Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Throst

csendes tag

válasz F.tibooo #405 üzenetére

Azért ez így nem igaz!

Nagyon vártam a csávó tesztjét, nem tökéletes de vannak jó meglátásai.

Ahogy el is mondja hogy meg van a vas a xiaomiban de a szoftver még nem az igazi, ahogy elmondja azt is a 14 esetében is így volt és sokat javult az is.

Ahogy én láttom(úgy hogy egyik telóval se volt személyes tapasztalatom!) hogy a a xiaomi ütőseb vas, sok tesztet végig nézve jobb a hangzása, kicsit újabb technológiák vannak benne pl. tárhely.

Viszont Sw szinten meg a vivo erősebb, persze ez embere válogatja de nagy többségtől ezt hallottam.

Igazából ami nekem át jött hogy a vivo inkább user barát szóval ott nyomsz egy fotót és kb. instagram készen megkapod kis túlzással addig a xiaominál már kell tudnod játszani a beállításokkal kicsit expertebb tudás kell.

Persze lehet rosszul láttom nekem eddig samsungal volt nagyobb tapasztalatom, ott se hibátlan a one ui hiába magasztalják, sok mikro lag, a bugok.
    Én vacillálok a 2 közt a vivonál a blueLM Ai szimpatikusabb főleg a magyar nyelv miatt, a képek terén a zeiss szín világ kicsit jobban bejön illetve zoomban most még sokkal erősebb a vivo, lehet csak több ai javítást használ.

A xiaomiban jobb a vas és ha updatelik a kamerát simán jobb lesz még a hangzásban meg azt mondják majdnem olyan jó mint egy iphone addig a vivo ezen a téren alul teljesít.
    Plusz a vivonak 1 jó kamerája van, pl az ultra wide ég és föld a xiaomi javára.

Új hozzászólás Aktív témák