- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ung.mario
tag
válasz
mandras81 #3248 üzenetére
Ugyanezzel a hibával hívtam fel őket. Azt mondták, hogy postán küldjem el Miskolcra. Cetlire írjam rá a hibát és a címemet. Javítják és küldik vissza. Állítólag így a leggyorsabb.
Nem éltem vele saját hatáskörben javítottamTöltőt fogyasztásmérőbe dugtam és figyeltem, hogy tölt vagy sem. Amikor meguntam fogtam egy csavarhúzót és barbár módom "megigazítottam" a pozitív érintkezőt. (Fülhallgató csati felé hajtottam egy kicsit.)
A fülhallgató felől és az usb felől van 1-1 rugalmas negatív érintkező. Szétszedtem méregettem, de nem kontakthibás a csati. A töltőre tippelek, de lusta voltam másikat venni. Most tölt minden állásban, de már nem használom töltés közben. -
Cannahuana
csendes tag
válasz
mandras81 #3248 üzenetére
A töltő nekem is kontakthibás, de már abban sem vagyok biztos, nem elösször fordul elő, hogy egész éjjel töltöm kikapcsolt állapotban és mikor bekapcsolom totál üresnek mutatja kikapcsol és mikor töltőre dugom ismét mire betölt már fullra töltött aksit mutat! Csinál érdekes dolgokat, de a csatlakozó is szar az tuti mert kicsit megmozditom már nem is tölt így töltés közben szinte lehetetlen használni
-
:AMF:
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest