Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PC Éden Kft
csendes tag
válasz
b.daniel
üzenetére
Kedves Dani!
Szeretnék reagálni az Általad említett problémára.
Amikor a géped behoztad, Te említetted meg nekem (és itt is leírtad), miszerint a gép root-olva van és nem gyári romot próbáltál meg rátenni, ezzel saját bevallásod szerint is elveszítetted a garanciát. Tökéletesen kiütötted a gép eredeti software-ét elérve vele azt, hogy már sem tölteni nem lehetett, sem USB-re dugva számítógéppel felismertetni. Magyarul, tökéletes féltégla volt. Ha Te innen ebből PDA-t tudsz csinálni, megemelem a kalapom. Illetve ha állítod, hogy meg tudod csinálni, nem értem, hogy miért hoztad be?
Abban tökéletesen igazad van, hogy a javítás áráról és módjáról nem egyeztettem Veled, ebben tényleg hibáztam. Mentségemre legyen mondva, hogy nem gondoltam, hogy egy ilyen drága készüléket nem akarsz megcsináltatni. Viszont van lehetőség az eredeti állapot helyreállítására, ezzel elejét vehetjük a problémáknak. Ha igényled, úgy a készüléket átveheted tőlünk nem javított formában, az eredeti alaplappal. Ekkor természetesen semmilyen költséget nem számítunk fel.üdvözlettel:
PC Éden Kft -
-
ung.mario
tag
válasz
b.daniel
üzenetére
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. 1 Kérdezniük kellett volna, hogy javítsák e. 2 Mi az, hogy egyértelmű??? Nekem meg egyértelmű lehúzás! Milyen jogon cserélték az alaplapot?? Gyári rom frissítés közben adta meg magát. A gyártótól beszerzett rom miatt történt. Nem tudom mit képzelnek. Verd ki a balhét, fenyegesd meg a fogyasztóvédelemmel, és ha erre sem reagálnak menj és tegyél feljelentést. Ne hagyd magad semmiképpen. (Mellékesen már nem forgalmazzák a 1016dcc-t lehet nincs is cserealkatrészük. Ők is vondroidról csinálták.)
Egy ismerősömnek a skoda márkaszervíz cserélte ki a riasztóban a hibás "főelemet" 18 ezerért.. Itt gyakorlatilag a kezébe nyomtak egy relét! 80-500ft??
-
mandras81
senior tag
válasz
b.daniel
üzenetére
Semmiképpen ne fizess, ha nincs nyoma, hogy előzőleg elfogadtad a fizetéses javítást.
Ha erősködnek, akkor írd meg, hogy a következő megy a fogyasztóvédelemhez, ha nem rendezik.
Nyugi, egyszerűen nem fizettethetik ki, ha nem egyeztetek meg róla előzőleg.
Ja, és kérdezd meg, hogy ugyan fejtse már ki, hogy mi az, hogy "egyértelmű volt a szervíz számára, hogy mi történt a készülékkel". És ragaszkodj a saját verziódhoz, hogy a hivatalos szoftver-t akartad felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest