- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven12
senior tag
rockboxolt Fuze. Feljebb biztos nem váltok, mert azért annyi pénzt kéne kiadnom.... Nos, hát rengeteget. Talán a télen veszek egy S3-at, arra nyomatok kernelt stb., de mást nem tervezek. Egy Sony F kicsit drága mulatság lenne. Az X3 is jelenleg.
Valóban a komforttal és a behelyezéssel vannak a legégetőbb problémáim, A hozzáadott gumit próbáltam, az jó hangot adott de retekkényelmetlen, a Comply sem volt tökéletes, a füldugóból készített kevésbé. Próbáltam Sony Hybrid-et, amit nagyon szeretek, de túl nagy a nozzle-re sajnos. Még van 1-2, azokat holnap rápróbálom, de ha a Hybrid is nagy volt, akkor nem hiszem, hogy a többi jó lenne (ezért is nem vesződtem velük).
Az, hogy vegyek valami más Comply-t, vagy nagyobbat, azt kb. kilőném, mert más típusból ki tudja, melyik méret lenne jó, és a Comply k*rvadrága. A shure olives-t meg nem dicsérik B2-höz annyira, és úgyszintén nem tudom, melyik méret lenne jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest