Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Showhai

tag

válasz olbaidhun #1338 üzenetére

not sure if trolling... :U

Amúgy van logika a mondandódban. Ez olyan, hogy szupermodell hosszútávon többe kerül, mint a Lamborgini :DDD

Most le lesz cserélve az AM2 775-re C2D 2.8-3 GHz környékére. Aztán tájékoztattak, hogy a HD4830 gyakran HD4870 szintre képes (de HD4850+ minimum) szimpla órajelemeléssel. VGA-t még nemigen húztam, még anno vettem egy 9500-as radeont AGP-ben, hogy majd varázsolok belőle 9700-at, de lusta voltam nekikezdeni, és eladtam...óh bohó ifjúság (bár ez már inkább kreténség szvsz... :B )
    Amúgy kb 2008 óta nem értem rá sokat játszani, szal ha azt vesszük, hogy a 775-ös konf nagyjából 2011-ig (nem a socket, az évjárat) bírja a lépést a gámokkal, akkor végülis egész jól jártam, hogy nem voltam HC gamer egy ideig, mert masszív 3 év felhozatalából válogathatok, és nem is kell bővítenem hozzá :DD annyira pozitív vagyok, hogy bármilyen elem katódjával azonnal reakcióba lépek a periódusos rendszer aljáról...csak ne urán legyen, valahogy azt nem csípem. a STALKER se jött be.

:))

Hát és hogy ON is legyen, ahogy megjön a 775 cucc, megírom végre azt a rihes DukeNukemForeverszagú whenitsdone cikket.

Új hozzászólás Aktív témák