Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casillero
tag
Még nem. Amit kaptam a másikért kellett másra, de jövő hét hétfőn 99% megveszem. Láttam én is a jó árat, de egy kicsit adok érte többet és helyben megveszem. Az egyik multinagyker most forgalmazza 39300-ért. Bár a szlovákoknál nem népszerű. Sajnos ennek is a wifi a baja az alu hátlap miatt. Akku is csak 4000mah. Leteszteltem antutu 11e feletti pontot adott úgy hogy 1,4-en ment a proci. De legalább IPS ami azért jobb a tn panelnél. Valószínű ráteszem az eredeti Nextway F8 romot és rootolom. Azért az első 3 napban meg se fog álini, és ha valami bibi lenne visszaviszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
Üzleti előfizetők hirdetései
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest