Legfrissebb anyagok
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casillero
tag
Még nem. Amit kaptam a másikért kellett másra, de jövő hét hétfőn 99% megveszem. Láttam én is a jó árat, de egy kicsit adok érte többet és helyben megveszem. Az egyik multinagyker most forgalmazza 39300-ért. Bár a szlovákoknál nem népszerű. Sajnos ennek is a wifi a baja az alu hátlap miatt. Akku is csak 4000mah. Leteszteltem antutu 11e feletti pontot adott úgy hogy 1,4-en ment a proci. De legalább IPS ami azért jobb a tn panelnél. Valószínű ráteszem az eredeti Nextway F8 romot és rootolom. Azért az első 3 napban meg se fog álini, és ha valami bibi lenne visszaviszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
Üzleti előfizetők hirdetései
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest