- Hővezető paszták
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
I2oli
tag
Sziasztok!
Nálam is a napokban beragadt az akku jelzés 100%-on... :S de fura, mert ez az után jött elő, mikor lecseréltem az eredeti ROM-ot rajta, amit még a géppel együtt kaptam MM-ből. Nem tudom lehet-e köze hozzá, de előtte jó volt, utána pedig nem.
Sajnos nem mentettem le, így vissza se tudom tenni megnézni, hogy jól gondolom-e vagy valóban csak az akku dobta be az unalmast.Viszont pár kérdésem lenne:
- mennyi időt kellene kibírnia a tabletnek jó akkuval full fényerőn WiFi-n keresztül stream videót nézve? Mert tegnap teszteltem és 4,5 - 5 órát elment, aztán pukk kikapcsolt
- lehet-e rootolás nélkül valahogy javítani hogy az akku jelzés jó legyen?- hol lehet fóliát kapni rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest