- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loituma69
őstag
válasz
Tobika1 #3103 üzenetére
Nem a gyártókkal van a gond, ők csak megakarnak élni, a magyar minőségellenőrzés hiányával a minimum elvárható használhatóság meállapításával és vevő semmibevevésével van a gond. Látod én pl 165.00ft-ért samsung wifis tv-t vettem és nem akad nem lassú hibátlanul működik. Youtube videókat öröm nézni a 106cm full hd kijelzőn. Neked nem volt szerencséd rossz tipust vagy márkát választottál.
Igen és aki megveszi a medimarktba vagy tök mindegy hol az majd tudja, hogyez nem mayaudio hanem valami más. Szerintem természetes dologhogy a myaudio oldalon kellene a term€ktãmogatåsnak lennie nem pwdig valami kina dzsunka oldalon. Nem vsgyunk egyformåk neked ez így jó es termeszetes, nekem meg nem. -
Tobika1
senior tag
válasz
Tobika1 #3103 üzenetére
azért azt nem mondanám hogy semmi támogatása nincs a tabnak, az igazi gyártó már vagy 3-4 szoftvert kidobott rá. az egy más kérdés hogy a myaudió megveszi a tabot, átcímkézi és utána nem foglalkozik a támogatással, de mi tudjuk h ez a tab valójában YuanDao N101 & Visture V10 és ha megnézed a gyár honlapját akkor láthatod h rendszeresen ad ki frissítéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Spórolós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest