Hirdetés
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gamepad
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nipponka
tag
Sajnos nem megy ezzel sem. Tegnapi napom ráment, de semmi.
A következőkbe futottam bele (Win7 x64 alatt):
- USB debug módban Android Phone-nak (Android ADB Interface) ismeri fel, látszólag jó driverekkel, ennek ellenére ha RKBatchTool-t akarok hasznalni nem találja semmilyen formában. Próbáltam a mellékelt driverre cserélni, de nem engendi, atz mondja nem kompatibilis amit akarok hasznalni. (az x64-est próbálom feltenni)
- USB adat átvitel módban (MTP ) Portable Device (MID) -nak látja a rendszer. Tökéletesen látja a Windows Explorer a gépet és az SD kártyát is.RKBatchTool továbbra sem látja és a driver update sem megy fel itt sem.
- VOLUME- és BEKAPCSRA csak kiirja: (SD kártyával és anélkül is)
Are you sure system recovery?
Oly power button long press again in 10 seconds.Ha pedig hosszan benyomom a bekapcsot ennek megfelelőel, nem ad be újabb menut, hanem önmagáról frissíti a cuccot egy full eredeti allapotra visszamenve, tekintet nélkül arra, hogy mi van az SD kártyán.
Ha nem nyomom be csak simán elindul a tablet.
Próbáltam masik gomb kombinációkat is, semmi.
Próbáltam ezeket is:
"USB hibakeresési modba PC-re dugni, majd a letöltött "Cube Root for ICS 4.0.3" progiban elindítani a "root.bat" fájlt elindítani, tablet magátol ujraindul és kész" De írásvédelmi hibát ír ki mindíg, tehát egyszerűen nem tudja az adott cuccokat felrakni a gépre.
Valamint :
Ez http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 ugyan lefutott, de nem lett semmi eredménye.
Valakinek valami ötlet?
1008B tablet 4.0.3. ICS-el (1.5.0, 20121031.040426), Kernel 3.0.8
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Peugeot, Citroën topik
- Adventi kalendáriumok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VGA kibeszélő offtopik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest