Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudi123
csendes tag
ERROR OPENING GS PLUGIN--------->ez mi kérem segítsen valaki:'(
-
Dudi123
csendes tag
GS error a pontos hibám!!az mit takar!!
-
Dr. Romano
veterán
Vazzz vegyetek egy PS2-es gépet, használtan már 10K körül kapni, mint hogy szenvedtek it emulátorokkal
-
Dudi123
csendes tag
Na szal köszönöm szépen!De van egy gondom Bios van és hogyan inditsam el a játékot mert kompatibilis amit akarok és nem tom helpeljen vki pls!
-
Dudi123
csendes tag
Sziaztok!egy olyan kérdés hogy télleg müködik ez az emu?és honnan lehet letölteni??mert ami meg van adva link és le jön nem akarja ki bontani:S:S
-
gabipaci
őstag
Szevasztok.
Bár kicsit visszalépés, de nekem psx emuláló kéne.
Metal gear solid, crash bandicot, kurushi tökéletesen elég lenne nekem.
Komolyabb játékokhoz itt a pc.
letöltöttem a psx 1.13-at, elindul, de a játék nem indul már el. fekete képernyő.
Vagy valamit nyomni kell?
Az ePSXe meg hiányol valami brutter.dll file-t
Valami ötlet? -
DroneZ^
őstag
na lefejlödtem 15 fps re... indulna a játék, jön az intro, namco logo...(tekken5) erre Press Start Button to skip intro, megnyomom, KIFAGY
szánalmas...
-
DroneZ^
őstag
na nekem elindult! ablakban olyan 80-90-100 fps volt 1 darabig... utánna megpróbáltam teljes képernyőbe tenni és kifagyott... nem tudok a menüben lépkedni, hogyan csinaljam meg?
-
DroneZ^
őstag
haladás lenne az 1FPS-el működö emulálás, találtam pár más emulátort is, most fogom öket kipróbálni: nSX2, PS2Emu.. sajna névben aligmásak de maga a progi az... eddig 1 sem működik
-
adalbert1
veterán
Hello! A 0.9.2-vel próbálta valaki a Fight Night Round 3-t? Mert a compatibility listen rajta van mint playable, de nekem csak a loading képernyőig jut el.
-
CJ3
senior tag
válasz
Stalker-2572 #300 üzenetére
A Budokai az megy nekem elindult régebben de most meginnt a hangal szorakozok
-
Aurin
csendes tag
Hello,szia...
Nos elég új vagyok még ehhez ps2 emulátoros dologhoz, van,játék, van emu, van bios..
rányomok a run cd/dvd re amikor deamonnal beolvastam a játékot, minden fut szépen (kár hogy német,bár biztos hogy át lehet állítani) nos nyomom az X -t amikor ki kéne jönnie annak hogy memory card or cd és hogy választanom kéne ott nekem két memory card jön ki.....lehet,hogy hülye kérdés,s csak egy gombot kell lenyomni :S de akkor sem vágom, választ előre köszi -
phare
aktív tag
Sziasztok!
Letöltöttem a PCSX2_0.9.2r2 emu-t, működő biossal. Van egy ps2 játékom a Call of Duty 3 ami szerepel is a támogatott játékok között, de amikor elindítom először kiírja hogy PCSX2, majd Browser/Systemkonfiguration és ennyi. Nem tudok továbblépni.
Ha valaki lenne olyan szíves, hogy szájbarágósan (síkhülye vagyok a ps2 emukhoz) leírná nekem hogy kell használni, nagyon megköszönném.
THX! -
NZséé
tag
válasz
Viktor77 #371 üzenetére
Kivételek a moderátorok!
Amúgy egyet értek, jó lenne ez a topik csak kevés a hasznos infó, mindenki csak kuncsorog, h. küldje már el valaki a fullos ps2 emu-t a mindent visz (ilyen még nincs)! De az hogy jelenleg, h. állnak, miben lesz jobb a közeljövőben érkező emu arról nuku infó. -
Viktor77
titán
Itt tényleg mindenki szellemi fogyatékos?
Olvassatok már legalább egy kicsit vissza! Vagy csak írni tudtok?
Komolyan mondom, nem hiszem el! Valami IQ teszthez kéne kötni a regisztrációt.
Kicsit kiakadtam, de már fáj ami ebben a tipicban folyik. Töröltem jópár kéregető hsz-t. -
NZséé
tag
Azt várjuk mi is!
-
Rent
senior tag
letezik mar faszan mukodo ps2 emulator?
-
NZséé
tag
Mikor jön már ki a pcsx2 0.9.4?
Ha valaki tud vmi kis információt, h. miért húzódik a dolog az jelezze már!
Azt látom a kompatibilitási listában, h. egyre csökken az egyáltalán nem futtatható ps2 játékok száma pc-n.
Van olyan oldal ahol hozzá lehet jutni a teszt verzióhoz? Szívesen csatlakoznék a tesztelők táborához ezt, hol lehet megtenni? -
-
dante3
addikt
INNEN LE LEHET TÖLTENI AZ EMULÁTORT, TARTALMAZZA A BIOSOKAT IS!!!
[link] -
Silenzio
addikt
Kedves emulátorért kuncsorgók! Hát nem lehet igaz, hogy nem tudtok átolvasni egy topikot, legalább nagy vonalakban! Én kb 5 percet szántam rá, de mivel van némi alapvető tudásom a témában, inkább a jól bevált letöltős forrásokhoz nyúltam. Sajnos ugyanis aki nem képes bios-fájlokat szerezni az emulátorához, az fölöslegesen próbálkozik: egyrészt mert meg se nyikkan a program, másrészt meg nem tud majd futtatható romokat szerezni hozzá. Szóval egy prohardware-topik -újfent bebizonyosodott- nem arra való, hogy különféle cuccokat kunyeráljunk egymástól, hanem hogy tájékozódjunk, eszmét cseréljünk. Ott van a gugli, jól bevált, működő találmány, tessék azt nyüstölni. Egy kis ésszel az ember a netről max 1 hét alatt csak azt nem szed le, amit nem akar...
-
Cloud_s
aktív tag
Miért ezt a topikot találja meg az összes s*ggfej?
-
NZséé
tag
Annak ellenére, h. a pcsx2 0.9.4 a pcsx2 0.9.3 után 1-2 hétre tervezték, h. kiadják lazán eltelt egy kövér hónap. Mi a baj? Ennyire jó lesz? Vagy talán 1.0 lesz belőle? Remélem nem kell 1-2 évet várni még rá?!
A tesztelési listát nézegetve elég ígéretesnek tűnik! Szeretném már én is tesztelni, nem lehet hozzá jutni valahol a teszt verzióhoz?
kb.: 1600 PS2 játékból 650 tökéletesen fut és kb.: 100 db ami abszolút nem megy!
Ez jó arány nem??!! -
NZséé
tag
DE PSP EMU is jó ha működik!
-
NZséé
tag
Működő gamecube emu kellene!
-
methodman01
csendes tag
a ps2 emu csak a támogatott játékokat visz????
-
Zulfaim
csendes tag
Nincs xbox 360 emu?
-
Stalker-2572
veterán
Mortal Kombat Deception csak fekete képet ad DBZ Tenkaichi 2 pedig szintén túl artifactos. Azt hittem menni fognak
-
joshua7
veterán
Gran Turismo 4 működésre bírható?
-
dante3
addikt
(#309)-es hozzászólásnál ott a link, ahonnan letöltheted!
-
dante3
addikt
Ha itt regisztráltok megnézhetitek, hogy milyen beállítások melett milyenek az emun elinduló játékok: [link]
[Szerkesztve] -
dante3
addikt
válasz
Stalker-2572 #329 üzenetére
Igaz nem fps,de nekem a resi 4-et nem sikerült egérrel nyomni! Ezért is vettem egy gamepadot!
-
Stalker-2572
veterán
PS2-re kijött FPS-eket lehet valahogy egérrel irányítani?
-
t-shirt
veterán
Hogy mik vannak!!!
Azt hiszem ezt a hétvégén le is próbálom
GT3-ta próbálta valaki? -
Dilikutya
félisten
Vagy inkább töltsd le a 100x berakott linkről!
-
dante3
addikt
válasz
Stalker-2572 #323 üzenetére
Tessék: [link]
-
dante3
addikt
válasz
Stalker-2572 #321 üzenetére
Az a baj, hogy a legjobb játékok nem indulnak el vele! God of War 1-2, black ezeket szívesen nyomatnám! Resident evil 4-et emun toltam végig, akkor még nem jött ki pc-re!
-
dante3
addikt
válasz
Stalker-2572 #319 üzenetére
Nem tudom, nekem sem volt jó a hangja!
-
dante3
addikt
válasz
Stalker-2572 #316 üzenetére
jah, azt hittem a sajátodon próbáltad!
-
dante3
addikt
válasz
Stalker-2572 #314 üzenetére
Elindítod a progit és katt a configure-ra és utána graphics alatt tudod kiválasztani!
Biosnál pedig ez legyen: Europe v02.00 (14/06/2004) Console
[Szerkesztve]
Amúgy mennyi pluginod van?
[Szerkesztve] -
dante3
addikt
válasz
Stalker-2572 #312 üzenetére
Itt találsz egy kis beállítási segédletet: [link]
Ezt használd: ZeroGS KOSMOS 0.96.0
[Szerkesztve] -
dante3
addikt
válasz
Stalker-2572 #310 üzenetére
Régebbi biossal nem minden játék indul el, pluginok a különböző fájlformátumokhoz kell!
Ha megvan, akkor csak bettallózod az iso filet és indul a game! -
dante3
addikt
Akinek kell az emu, innen letöltheti: [link]
Tartalmazza a pluginokat biosokat is!
Amúgy már készül az új emu windowshoz: PCSX2 0.9.4
Linuxra már van új : PCSX2 0.9.3 -
Stalker-2572
veterán
-
degu
senior tag
Mukodo emulator...barmilyen gepen,oprenceren...prepetuum mobile!
Nobel-dij tutti! -
dante3
addikt
válasz
Stalker-2572 #300 üzenetére
Budokai megy vele az tuti, mert próbáltam!
-
Stalker-2572
veterán
Segíts magadon, 2hszt kell visszaolvasni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest