Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Nem véletlenül próbálják erőltetni minden oldalon az AI-t..
Mert az emberek arra is lusták, hogy utána nézzenek, hogy hogyan kell fotózni egy témát. Hogy kell használni az EV-t, hogy mikor milyen szögben kell fotózni nappal szemben, este mit kell csinálni.Mindenki várja a megoldást, hogy majd az AI kitalálja helyette a témát.
Mindenki profi fotós akar lenni az AI által, csak éppen magukból hiányzik egy kis odafigyelés, és amit automatán készítenek képeket, attól várják a megoldást.
Holott egy profi fotós sem 1 képet csinál egy adott témáról a profi gépével, hanem vagy 100-at és abból választja ki azt az egy tökéleteset.
Én nem vagyok profi fotós, még csak tanulni sem tanultam, csak szimplán próbálom kihozni egy kis odafigyeléssel a maximumot a készülékből.
És amíg az emberek elvárják, hogy mobilos fronton az első kép elkészülte után tökéletes eredményt kapjanak, addig nem is fog változni semmi.
[link] Itt van a 13 Ultra albumom, nézhető teljes méretben is a képek jobb felső sarkában a [ ] nyíl ikonnal.
Nem profi képek, de megpróbáltam kihozni a maximumot belőle, mint laikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Peugeot, Citroën topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest