Új hozzászólás Aktív témák
-
violentSt
tag
válasz
Mr.Kilmister #790 üzenetére
"Minden más márka is lehet hibás,kis vagy nagy hibaszázalékkal....akinek nem kell,nem tetszik,ne vegye meg."
Pontosan ez kulonbozteti meg a nagy markakat a nonametol h nem fordul elo annyi hibas
Ezek szerint rendben van ha veszel egy termeket azt 3x kell cserelni es a megvizsgalt 10 peldanybol 2 hibatlan
En elvarom es azt hiszem joggal, hogy elsore azt kapjam amit igernek a penzemert
Persze biztos van akinek nem problema szaladgalni es a termeket cserelgetni (ha cserelik egyaltalan)
Vagy rogton 3 nap utan nelkulozni azt amiert kifizette a penzt 2-3 hetig es utana visszakapni a termeket kb ugyan ugy majd kezdeni elorol a procedurat (myaudio support kb papiron letezik)Persze itt jon az olcso husnak hig a leve, meg ennyi penzert ne varjak csodat
Ami szinten rendben lenne ha erre fel is hivnak a vasarlo figyelmet meg a vetel elottSztem az olcsosag nem kibuvo, azert mert a legjobb ar ertek arannyal rendelkezik (bar rogton megdol az allitas ha hibas peldanyt fog ki es atgondolja a vele jaro kellemetlensegeket)
inkabb adjak dragabban par ezerrel de konyorgom legyen mar legalabb egy minimalis minosegellenorzes, hogy a dobozbol ne rogton a hibasat vegyek ki... Ha rejtett a hiba es kesobb jon elo az talan meg elfogadhato mert azt valoban a gyarto sem tudhatja elore azonban nekem a tapasztalataim alapjan inkabb ugy tunik h proba szerencse alapon minden peldanyt dobozlnak (Es van akinek nem tunik fel a hiba vagy beltorodik)
Es valszeg a forumokat azert latogatjak a leendo vasarlok h konkluziot vonjanak le a hszekbol es ne a puszta szerencsere kelljen biznia magat es majd o merlegel az olvasottak alapjan
Mondjuk a nexus nem hiszem h tragya masina lenne (azert ot irom mert az a referencia) es meg is duborog a topik ergo nem csak a hibakrol szolhat egy forum de van meg par ilyen topik
Nem kotekedesbol irtam le ezeket es nem feltetlen erre az egy markara vonatkoztatnek az irottak alapjan, de en meg azt unom a forumokba h megprobaljak megmagyarazni h a silany minoseg teljesen rendben van mert olcso...
Persze az is lehet h nekem magasak az elvarasaim
-
TA68
őstag
válasz
Mr.Kilmister #787 üzenetére
A szívemből szóltàl. Az meg különösen tetszik, mikor olyan fikàz egy kèszüléket, akinek sosem volt, csak lallota, hogyaznemjómerszar...
-
válasz
Mr.Kilmister #787 üzenetére
Azt nem szabad elfelejteni, hogy a Tesco-n keresztül több ezer eladott darab lehet. A topikokba pedig általában azok írnak, akiknek gondjuk van.
-
violentSt
tag
válasz
Mr.Kilmister #783 üzenetére
szerintem a héten vegyél egy lottót is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- CORSAIR K100 AIR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő