- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- Erősítő, hangfalak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
most már van olyan akinek hibátlanul működik a gran turismo 4?
-
person
senior tag
Üdv.
Régebben próbálkoztam tekken 4-el de akkor lassú volt. Azóta fejlődött valamit az emu érdemes újra próbálkoznom vagy nem várható jelentős gyorsulás ? Akkor ez volt a szitu : [link] A konfig nem változott. -
Wasquez
senior tag
Mihez kell a bios?
-
mad1
veterán
válasz
dave920714 #790 üzenetére
deception t usa isoval tudod vegigjatszani a compatible list szerint.
Olvasd el az elso hszt ott a link a pcsx2 hoz. -
dave920714
csendes tag
az emulated verziót töltöttem le...én balfék vagyok...de ahhoz kell emulátor?
-
dave920714
csendes tag
Légyszi küldd el nekem is mert én a mortal kombat deception-t szeretném játszani..de sajnos még csak ps-en van! KÖSZI!!!
-
zsoci0914
csendes tag
-
McLaca
őstag
39 fps egy emulátoron több, mint jó. Az már szép folyamatosnak látszik. Akkor van gáz, ha átlagos, és a szélső értékek 100 és 5.
Üdv!
-
zsoci0914
csendes tag
A Fifa street-nél szép színes volt a pálya alja..
Egyébként az allapbeállítsáok vannak szóval szerintem lesz az a 39fps még több is.
Amúgy kezel az emulátor duplamagos procit? Vagy számár ez ugyanolyan natúr cucc?
-
zsoci0914
csendes tag
Megy bár igaz nem eredeti lemez.. De az fps még elég gyengusz
-
zsoci0914
csendes tag
Ezek az emulátorok csak iso-kat futtatnak? SZóval ha an nekem egy régi ps2es dvdm amin végülis van iso, de nem csak az az egy fájl akkor azok nem is mennek?
Nem futtatja a sima dvd-t is
-
zsoci0914
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
-
Viktor77
titán
válasz
zsoci0914 #779 üzenetére
Így van, neked ne kelljen már tenni valamit, dolgozzon helyetted más. Teljesen igazad van.
800 hsz? Két oldalt mondtam, ez még 100 hsz sincs.Újra leírom, mert látom nem érted. Ott az első hsz-ben a link. Bemész az ottani fórumba, ott minden naprakész, töltögethetsz. Ha segítséget szeretnél, akkor olvass vissza picit, van itt egy-két hasznos leírás, plugin gyűjtemény.
-
zsoci0914
csendes tag
A link tökéletesen müködik, leíartam hogy letöltöttem de mivel 3éves gyanítom régi, és gondolom 3év elteltével már újabb dolgok vannak hozzá segítséget kértem ha googlen találtam volna olyat amivel tudok játszani akkor nem lennék itt..
800 hozzászólást meg had nekelljen már végigolvasni amikor szereintem Te is eltudnád küldeni pü-ben a müködőt, ami 3másodpercedbe telne mivel már tudod miről van szó..
-
Viktor77
titán
válasz
zsoci0914 #777 üzenetére
Bármilyen hihetetlen a link még mindig jó. Mindenki azt tölti. Ha újabb béta verziókat akarsz szerezni, akkor bemész az ottani fórumba, és voilá. Én mondom, kész csoda ez az internet.
Ja, megjegyzem, minden kéregetős hsz-t törlök, a topic nem erről szól.
Arról nem is beszélve, hogy itt is csak kb. két oldalt kéne visszaolvasnod, és nagyon sok kérdésedre választ találnál. De hát tudom, write-only. -
zsoci0914
csendes tag
A link ami meg van adva azt letöltöttem, de az 3 éves gondolom vannak újabb dolgok, de nem nem kérek semmit mert inkább kitörlöd az egész hsz-t mint hogy moderálnád..
ha lenne valaki olyan jó és felvenne msnre, akinek müködik és el is tudná küldeni a hozzávalókat azt megköszönném, pü-ben küldöm a címem ha van valaki aki segítene.
-
Viktor77
titán
Csak jelzem, hogy még mindig nem kéregetünk emulátort, ott az első hsz-ben a link, onnan szépen le lehet tölteni. Biost meg aztán végképp nem kéregetünk, mert az ráadásul még warez is, amit tilt az Alapelvek.
-
Kniightt
csendes tag
válasz
Viktor77 #767 üzenetére
Oks csak az a baj hogy beteszem a ps2es dvdt és hiába mountolja cd/dvd romból felugrik egy ablak és az a baj hogy egy ps2 configure menüben találom magam ahol csak az előző hozzászólásomban említett két menü van. Ha meg mountolni próbálom akkor azt írja hogy out of memory.
Ötlet? -
Kniightt
csendes tag
válasz
Viktor77 #765 üzenetére
Köszi, mostmár elindul, csak az a baj hogy van két menü miután cd/dvdromból bemountoltam a star wars bounty huntert és nem tudom hogy kéne vele játszani.
Van egy hogy browser meg systemconfiguration egyikben sem találtam semmi olyat amivel el lehetne indítani a játékot.Egyébként melyik grafikus plugin a legjobb? (configuration) Vagy az mindegy?
-
Kniightt
csendes tag
Üdv! Letöltöttem a ps2 emulatorhoz mindent ami kell bios, pluginok. Csak annyi a baj hogy elindítom cd/dvd rombol vagy simán mountolva a tekken 5öt, és nem működik, azt írja hogy update directx, pedig 9.0c van. ötletek?
-
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Most ismerkedek ezzel az emuval, régen olt ps2-m, jó lenne feleleveníteni a régi szép emlékeket.
A konfigom mennyire elég az emulátor futtatásához? A héten lesz egy 9600gt-m. A többi nagyjából fix.
Ami még érdekel, hogy a Gran Turismo 4 megy-e rajta?Előre is köszi.
-
noponopo
csendes tag
Segítsetek...
-
Viktor77
titán
Töröltem egy hsz-t warez miatt.
-
D4v3
őstag
Na ez érdekes... God of War 1 NTSC verzió, a legvégén megvédem a családomat, felveszi a kardot és mikor megkapnám az irányítást fehér marad a képernyő és annyi. Ez a verzió hibája vagy az összes ilyen hibás a végén?
-
Csokibácsi
tag
hát jó lenne vmi működő cucc
ps3 alá is
láttam egy játékot a heavenly sword ami nagyon teccetős
lehet érdemes lenne venni egy ps3at
majd talán mikor 20000 forint lesz -
wesker24
senior tag
Sajnos a villogás ellen semmit se lehet tenni !
Ha VU Cycle Stealing Offon van akkor nincsen de lecsökken az FPS viszont ha bevan kapcsolva akkor jó az FPS de akkor meg elöjön a villogás !
Valamit valamiért a csuszka alatt irja is hogy minél feljebb rakod a csuszkát kisebb nagyobb bugok elöjöhetnek !
-
mad1
veterán
válasz
Csokibácsi #748 üzenetére
Procibeallitas-video plugin beallitasokkal erdemes bibelodni,mert jobb is lehet.
-
mad1
veterán
válasz
Csokibácsi #746 üzenetére
Nallam 3ghz rol 4ghzre szamottevoen nott a gyorsasag...30% ot saccolok.
-
mad1
veterán
válasz
Csokibácsi #744 üzenetére
Alapon m1 a procid?
-
Csokibácsi
tag
üdv
oksi most már megy minden csak
zerogs displayel kb 10 fps aztán nem túl vicces
vmi ötlet
gsdx-el csíkos meg vibrál a kép és a harc kezdeténél megfagy a kép
előre is köszi
hali -
wesker24
senior tag
válasz
Silent77 #739 üzenetére
Itt egy beállitás amivel egész jól megy a God of War Ntsc verziója ! Nem csak nekem hanem sokan másoknak is !
PCSX 0.9.6 a legujabb PCSX Beta 1329
Ps2 Bios 2.00Advanced Options : Default
Speedhacks: Ha pl fagyás van akkor minden OFF
CPU: Minden ON és Limit Force Frames To normal speedLegujabb GSDX 1355 Windowed DirectX 9 Hardware Piixel Shader 3.0
Interlacing None Aspect Ratio 4:3 és Native Texture Filtering On Alpha Correction ON
Lilypad Svn r1034 Gigaherz CD/dvd plugin SPU2 X 1.1.0 DefaultHa igy se megy akkor nálad valami más gond van !
-
wesker24
senior tag
A God of War 1 NTSC már eleve fullon játszható volt PCSX2-ön és már simán viszi a GSDX 1359 is ! Tehát nyugodtan használhatod !!
Na meg a GSDX 1076m a God of War2-höz készölt hogy kijavitsa a zöld képernyő fog-ot habár a zöld képernyő eltünik de szétesnek a texturák ! Legalább is a GOW2 DVD 5 verziónál van !
-
D4v3
őstag
Úgy tűnik nekem is sikerült élvezhetően beállítani a god of war-t, az egyetlen bajom vele, hogy mozgás közben néha villog a karakter textúrája. Ez ellen lehet tenni valamit?
-
mad1
veterán
Penteken lecsekkolom vin7en
-
wesker24
senior tag
Amugy tessék itt van egy link a God of Warról hogy egész jól megy !!
Ez a kép a PAL verziós God of War !
-
wesker24
senior tag
válasz
Silent77 #730 üzenetére
Elöször is melyik verziód van a God of Warból ?? Ntsc vagy Pal ??
Végülis tök mindegy mert az ntsc alapból játszható és a Pal verzió is játszható már !
Amugy ha minden a helyén van és jól be van állitva akkor menni kell !!
Pedig a konfigod bőven elég hozzá simán mennie kell !
Amugy a Pcsx 1329 betaval kell inditani !
És nekem valamiért nem megy a Tekken 5 amint bejön a képernyő a memória card képernyőnél kifagy és exe hibával kidob !
Ird már le milyen beállitásokat használsz ?
A Speedhack menűben van egy olyan opció hogy VU Cycle stealing na azt a csuszkát lehet huzigálni és jóval gyprsabb lesz töle a játék !
-
Viktor77
titán
Itt az új béta verzió.
-
wesker24
senior tag
Na most néztem meg a God of War 1 PAL verzióját !
A legujabb pcsx emu 1329-es betaval tökéletesen megy a God of War 1 Pal verziója is !
Már nincs szükség a fix pluginra se mert a legujabb GSDX 1285-ös plugin már ezt is orvosolja !
-
wesker24
senior tag
Amugy nálam teljesen jól ment a God of War és épp most játszok a God of War 2-vel az is lazán fut ezerrel ! Az hogy a komaptibilitási lista szerint nem játszható az hülyeség erre is csináltak pont olyan fix pluginokat ami kijavitja a hibákat !
Ugyanis a Gow 2-nél az volt a gond hogy DX hardware módban tiszta zöld volt a képernyő ha viszont átrakod DX software módba akkor nincs zöld képernyő de játszhatatlan !
Na erre van már egy fix plugin ami a zöld képernyőt szünteti meg (GSDX 1076mod)
de nekem mivel dvd5 verzióm volt még igy is akadt benne egy súlyos textura hiba ugyanis későn rajzolta ki a texturákat és nem volt háttér és teljesen átlátszó volt ! Megpróbáltam mindeféle beállitást de továbbra se lett jó !Erre leszedtem a God of War 2 DVD 9 (NTSC) verzióját és láss csodát olyan jól megy hogy csak na ! És nincs szükség semilyen fix pluginra megy rendesen a legujabb pluginokkal !
Meg aztán a God of War 1 NTSC az tuti játszható de a legujabb pcsx betaval és a legujabb pluginokkal már a God of War PAL verziója is játszható rendesen ! Plusz ott van még arra is egy fix plugin ha a textura nem lenne jó !
Milyen pcsx emu-d van ? Mert már megjelent az uj pcsx2 1329 beta amivel igencsak sok játék már egészen normálisan megy !
Jelenleg nekem a következő beállitások vannak :
PCSX 0.9.6 ---> PCSX 1329 beta
Graphics: GSDX 1285 (MSVC 15.00,SSE3) 01.15 -->
Resolution: Windowed
Renderer: Direct3D9 (Hardware)
Shader: Pixel shader 3.0
Interlacing: None
Aspect Ratio: Stretch
D3D Internal Res Native
Texture Filtering On Alpha Correction (FBA) On Logarithmic Z OnSound: --->SPU2-X 1.1.0 Default options
First Controller ---> LilyPad svn (r1034)
Cdvd Rom options ---> Gigaherz's CDVD Plugin 0.7.0
CPU Options ---> Minden beállitás ON Limit Force frames to normal speed ON
Speedhacks ---> Use x2 Cycle Rate On INTC Sync Hack On Enable IOP x2 Cycle Rate
Advanced Options ---> Deafault Options
Na meg a legfrisebb 2.0-ás Ps2 Bios !
Na szóval mivel nem lehet linkelni ezeket a dolgokat elküldhetem neked privibe a linkeket vagy te is leszedheted őket !
A pcsx 0.9.6 és a pcsx 1329 beta a hivatalos oldalról is letölthető a többire meg rákereshetsz a goggleban vagy elküdlhetem neked öket privátban !
-
-
D4v3
őstag
Nekem is hasonló problémám van, csak God of War-al. Mondjuk nálam csak a mozgás nem megy, támadni, menübe be-kilépni tudok.
-
Viktor77
titán
válasz
Csokibácsi #715 üzenetére
Így sem jó?
"Configuration menü, Configure, First Controller-nél válaszd ki a LilyPad-ot, alatta Configure..., Pad1, és innen már látni fogod. Kattintasz, gombot hozzárendelsz."
-
Csokibácsi
tag
üdv!
segítséget kérnék mert már lassan a hajam tépem...
letöltöttem a psx2 porgit
oké minden szép minden jó nincsen bios
találtam biost
elindul a tekken tag tournament
hurrá
és sehogy nem tudom beállítani a billt hogy jó legyen
bejön a játék hogy nyomjak entert de amit beállítottam start gombra az sem jó
van vmi lilypad meg vmi másik plugin de egyikkel sem jó
végigzongoráztam már mindent de nem adja
kérem segítségeteket
előre is köszi
pm is jöhet ! -
mad1
veterán
válasz
wesker24 #710 üzenetére
Nem jatszhato vegig meg az emun,csak az elso resz,az viszont nallam texturahibakkal villogott.
Erdemes ilyenkor a video pluginokat cserelgetni. -
wesker24
senior tag
Valaki esetleg valami ötlet a God of War 2 zöld képernyőre ???
Aki játszott vele nem irná le milyen beállitásokkal játszott ??
Melyik verziója van ? (pal/ntsc) és melyik változat ? (dvd5/dvd9)Sok helyen olvastam már hogyha a Directx 9-et átállitsuk Softwsre módba akkor a zöld képernyő eltünik viszont iszonyat lagol 10-12 Fps !
Viszont ha hardware módban van akkor stabil 30-35 FPS de zöld a képernyő !
-
Ateszzero
őstag
Próbálgattam,de csak rosszabb a helyzet,de nekem nincs ilyen becsíkozódás, csak ha élsimítást kapcsolok.
Mostmár inkább a Tekken 5-el szeretnék játszani, de annál is ugyanez a helyzet.
Minden normálon megy, kivéve ha harc következik. Lemegy 30 Fps-re is, és belassul.
Valaki esetleg tudja hogy ennél a játéknál mik a konkrét beállítások?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kutya topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Borderlands 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gaming notebook topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- PlayStation 5
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest