Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zuri

tag

válasz kitti663 #800 üzenetére

Szerintem tökéletesen igazad van pár hónap együtt töltött idő alatt már ha újra ott lennék nem vennék még egyszer ilyent.
    1. A töltő hibás volt nekem amikor töltőn használtam össze-vissza érzékelt mindenfélét most ott tartok hogy a telefon töltővel használom.( külön érdekes hogy írtam a supportnak aki válaszolt hogy fáradjak be miskolcra a szervizükbe és ott készséggel kicserélik a töltő részt, amikor írtam hogy postán nem-e lehet megoldani mert kicsit drága beutazni akkor arra nem válaszoltak )
    2. Akumulátor nagyon gyenge filmet csak töltőn merek rajta nézni mert hamar lemerül. Néha mire hazaérek nem tudom eldönteni lemerült-e a készülék tétlenségébe vagy csak szimplán kifagyott mivel azt is sűrűn szokott. (És le van korlátozva hogy csak 3 folyamatot futtason a ICS)
    3. Töltő része ugye nagy baklövés hogy microUSB amiből csak 1 van így vagy töltőn van nincs de akkor tudsz használni USB-t de mivel gyenge az akksi többnyire töltőn van így az a csatlakozás eléggé felejtős. :P
    4. 3 féle tokot próbáltam meg ilyen kínai vaterásokat egyikbe se volt jó, volt amiből szimplán kicsuszik mert vékony volt amibe bele se ment mert abba már nagydarab volt és feszítette a tokot(vicc hogy a billentyűzetest itt sem tudod használni a töltés miatt vagy töltőd vagy billentyűzöl)
    5. Támogatás: ami gyakorlatilag nincs. Mikor megvettem nem talált semmit sem a myaudio oldalán lévő kereső hozzá, mostanra ugy látom ezt kijavították. Anno még a supportól ugy kaptam egy letöltési linket a tablet firmwarevel de semmi info hogy most ez újabb vagy milyen verzió. Megjegyzem már akkoriban(kb 3 hónapja) JB-ket telepítgettem fel X8-as telefonomra nemhogy ICS-t fura hogy egy ilyen régi telefonja jobban modolnak full cyanogen JB-s romot mint ilyen újabb tabletekre(amik bírnák is hardweresen)
    Szóval az a meglátásom hogy ha ebayról rendeltem volna egy tabletet lehet olcsóbban megkaptam volna és tudatában vagyok annak, hogy az értékesítő leszarja a fejem, de én direkt azért vettem ilyen terméket mert csábító volt a magyar terméktámogatás ami valljuk be egyenlő a nullával(még a mellékelt magyar nyelvű kézikönyv se a tablethez való) de legalább letölthetek 10 zeneszámot a myaudio storerol ingyenesen :P

Új hozzászólás Aktív témák