Hirdetés
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Milyen házat vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3DMark 11 eredmények
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- OLED TV topic
- Mini PC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
Még hogy csíkoz a lép
? Hát ez elég nagy marhaság ! Persze teljesen sötét háttérnél néha néha látszik egy pici bevilágítás, de ez csak akkor, amikor alkalmazást váltasz, és ilyenkor 1 másodpercre teljesen fekete a képernyő, de se filmek, se játékok, se internet közben nem látszik ilyen bevilágítás sehol.Tegnap egész délután kínoztam, net; wifi; play árúház; game letölt-instal-5-10 perc játék-"game letölt..........."-" game letölt......" stb. stb.
olyan 5-6 órán keresztül, szóval kapott rendesen terhelés, és még ma maradt benne 10%. 7200mAh aksi azért bírja rendesen
. Nem volt olyan game, ami meg fogra volna, pedig direkt nem "tetris"-eket húztam le
Pl.: Dead Trigger; FLCcommando; SAS3 ezeg elég durba 3D-s játékok. Amúgy ha bemész a Mobilarena-ba, és megnézed a tablet teszteket, ott ugyan azokat futtatják, amikkel én is lemértem ( direkt ). Ott lesz összehasonlításod, mit tud a "kicsike", azokhoz képest
.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Milyen házat vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- World of Warships
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux Mint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
? Hát ez elég nagy marhaság ! Persze teljesen sötét háttérnél néha néha látszik egy pici bevilágítás, de ez csak akkor, amikor alkalmazást váltasz, és ilyenkor 1 másodpercre teljesen fekete a képernyő, de se filmek, se játékok, se internet közben nem látszik ilyen bevilágítás sehol.Tegnap egész délután kínoztam, net; wifi; play árúház; game letölt-instal-5-10 perc játék-"game letölt..........."-" game letölt......" stb. stb.
olyan 5-6 órán keresztül, szóval kapott rendesen terhelés, és még ma maradt benne 10%. 7200mAh aksi azért bírja rendesen
. Nem volt olyan game, ami meg fogra volna, pedig direkt nem "tetris"-eket húztam le
.