Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Igen, ez tény.. viszont nem akkora a különbség, elvileg.
Pl. feke szintben a PLS jobb mint az iPad (a Transformers Infinity viszont sokkal jobb mindkettőnél)
A versenytársként felhozott iPad-ben sincs sd bővíthetőség, de ha jól tudom még OTG-sem. Szóval sokkal behatároltabb mint a Nexus -
Hobbbyt
őstag
Legalább akkora a különbség mint a TFT és az IPS között.
Az OLED se tökéletes, legnagyobb hátránya talán a sok fehér tartalomnál nagy fogyasztás és a kevésbé jó színhűség (néha élénkebbek a színek mint a valóságban de ez ízlés dolga) Mondjuk én szeretem hogy picit élénkebbek... elvégre nem kiadvány szerkesztek a telefonon. És itt a fekete tényleg fekete.. és tényleg minden oldalról ugyan úgy néz ki.. Én imádom az S2 kijelzőjét. Azóta se láttam jobbat az AMOLED Plus-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest