Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Köszi a terjedelmes írást.

Az első kérdésem az lenne milyen lejátszóval használod? Mert előfordulhat, hogy jóval több van a fülesben mint amit ki tudsz hozni belőle. Egy jó lejátszó sokat dobhat a részletességen pl.
A másik a kényelem dolog. Neked, ahogy olvasom leginkább ezzel van a legtöbb problémád. Szerintem próbálj ki minden illesztéket és lehet, hogy valamelyiket egy idő után megszokod. Vannak ezek a memory szivacsok, vagy nem tudom, hogy hívják őket. Szvsz azok a legkényelmesebbek és izoláció terén is azok a legjobbak.
Pl. a shure-ok, brutál (veszélyesen
) jól izolálnak is kis megszokás után nagyon jól illeszkednek a fülhöz.
Jó az se215, de ha részletességben és térben és pontosságban akarsz valami igazán jót akkor érdemes inkább feljebb menned egy kicsit és armatúrásat venned.Ezeket a füleseket kb. 1* kell megvenned mert nem nagyon szoktak bekrepálni. Igaz ez egy nagyobb befektetés, de hosszabb távon megéri szerintem...
Persze a westone4 sem lehet, kutya csak az ára...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Vicces képek
- RAID
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) jól izolálnak is kis megszokás után nagyon jól illeszkednek a fülhöz.