Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#56573440 #23 üzenetére
Jezusom, neked tenyleg nem megy a gondolkodas 1-nel tovabb. Elso lepesek. Nem tudok segiteni rajta, ha nem erted, hogy mit jelent ez a kifejezes.
Ja, es kettonk kozul te voltal az, aki nem ervelt, hanem a semmibol nekem allt. En leirtam azt, hogy rohadt hosszu az ut, de nekem tetszik, hogy megtesszuk az elso lepeseket, legyenek azok barmilyen kezdetlegesek is. Erre jottel csillagkapuval meg mittudomen milyen agymenessel. Hanyagold a cuccot egy ideig, hatha kitisztul a fejed, mert most hatalmas bajok vannak.
Az meg aztan plane non-lus-ultra szintu primitivseg, hogy szerinted egy stilus csak akkor alpari, ha van benne karomkodas. Mondanam, hogy gondolkozz kicsit, de nemanak se mondom, hogy kiabaljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő