- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodazo
tag
Nekem is meg van a tabla. Pár tapasztalat. Wifi elsőre nem talált semmit, de második beállítás után már szépen látja. Youtubot próbáltam nem volt vele gond, igaz csak 2-3 videót néztem meg róla.
Programok telepítése szépen és gyorsan megy, bár a görgetés néha tényleg egy picit darabos.Ma kipróbáltam rajta a Skypét, hát valami borzasztó volt. Ha csak írtam nem volt gond vele, ha már beszélni is akartam, akkor már rettenetesen szaggatott, video hívásba bele is fagyot a masina. A routertől 2m-re ültem és olyan volt mintha a beszélgetés közben elveszne a jel. Amit nem nagyon értek nem találtam a mikrofonhoz beállítási lehetőséget, ami szerintem elég nagy kár. Ha valaki más is kipróbálná a skypét azt megköszönném, mert így nálam egyszerűen nem használható, a telefonomon is jobban működik.
Lehet hogy ehhez az alkalmazáshoz már gyenge a wifi-je?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged