Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Amazon Kindle
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
dennis1
csendes tag
válasz
üzenetére
Csak akkor tudod feltölteni, ha valamilyen fogyasztásmérős aljzatba dugod a töltőt, és azt figyelve igazgatod a tabletben a töltőcsatlakozót, mert másként -ebben az állapotában - reményed sincs eltalálni, hogy mikor áll jól.
Ha ilyen nincs a közeledben, csak a töltő melegedését figyelve sejtheted, hogy tölt-e. -
ung.mario
tag
válasz
üzenetére
Főzött rom miatt alapból azt fogják mondani, hogy garancia ugrott. Dugd be a töltő és ékeld ki, pl egy személyi tokkal. Az a lényeg, hogy feszüljön a hdmi vagy az usb csatlakozó felé, DE ne nagyon, nehogy megrepedjen a műanyag. Fel fog tölteni, romcsere és viheted be.
-
zseko
veterán
válasz
üzenetére
Én már annyira nem szeretek romolni
Utálom mindig újra belakni a telefont vagy a tabot. Persze én is lecseréltem már jópárszor, és ha jön ki újabb verzió akkor újra le fogom cserélni, de nem heti szinten
A telefon egy macerás menet lesz mikor nemsokára kijön rá a JB, az elmúlt több mint félév alatt igencsak belaktam már. Huh.. -
:AMF:
senior tag
válasz
üzenetére
a MA Facebook oldalán valaki arra panaszkodott, hogy a series7 tabletje nem akar tölteni. de mivel két tabja volt, így kipróbálta a másik töltőjével is. azzal működött, tehát a töltő volt a hibás.
ha van lehetőséged kipróbálni más töltővel és azzal működik, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot a MA-val, hogy cseréljék a töltőt. így nem kell hetekre lemondani a tabról, ha mondjuk a neten vetted és nem Miskolc környékén laksz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Utálom mindig újra belakni a telefont vagy a tabot. Persze én is lecseréltem már jópárszor, és ha jön ki újabb verzió akkor újra le fogom cserélni, de nem heti szinten