- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Új hozzászólás Aktív témák
-
PC Éden Kft
csendes tag
válasz
b.daniel #3155 üzenetére
Kedves Dani!
Szeretnék reagálni az Általad említett problémára.
Amikor a géped behoztad, Te említetted meg nekem (és itt is leírtad), miszerint a gép root-olva van és nem gyári romot próbáltál meg rátenni, ezzel saját bevallásod szerint is elveszítetted a garanciát. Tökéletesen kiütötted a gép eredeti software-ét elérve vele azt, hogy már sem tölteni nem lehetett, sem USB-re dugva számítógéppel felismertetni. Magyarul, tökéletes féltégla volt. Ha Te innen ebből PDA-t tudsz csinálni, megemelem a kalapom. Illetve ha állítod, hogy meg tudod csinálni, nem értem, hogy miért hoztad be?
Abban tökéletesen igazad van, hogy a javítás áráról és módjáról nem egyeztettem Veled, ebben tényleg hibáztam. Mentségemre legyen mondva, hogy nem gondoltam, hogy egy ilyen drága készüléket nem akarsz megcsináltatni. Viszont van lehetőség az eredeti állapot helyreállítására, ezzel elejét vehetjük a problémáknak. Ha igényled, úgy a készüléket átveheted tőlünk nem javított formában, az eredeti alaplappal. Ekkor természetesen semmilyen költséget nem számítunk fel.üdvözlettel:
PC Éden Kft -
-
ung.mario
tag
válasz
b.daniel #3155 üzenetére
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. 1 Kérdezniük kellett volna, hogy javítsák e. 2 Mi az, hogy egyértelmű??? Nekem meg egyértelmű lehúzás! Milyen jogon cserélték az alaplapot?? Gyári rom frissítés közben adta meg magát. A gyártótól beszerzett rom miatt történt. Nem tudom mit képzelnek. Verd ki a balhét, fenyegesd meg a fogyasztóvédelemmel, és ha erre sem reagálnak menj és tegyél feljelentést. Ne hagyd magad semmiképpen. (Mellékesen már nem forgalmazzák a 1016dcc-t lehet nincs is cserealkatrészük. Ők is vondroidról csinálták.)
Egy ismerősömnek a skoda márkaszervíz cserélte ki a riasztóban a hibás "főelemet" 18 ezerért.. Itt gyakorlatilag a kezébe nyomtak egy relét! 80-500ft??
-
mandras81
senior tag
válasz
b.daniel #3155 üzenetére
Semmiképpen ne fizess, ha nincs nyoma, hogy előzőleg elfogadtad a fizetéses javítást.
Ha erősködnek, akkor írd meg, hogy a következő megy a fogyasztóvédelemhez, ha nem rendezik.
Nyugi, egyszerűen nem fizettethetik ki, ha nem egyeztetek meg róla előzőleg.
Ja, és kérdezd meg, hogy ugyan fejtse már ki, hogy mi az, hogy "egyértelmű volt a szervíz számára, hogy mi történt a készülékkel". És ragaszkodj a saját verziódhoz, hogy a hivatalos szoftver-t akartad felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest