- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kitti663
csendes tag
igaz, hogy nem csak a hibákról kell szólni de én csak a figyelmet hívtam fel ezekre, őszintén szólva 10 vásárlóból max 3 büszke tulaj, frissíteni nem lehet szóval erről sem beszélhetünk, az aksit visszafogni a fényerő visszavételével lehet meg ha rárakjátok a battery saver pro nevű progit és azon leveszitek a fogyasztást. Bővíthető persze sd-vel, de ettől még gyorsan megtelítődik a belső memória.
-
Zuri
tag
Az a baj ezzel hogy vannak hiányosságok pici hibák amik annak tekintetében mennyi hasonló árú és tudású készülék van kicsit aggasztó és egy idő után idegesítő. Pár hónapja megvan a 708W készülékem és van pár apróbb hiányosság, de célnak megfelel így is hogy filmet nézek rajta(persze töltőről). Azt kell eldönteni hogy a hibák amik vannak a célnak még megfelelnek-e vagy sem
-
Mr.Kilmister
tag
Hello,
olvasgatom itt a hsz-ket és nem tudom miről beszéltek....pénteken vettem az edigital-ba egy series 7 708DCC-t,kitűnően működik.Semmi baja,amit leszedek rá,mind megy szó nélkül,pöccre!
Netet kb 2 perc volt belőni,azóta hozzám se szól,csak teszi a dolgát.
Akkor most Nekem volt mákom,kifogtam egy jól működőt,vagy nem tudom.....egyetlen gond van vele,hogy csak viszonylag drágán van hozzá való(elfogadható) tok.....K.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő