. Amugy tenyleg probalj higgadt maradni, mkkozben varsz azert hivd fel a fogyasztovedelem helyi irodajat es erdeklodj a lehetosegeidrol, amit irtam idopontot akkor probald a szervizt zaklatni, ha elered oket probald nyugodtan ecsetelni a lehetosegeiket, es nem artana a vasarlas helyere vissza menni egy kis panaszkonyves irogatasra, mar ha ott adtad le szervizelesre. Aki behozatta ezt a tabot es intezi a szeervizelest hat mit ne mondjak elhetne a testvere muterjaval nemi eletet.
 egy altaluk kivalasztott nyilvanos helyen kiny..hatjak minden kiidegelt vasarlojuk hatso fertajat. Amugy tenyleg probalj higgadt maradni, mkkozben varsz azert hivd fel a fogyasztovedelem helyi irodajat es erdeklodj a lehetosegeidrol, amit irtam idopontot akkor probald a szervizt zaklatni, ha elered oket probald nyugodtan ecsetelni a lehetosegeiket, es nem artana a vasarlas helyere vissza menni egy kis panaszkonyves irogatasra, mar ha ott adtad le szervizelesre. Aki behozatta ezt a tabot es intezi a szeervizelest hat mit ne mondjak elhetne a testvere muterjaval nemi eletet.