Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AlanLoyd
csendes tag
válasz
Jim Tonic #809 üzenetére
Lehetséges, hogy van ilyen program, de nekem ez a megoldás sokkal kézenfekvőbbnek tűnik, mint egy stick használata. Így tuti, hogy van net, nincs gebasz, hogy nem megy a stick + nem kell kábelezgetni a gépet, illetve töltés közben is tudok netezni, ugyanis, ha stickel neteznék nem lenne még egy bemenetem a töltéshez.
-
Lino
csendes tag
válasz
Jim Tonic #796 üzenetére
miért ne? pl milyen frissítések vannak, milyen kiegészítők, hogy lehet rootolni, hogy lehet üzemidőt növelni trükkökkel vagy épp a büszke tulajok eldicsekednek a leendő tulajoknak hogy karaj... esetleg válaszolnak nekik hogy igen ez télleg bővíthető memóriás stb.. már miért kellene csak a hibákról szólni?
-
-
-
violentSt
tag
válasz
Jim Tonic #692 üzenetére
dehogy gorilla valami muanyag akarmi kocogtasd meg :-)
rootot vissza lehet ra varazsolni (nyilvan gari miatt kerdem)
illetve ami nagy szivfajdalmam h az elvileg 1.6os proci
1.2 vel duborog es nagyritkan ugrik csak fel 1.4re kb 2 mp-re (pedig 1080p hd filmnel meg a most wantednal elkelne meg egy kis plusz szufla)
ez my audios szokas vagy az rk 3066 igy van belove?
a rootal es valami progival megoldhato a proci huzasa? -
szabieable
aktív tag
válasz
Jim Tonic #684 üzenetére
még semmit mert üres a bankkártya fizuig és nem tudok ebayről rendelni, féltem az ips panelt így valami keményebb fedelest néztem 3,5$ körül, műbőr vacak amibe elvileg pont belefér a tablet. a másik 2 tabhoz sima neoprém tokot rendeltem régebben, azokkal sincs különösebb baj
pl ez -
válasz
Jim Tonic #681 üzenetére
Ja, igen:
Nagyon rendben van. Alumínium borítás, gyönyörű a kijelző. A sebessége meglepően jó, semmi akadás, bár játékokat nem futtattam. Akkuidőt még nem tudok.
Wifi stabil, a GSM-ről még nem tudok nyilatkozni. A kamera képe gyenge, de ez engem sosem mozgatott.
USB-n tölt, bár van külön csatlakozó is, így ha az előbbi foglalt lenne, akkor sincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Lexus, Toyota topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macska topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- További aktív témák...
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Pro M2 11" 100% hibátlan 2026.11.22 iStyle jótállás akku99%
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő