- Milyen SSD-t vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
Nohhh ! Megérkezett a kicsikém . Első tabletnek lehet hogy kicsit durva, de nem akartam budget kategóriával kezdeni
proci: Rockchip RK3066 2x 1600Mhz
VGA:Mali-400M4 Quad Core GPU(Cortex A9)
memória: 1GB DDR3
oprendszer : ICS
kijelző: 10” IPS Wide Kapacitív Multitouch 1280x768
belső tár: 16GB
aksi: 7200 mAh
egyéb: MicroSD, USB 2.0, HDMI, Wifi, Bluetooth, G-Sensor, 3G kompatibilis, Beépített mikrofon, Előlapi és hátlapi kamerák, Ultravékony kialakítás, Google Play, NetTV, 30GB ingyen online tárhely stb. stb.megj.: az ultra vékony kialakítást azt szó szerint kell venni, mivel mindössze 9mm !!! "vastag" a kicsike
Még magázódó viszonyban vagyunk, de majd tesztelgetem lassacskán. Segítséget szívesen fogadok, hogy mivel és hogy teszteljem, mert mint már említettem kezdő vagyok tablet téren.
[ Szerkesztve ]
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
jedis
senior tag
Az anyaghasználatról annyit, hogy nem sok műanyag van benne, de alumínium annál több
Az tűnt fel először, hogy olyan "hideg" tapintású a hátulja[ Szerkesztve ]
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
buek1967
tag
Láttam tegnap a MMben 808dcc-t és 916dcc-t, viszont 1016dcc-t nem. Az árazásuk nagyon jó, a 808dcc kijelzője sem szörnyű, bár az ips jobban mutat. Amiben viszont a 808dcc nyert: a WIFIje erősebb, mint a 916-é! (Pulton a Galaxy tab 8.9 mellettük szinte teljes wifi jelet vett, 808dcc két csíkot mutatott 916dcc pedig nem is látta ugyanazt a hálót.) Érdekelne, hogyan viszonyul ezekhez a 1016? Nyilván nem tudod közvetlenül összehasonlítani, de esetleg más otthoni wifis eszközeidhez képest milyen? Ami még érdekelne: kaptál hozzá 3G stick-et? Érzésre nem törik le könnyen? HDMI lejátszás problémamantes? Köszi
Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
jedis
senior tag
Hát a wifi kb. ugyan olyan hatótávolságú, mint a Samsung Galaxy mini telefonomé. Igen kaptam hozzá usb sticket, de még nincs sim-em hozzá hogy kipróbálhassam, ahogy HDMI kompatibilis cuccom sincs itthon ( TV, monitor ), de még kábelem sem. Egy HD-s DivX-es filmet akarok felrakni rá ( 720P ) , hogy hogy hasít magán a tableten. És egy pár ismertebb tesztprogit, amivel szokták a tableteket tesztelni. Ha tudsz ilyet szólj, mert én még elég járatlan vagyok tabletügyileg. Amúgy a mai hírek között olvasható az új Archos 101 XS, amit a fórumjában ,agyonra dicsér mindenki . Nem rossz egy darab az biztos, de 400 dolcsiért, mikor 300-ért megkapod a MyAudio 1016DCC-t, és még kapsz hozzá, 3G-s külső sticket is. Ha pedig a felépítést, és a hardvert megnézed, mintha csak az Archost, a 1016DCC-ről másolták volna
-
buek1967
tag
Köszönöm a választ. sajnos én még csak olvasgatási fázisban vagyok, nem sietem el a döntést Viszont nem ismerek tesztprogramokat, csak hírből. ANTUTU-t szokták dícsérni. A nettáblák gyűjtőfórumban volt egy killersample videó, azt letöltöttem és a 916dcc gyárilag vitte a MMben, ami elég jó! A 720p simán menni fog. De valszeg a fullhd is.
Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
jedis
senior tag
Nem tudom mennyit megy el egy töltéssel, mivel alapból volt benne cufla, és még azzal bogarászom. Majd ha lemerül, és feltöltöm megírom mennyit ment el, milyen terheléssel. A modem amit kaptam az a myaudio saját modeme, sima fehér színű. Náluk is lehet kapni külön
http://myaudioworld.com/mystore/myaudio/ma-kiegeszitok/3g-modem/
[ Szerkesztve ]
-
jedis
senior tag
Lemértem a szépségem egy-két ismertebb teszt progival
MyAudio 1016DCC:
Quadrant standard: 3997
AnTuTu Benchmark: 8162
Linpack for Android (multi): 83.581mf/3.24sec.
Linpack for Android (single): 56.189mf/1.49 sec.
Smartbench 2012 Prod.: 2895
Smartbench 2012 Games: 2895Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
ngyjns
tag
Szia, én is ilyet szeretnék venni, de a Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb témában egy srác azt írta, hogy csíkozódik az IPS panel, és az egyik sarokban erős a bevilágítás, ha jól emlékszem, neked is így van? Ha feltöltöd lemérnéd a töltési időt 100%-ig 0-ról! Láttam, hogy a madaras mkv-t is jól lejátsza. Esetleg Gameloft és EA játékot próbáltál már vele? Tudom túl sokat kérdeztem, bocs, de köszi előre a válaszokat.
-
hdman
őstag
Alapból root-olva jön a gép?
Sopron city :)
-
jedis
senior tag
Még hogy csíkoz a lép ? Hát ez elég nagy marhaság ! Persze teljesen sötét háttérnél néha néha látszik egy pici bevilágítás, de ez csak akkor, amikor alkalmazást váltasz, és ilyenkor 1 másodpercre teljesen fekete a képernyő, de se filmek, se játékok, se internet közben nem látszik ilyen bevilágítás sehol.Tegnap egész délután kínoztam, net; wifi; play árúház; game letölt-instal-5-10 perc játék-"game letölt..........."-" game letölt......" stb. stb. olyan 5-6 órán keresztül, szóval kapott rendesen terhelés, és még ma maradt benne 10%. 7200mAh aksi azért bírja rendesen . Nem volt olyan game, ami meg fogra volna, pedig direkt nem "tetris"-eket húztam le Pl.: Dead Trigger; FLCcommando; SAS3 ezeg elég durba 3D-s játékok. Amúgy ha bemész a Mobilarena-ba, és megnézed a tablet teszteket, ott ugyan azokat futtatják, amikkel én is lemértem ( direkt ). Ott lesz összehasonlításod, mit tud a "kicsike", azokhoz képest .
-
jedis
senior tag
Rootolva ???? Ezt hogy érted ??? Mert ha a 2x1600MHz-re, akkor a válaszom NEM, mivel ez alapból ennyivel jön ki
-
jedis
senior tag
-
Crytek
nagyúr
Arra kíváncsi vagyok hogy a Skype itt is egy rakás kaki mint sok más táblánál?
Tehát a videó akad mint a rohadás?Next PC Upgrade: 2022
-
jedis
senior tag
-
zseko
veterán
hello, én voltam az aki azt írta csíkozódik a kép De, mint írtam is, töltés közben futtatva tesztprogit jött elő néhány ilyen zavar, egyébként se játék se film alatt nem, és azóta sem.
Nálad jól mutatja a töltöttséget, mert nekem azzal is vannak gondok?
Egyrészt nem látom mi használja az aksit, csak a grafikon van, másrészt nem jól mutat, vagyis ha lekapcsoltam (nem ki, hanem csak simán alvásba) akkor 3-4 óra múlva a 70%-os töltöttségről azt mutatta, hogy lemerült 8%-ra. Kikapcs-bekapcs és visszaállt 65%-ra. Aztán meginr ez játszotta, meg azóta is.
Plusz nálam a bal oldali hangszóró hangosabb, a sarkokban bevilágítás van (elviselhető, a legrosszabb a jobb felső sarok) és van egy rizsszem méretű világos folt a kijelző jobb alsó saroktól úgy kb. 2/3-ánál.Ez meg csak világos felületen, pl. böngészés közben látni.
Az üzletből egyébként felhívtak még szerdán és még csütörtökön is, hogy miket tapasztaltam, mi a véleményem a tabról. Úgy néz ki, ki is cserélik majd.
Ettől a kis mizériától eltekintve tökéletes készülék, és ha tényleg ki lesz cserélve, azt mondom, hogy megéri, mert eddig mindent vitt bármit próbáltam.
Ezeket a hibákat pedig egyelőre betudom annak, hogy az elsők között jutottam hozzá a tabhoz most kedden.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
jedis
senior tag
Úhhh ! Hát ez az aksi grafikon tényleg durva . Nekem szép egyenletesen megy lefelé a "lejtő" , és igaz nekem is vannak benne kisebb hullámzások, de minimális. Szerintem az aksi lehet alapból rossz. Te hol vetted ? És mid van pontosan ? 916, vagy 1016 ? Mondjuk én azon csodálkoztam, hogy a 916-osnak 8000mAh-s aksija van, a 1016-nak meg 7200 ! No ebbe milyen logika van azt nem tudom
-
zseko
veterán
Mivel ez a 1016-os topic, így ilyenem van Nem tudom hogy az aksi rossz-e, mert ha használom akkor rendesen merül, mint látni is a legutolsó görbén, ma reggel 9-től a madaras teszt videó megy szinte folyamatosan, néha nézek fel a netre vele. Ez már ugye 3 és fél óra, 52% töltöttségről.
A weboldalról rendeltem meg 13-án, előre utalással, 21-én meg is hozták.
Neked akkor látni mik használják az aksit?
Ilyenre gondoltam, ez a telefonomé.HR24.hu
-
jedis
senior tag
Hát ha te nem, akkor én sem látom . Lehet hogy le lehet tölteni valami progit, ami menet közben mutatná
-
XDModesty
aktív tag
Hol lehet kapni a 1016DCC gépezetet, és mennyiért adják?
-
jedis
senior tag
válasz XDModesty #28 üzenetére
mobilarena/tesztek/tabletek
Nézd meg pár tablet benchmarkjait, és hasonlítsd ősze az általam mértekkel ! Amíg ki nem jön a mindent átfogó teszt a mobilarénától, addig is jó támpontot fog adni.
MyAudio 1016DCC:
Quadrant standard: 3997
AnTuTu Benchmark: 8162
Linpack for Android (multi): 83.581mf/3.24sec.
Linpack for Android (single): 56.189mf/1.49 sec.
Smartbench 2012 Prod.: 2895
Smartbench 2012 Games: 2895Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
jedis
senior tag
válasz XDModesty #33 üzenetére
Itt az összes myaudio tabletről mindent megtudhatsz ! Csak kattints az egyikre, és a "technikai specifikációk" fül alatt mindent megtudhatsz a hardver összetételről.
-
jedis
senior tag
Hát szerintem ha csak készenléti állapotba van, akkor simán lemerülhet. Gondolom ha teljesen ki van kapcsolva akkor jóval tovább kellene neki megtartani. Akkor van kikapcsolva, ha amikor bekapcsolod, az a rikító fehér myaudio-s logo előugrik pár másodpercre. Ha egyből látod a kezdőképernyőt, akkor csak készenlétiben volt.
-
zseko
veterán
Kikapcsolva a telefonom is elmegy két hetet is... kikapcsolva olyan mintha kivennéd belőle az aksit, ergo nem sok értelme. Erről beszéltem én is, valami nagyon meríti, más taboknál készenléti módban elmegy akár 5 napot is. Pont ez lenne a lényege a készenléti módnak, ha kell rögtön ott van, nem kell a bootolásra várni. Telefont se kapcsolom ki ha épp nem használom, csak alvásba megy, egy tabnál meg (általában) nincs rádiós rész, az meríti nagyon a telefont is. Ha átteszem repülőgép üzemmódba az S2-t (letiltva minden adat- és hálózati forgalom) alig fogyaszt készenlétiben, egyébként meg naponta tölteni kell.
Szerintem első körben szoftveres gond lehet, mert amit linkeltem enyémet azon is látni, hogy kikapcs-bekapcs után visszaáll kb. normális értékre.
Azt gondolom még, hogy ha nincs használva akkor érdemes kikapcsolni a wifit, az se fogyasszon, ha kell a widgettel pár pillanat csak visszakapcsolni.(#36) pusihusi, nézd már meg, hogy kikapcsolva és visszakapcsolva mit mutat, pár hozzászólással feljebb láthatod nálam néhány képen, hogy az enyém milyen. Ugyan ez van, este leteszem 80%-al, reggelre 8%-on van. Viszont ha újraindítom akkor visszaugrik a töltöttség 70%-ra.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
hdman
őstag
Tegnap éjjel én is rendeltem egy 1016DCC-t. Meglátjuk
-
pusihusi
addikt
Értem, de nekem ténylegesen kifogyott, s nem töltött 93% fölé. Fölraktam a batery doktort, s17%-nál újra töltöttem, s lásd csodák csodája, 100%-ra töltött. s most 96% van, de nem használtam, úgy érzem valami még viszi el a naftát. hdman:Én is éjjel rendeltem, anno.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
zseko
veterán
Akkor esetleg, ha nem lett volna kikapcsolva a wifi, próbáld ki úgy, hogy mikor nem használod kilövöd a wifit is.
Telefonon én a Better Battery Stats programot használom megnézni mi fogyaszt, de az fizetős, és azt nem tudom hogy root kell-e hozzá mert a telefont eleve rootoltam.HR24.hu
-
hdman
őstag
A kijelző nem hardver? Nem csak a felbontás nagyobb, hanem a mérete is. Viszont való igaz, hogy kétértelműen fogalmaztam.
Nekem nem elég az 1024*768 amit a cc tud, ez meg már megfelel.
Irtam, hogy szoftverben köröket ver a MA-ra, de ha leveszed a tokot, akkor árban ugyanott vannak, számomra ez nem döntő érv.
-
Crytek
nagyúr
Valaki nézze már meg a skype videohivást akad-e.Mert hardwerileg a cube full ugyanez csak lehet a fos kamera miatt akad.
Next PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest