- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
plityo
tag
válasz
royalka #1827 üzenetére
Éééérdekes amúgy, mert nem vártam meg a választ, és az alvó módot "sohára" állítottam. Így nem aludt el a gép, így nem is ragadt offline-ba a mag. És nem ketyegett a sleep time sem. Szóval ez működöt.
...egy darabig, mert aztán vmiért mégiscsak elaludt. Sleep time: 1:36, Core1 offline-ban. Dögöljek meg, nem értem.
Leszedtem a GO Launcher EX Power Management Widget-jét, mert gyanús, hogy az kavart be. Aztán feltettem tölteni, reggel bekapcsolt kijelzővel találtam. Az analízis tanulsága szerint éjjel 4:36-kor bootolt. Jelenleg otthon van, nosleep módban, kikapcsolt kijelzővel. Kíváncsi vagyok, mit tapasztalok, ha hazamegyek. Meg fogom írni, és kipróbálom a képernyőzár tiltását is...
(Kezdő androidos vagyok, de ez nagyobb rejtvény, mint a Windows Vista...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest