Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throst
csendes tag
válasz
F.tibooo #405 üzenetére
Azért ez így nem igaz!
Nagyon vártam a csávó tesztjét, nem tökéletes de vannak jó meglátásai.
Ahogy el is mondja hogy meg van a vas a xiaomiban de a szoftver még nem az igazi, ahogy elmondja azt is a 14 esetében is így volt és sokat javult az is.
Ahogy én láttom(úgy hogy egyik telóval se volt személyes tapasztalatom!) hogy a a xiaomi ütőseb vas, sok tesztet végig nézve jobb a hangzása, kicsit újabb technológiák vannak benne pl. tárhely.
Viszont Sw szinten meg a vivo erősebb, persze ez embere válogatja de nagy többségtől ezt hallottam.
Igazából ami nekem át jött hogy a vivo inkább user barát szóval ott nyomsz egy fotót és kb. instagram készen megkapod kis túlzással addig a xiaominál már kell tudnod játszani a beállításokkal kicsit expertebb tudás kell.Persze lehet rosszul láttom nekem eddig samsungal volt nagyobb tapasztalatom, ott se hibátlan a one ui hiába magasztalják, sok mikro lag, a bugok.
Én vacillálok a 2 közt a vivonál a blueLM Ai szimpatikusabb főleg a magyar nyelv miatt, a képek terén a zeiss szín világ kicsit jobban bejön illetve zoomban most még sokkal erősebb a vivo, lehet csak több ai javítást használ.
A xiaomiban jobb a vas és ha updatelik a kamerát simán jobb lesz még a hangzásban meg azt mondják majdnem olyan jó mint egy iphone addig a vivo ezen a téren alul teljesít.
Plusz a vivonak 1 jó kamerája van, pl az ultra wide ég és föld a xiaomi javára.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest