- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen notebookot vegyek?
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Én a 0.9.8r4600-at használom, ez kevesebbet tud?
-
FÖNÖK
tag
hi!
0.9.6. és 0.9.8. PCSX2 emuval próbáltam
Tekken 4 és Tekken 5 alatt függőleges fekete csíkok jelennek meg ha nem nativ felbontásban játszom. Nativ felbontásban viszont ronda a játék.
Ha valaki tudja a megoldást a problémára az kérem írjon.
köszönöm -
janihunk
senior tag
Kisebb problémám adódott ha a God of War 2 nem nativ felbontásban játszom akkor szellemképes lesz. Van erre megoldás?
-
robogo81
senior tag
válasz
janihunk #1189 üzenetére
Csak bírják a szervereik,meg legyen mindenhol stabil kis pingű gyors internet,csak sajnos ez még itthon nem igazán jellemző,+ a mobilnet sem igazán erre való.
Az onlive is jó lenne,ha megoldanák valahogy hogy: jobb tömöritésű bejövő videó kisebb bitrátával,jobb codecel,kérdés a szerverek kibírnák-e, hogy a jobb minőségű grafikát kiváló minőségű,de kisebb bitrátás tömörítéssel tudják elküldeni.A legtöbb otthoni/irodai gép a HD-s videókat gond nélkül tudná kódolni. A reakcióidő(szerver/otthon/szerver) legyen alacsony,valaki 100-as pinggel már ellenne,van akinek a 10 is kevés. -
janihunk
senior tag
-
robogo81
senior tag
válasz
janihunk #1187 üzenetére
Pontosan a X vonalhoz a leggyengébb az emu ellátás,az xbox emun is csak pár játék megy,pár ember összetenné a kezét meg elmondana pár imát,ha lenne működő xbox360 emulátor,még régebben volt szó róla,talán a vista megjelenése előtt hogy a vindowson menni fognak a xbox360 játékok(jelenleg valami hasonlórol volt szó nemrégen a win8 esetében),de lehet hogy ezekre a hírekre nem jól emlékszem,elég régebben olvastam róluk(hátha valaki jobban emlékszik rájuk.
Egyébként léteznie kell emuknak az aktuális konzolokra,elvégre a játékokat pc-n írják,a fejlesztői környezetet meg csak nem konzolon használják.Azért megnézném azt a gépet amin ez fut.Az még lehet hogy nem valós időben futtatja a programot,sajnos a programozáshoz nem értek. -
janihunk
senior tag
válasz
tzsolesz #1184 üzenetére
Hát nem tudom hogy vagy vele de a legújabb pc-s játékhoz is igen csak kell már a 4 mag. Az más kérdés hogy a ps2 ben egy 300mhz-t sem elérő proci van és pc még is több GHz kell neki. Örülj hogy van. Sőt a legtöbb konzolhoz van emu. A két főhöz persze nincs. Sőt szerintem ha lesz is csak PS3 hoz lesz mivel x360 hoz még kezdeményezést sem láttam sehol. (pedig azt már ennél jobban nem lehet ízekre szedni, gondolok itt a jtag ra pl.)
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
robogo81 #1183 üzenetére
Köszönöm. Este kipróbálom.
Igazából kicsit csalódott vagyok. XBox360-on nagyon szép a játék, és érdekesnek is tűnik. Sajnálom, hogy van egy 100K-s gépem, és ilyen dolgokra pazarolom a nyers erejét, hogy tudjak játszani egy nem is HD játékkal , egy rakat kompromisszummal.
Haldoklik a PC? Igen haldoklik. Ez a játék nem is régi, de leportolták PS2-re, ami egy igazi őslény......
-
robogo81
senior tag
válasz
tzsolesz #1181 üzenetére
Sziasztok.
tzsolesz: jelenleg csak a pcsx2 emu ami működőképes ps2 emulátor.
Itt megnézheted a játékot az emun működés közben,ott van letöltési link a legfrissebb emulátorhoz is ,meg a beállításokhoz.
Nekem is 64 bites a windowsom ,használd nyugodtan amiket kiadtak,de lehet hogy kell a futtatásához a Visual cc+ 2010 is(ha valami .dll-t hiányol).A programhoz inkább egy jó erős proci kell(minimum 2 magos,de valamiért az intelt jobban szereti),az is magas órajellel.Jelenleg inkább az a jó ha több mint 2 magos a gép mert mostanra tudja a több mint 2 magot kihasználni rendesen.
De szerintem a gépeden elmennek a játékok nyugodtan,lehet csak kisebb kompromisszumok kellenek csak(felbontás,élsimítás),a nagyon gépigényes játékok meg mehetnek alapfelbontás,meg a speedhack is legyen bekapcsolva,sokat dob a sebességen. -
tzsolesz
nagyúr
Egyébként mi az az alap konfig, amin szépen fut minden játék?
E8400@4Ghz, 4GB DDr2, HD4850 1GB megfelelő lehet? -
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. WIN7 64bit-hez mi a legjobban működő PS2 emulátor? A Jurassic: The Hunted-el szeretnék játszani.
-
robogo81
senior tag
válasz
janihunk #1177 üzenetére
Én mikor először kipróbáltam már 0.8.x volt,de a lemmings
még elég bugosan futott rajta.
L3zl13:Én se gondoltam komolyan hogy a minimum gép elég lenne,de a srácnak pár régebbi játék lehet,hogy elfutna kisebb kompromisszumokkal(bár abba a lapba egy teljes értékű Core2Duó sokat segítene).
-
L3zl13
nagyúr
válasz
robogo81 #1174 üzenetére
Ez a minimum konfig nagyon kevés szerintem.
Nekem AMD X2 4200+, 3GB RAM, ATI 3870 és a Rogue Galaxy csak 20-30FPS-sel futott 50 helyett. (Ez mondjuk tudtommal a gépigényesebb játékok egyike.)
Igaz ez már több mint egy éve volt, azaz még 0.9.8 előtt (0.9.7 utáni SVN-eket próbáltam) de 100%-ot nem gyorsult azóta szerintem, és az emlytett minimum konfig sokkal gyengébb mint az enyém.Ami tény, hogy az intel procikat és az nvidia kártyákat (vagy az enyémnél újabb generációs ATI kártyákat és AMD CPU-kat) jobban szereti. De csodát itt se várjunk.
2 mag és SSE2 (SSSE3, SSE4 jó ha van) támogatás a minimum. A mag órajel pedig 3GHz körül ajánlott.
VGA kevésbé lényeges. Pár éves, közép kategória, vagy mostani alsó kategória is elég elvileg. Sajnos az enyém belső felépítésében van egy pár bottleneck ami pont nem fekszik az emunak, de az újabb kártyáknál ez már nem gond. -
robogo81
senior tag
válasz
Csabee86 #1168 üzenetére
Csabee86:saját véleményem az hogy lehet hogy a gyenge pont a procid,ha esetleg tudnád húzni bőven 3 GHz felé sokat javitana.
A legújabb emukkal,meg a speedhackel,lehet hogy gond nélkül elmennének a játékok,de olyan ami nagy területet,vagy erős 3d-s kinézetű,lehet belassulna,pl: GTR-3/4,meg a Shadow Of Colossus lehet még nativan is szaggatna.
Rajtad áll,a minimum géphez(P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700.) képest sokkal erősebb,ha van otthon játék/vagy tudsz kérni,akkor nyugodtan próbáld ki,(ha szereted a RE. Veronika-x-et az rég gond nélkül megy gyengébb gépen is),az alapján el tudod dönteni,hogy megéri-e,vagy veszel egy jó állapotú használt ps2-őt(ha az emuval akarsz nagy felbontásban játszani,akkor szükséges egy olyan gép amin a legújabb pc-s játékok is tudjanak gyorsan futni,sajnos nagyon erőigényes az emulátor). -
robogo81
senior tag
válasz
janihunk #1169 üzenetére
Üdv mindenki.
Janikhunk: leírom ide is hátha itt hamarabb olvasod:
LilyPad setting/Pad1 fül:Jobb alsó sarok:Add Force Feedback Effect alatt az irányítót kiválasztani,rányomni a big és a smart motor gombokra,utána az uj ablakban már lehet nyomni a test gombot,ha minden rendben 2 féle rezgés lesz,nekem ilyen irányítóm van azzal gond nélkül megy.
A ps3 emu még inkább csak tesztverzió,de legalább elindul még ha össze is omlik hamar,a youtubon már van videó róla. -
janihunk
senior tag
Sikerült beszereznem egy ilyen: kontrollert az lenne a kérdésem hogy az emuban hol kell bekapcsolni a rezgést? Játékban be van de nem rezeg. Ps2 konzolon meg rezeg, tehát jól müxik a kontroller.
Amúgy nem tudom ismeritek-e az oldalt: KLIKK Szinte naponta jön úgy pcsx2 verzió. Az oldalon megtalálható a kezdetleges PS3 emu is meg még jó pár hasznos dolog.
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az alábbi gépemen érdemes lenne-e kipróbálnom a PS2-es emulátort?
Processzor: Intel Celeron E3200 dual core 2x 2.4Ghz
Alaplap: Asus p5kpl-am
Winchester: Western Digital 320Gb
Memória: 4 GB DDR2-es memória
Videókártya: Sapphire Radeon HD6450 1Gb DDR3, DX11, Open GL 4.1, 7.1HD sorrund sound, HD3D technológiaVálaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv: Csaba
-
jucko
csendes tag
Szasztok pls küldjetek egy linket egy működö ps 2-es emulator programrol mert nem találtam müködőt plspls
[ Módosította: Viktor77 ]
-
robogo81
senior tag
válasz
ricso1998 #1160 üzenetére
Sziasztok.
ricso1998: milyen géped van?
Én azt gondolom,hogy a videó kártyádat nem támogatja emulátor.
Ezt találtam:
Pcsx2 gépigény / Ps2Minimális gépigény
AMD 64 vagy Intel Pentium 4
(támogatnia kell a procinak az SSE2-t)
512MB RAM
Geforce 6200 256MB vagy ezzel egyenértékű Ati Radeon !
Pixel Shader 2.0 támogató videókártya
Ajánlott gépigény:
AMD64 X2 6400 vagy Intel Core Duo E8400
1Gb vgay inkább 2Gb RAM
Geforce 9800GT 512MB vagy ezzel egyenértékű Ati Radeon !
A hiba üzenetedböl gondolom ezt.
-
ricso1998
csendes tag
sziasztok a segítségeteket szeretném kérni abban hogy helyesen konfiguráljam a pcsx2 0.9.7-es emulátoromat.
nekem az is jó ha egy másik fajtához adtok leírást stb.
amim most van azzal az a baj hogy mikor elindítanám a játékot azt írja ki hogy:"gsdx Supported pixel shader version is too low
suported:0.0
Needed: 2,0 or higher " nem tudok vele mit csinálni kérem segítsetek.előre is köszönöm.
A fórum nem kifestő.
[ Módosította: Viktor77 ]
-
priti
addikt
válasz
sz_abika #1158 üzenetére
Pedálok is olyanok félig lenyomva, mintha padlóznám. Értem hogy mit csinálsz, csak az "egész használható" -ról más az elképzelésünk. Szerintem a G27 amikor mindene működik tökéletesen egy játékban, akkor 900 fokon már egész használható lenne ha adnának hozzá külön kéziféket is, mert amúgy egész jó, de az hiányzik és egyik funkciógomb sem esik kézre kézifékre programozva. Amit Te csinálsz ezzel a gémmel az számomra már élvezhetetlen, annyira már nem vagyok lelkes játékos, hogy így küzdjek vele. Nekem ennél több kell ahhoz, hogy lekössön. Ez így már csak ugyanaz a bohóckodás, mint billentyűzettel.
-
sz_abika
addikt
A kormányszöget a logi profilerrel tudod belőni.
Csinálni kell benne egy profilt a pcsx2nek és így alkalmazható rá. FF helyett centering viszont működik, úgyhogy az jó legalább
Az érzékenységet növelni, meg a holtjátékot csökkenti radikálisan, csak ésszel kell csinálni.
Én egész használhatónak találom már ^^ -
priti
addikt
válasz
sz_abika #1155 üzenetére
Megnéztem, ebben a pillanatban léptem ki. Rájöttem hogy a PAD állításához nem kell kilépni a játékból, elég csak az alkalmaz gomb mögötte és így gyorsabb volt. Csináltam memkarit is, el is menti, isteni... aztán lejött a lényeg, hogy ez így ugyanaz a copakodás, mint az xbox-os directinput.
Neked se 360 fokos a kormány ne aggódj, messze nincs az annyi.
Az hogy a lilypadban emeled az érzékenységet, vagy a kormány max elfordulási szögét csökkented egy és ugyanaz, tökmindegy. A végeredmény, hogy ha nem veszed a kormányt 90 fok alá akkor dedzónos marad, hiába veszed le a dedzón csúszkát nullára. tré-tré-tré, a játékban meg ott a 900 fokos kormány a menüben, behhe... elsírom magam.
Valaki toljon már egy wheel plugint hozzá... pit-sá-baaaa. Lilypad alkalmatlan értitek?
AL-KAL-MAT-LAN -
priti
addikt
válasz
sz_abika #1155 üzenetére
LilyPad svn r4510, 0.10.0
Ennél különb plugint nem találtam. Keresgéltem, (mert azt így meló közben tudok, úgyis a gép előtt kockulok) de a többi mégbutább. Ebben ha az analog stick-re felkonfigurálsz valamit akkor élesedik az FF és be lehet pipálni. Hogy megy e azt csak otthon tudom megnézni, de azóta rá se néztem. Az a baj, hogy már öregszem. Néha belelkesedem és akkor pöcsölök vele, máskor meg a gondolatától és elfog az undor, hogy még otthon is valami ilyesmit csináljak. Úgy volt hogy, hogy ránézek, de itt át kellett állnom egy progival interbase-ről firebird-re ami nem volt olyan zökkenőmentes, mint elsőre látszott és az épp elég volt, de majd hétvégén erőt gyűjtök talán és megerőszakolom magam remélem, mert néha jó lenne egy picit taposni este a G27-et új pályákon. Nekem meg a GT4 teljesen új, szóval bejönne, de valahogy stresszmentesebb volt leszedni egy avi-t és bambulni
-
sz_abika
addikt
részletesen leírhatnád a kormány setupot majd...nekem most lilypad és profilerrel egész kezelhető 360fokosként a kormány, úgyhogy a lilypadban 2.000s érzékenységet adok mindennek, és analog stickként azonosítja a kormány+pedált.
viszont FF nincs, csak centering a profileren keresztül -
robogo81
senior tag
válasz
robogo81 #1152 üzenetére
Ja kihagytam hogy a memcards mappában tárolja a kártyákat,ha törlöd automatikusan létrehozza a program indításakor.
Formázni úgy tudod legegyszerűbben,hogy a CDVD fül alatt nincs lemezt választod,és a CDVD teljest indítod el,akkor bejön a klasszikus ps2 téma,és úgy teszel mint az igazi gépen. -
priti
addikt
válasz
robogo81 #1150 üzenetére
Ha a "device diagnostics" ablakban ráklikkelek duplán a G27-re és úgy tesztelem a PCSX2-ben, hogy a háttérben fut a Logitech Profiler (előtte el kell indítani, mert ha közben indítom el, akkor hibát észlel és leáll az emulátor) akkor 900 fokon éri el az 1-es értéket a tengely a tesztablakban, tehát elképzelhető hogy mégiscsak jó lesz az analog stick-en, ahogy mondod, csak a játékban meg nem az analog stick-kel kell kormányozni, biztos át lehet állítani a játék menüjében, legalábbis remélem, de már nincs kedvem vele foglalkozni, holnap azért még ránézek.
Az a baj, hogy semmit nem ment el. Menteni hogy kell? Én arra megyek, hogy Boot CDVD fast, egyből elindul a gém, bejön a menü, azon átszaladok, gyors futam minden, aztán amikor elkezdődne a verseny akkor csíkos képernyő ott ugye pöcsölök, hogy bejöjjön a menü, ott leveszem a fényerőt 0-ra, akkor abbahagyja a csíkozást végre, aztán kilépek, mert valamit rossz helyre tettem például, mert lövésem sincs a ps2-es játékokban a joy-on mi mi szokott lenni, szóval amikor újra elindítom a játékot megint 3-ason van a fényerő és a csíkozás miatt megint pöcsölhetek, csak ott zongorázom, igazából a menüt sem tudom mivel jön be
Bocs de full kezdő vagyok ps2 emulálás témában, biztos el lehet menteni a játékban a grafikus beállítást, csak nem vágom hogy kell. -
priti
addikt
válasz
robogo81 #1148 üzenetére
A plugin settings-ben a General fülön vagy egy olyan, hogy Pad Type. Ott nekem 3 opcio van:
-unplugged
-Dualshock
-GuitarItt kéne hogy legyen egy "Wheel" nem? Gondolom nekem olyan plugin kéne, amin van ilyen opció. Lehet hogy nem jól gondolom. Majd megnézem analog stick-en, csak tartok tőle hogy azzal ugyanaz lesz a gond, mint a GTA4-hez használt progiban volt, hogy ezeken a joy-okon ezeknek a karoknak a mozgástere annyi, mint egy kormánynak 90 fokon, legalábbis az Xbox-os direct input-nál amikor kontrollert emuláltam a kormányból ez volt a helyzet.
-
priti
addikt
Na eljutottam odáig, hogy megy a GT4 (nem is volt könnyű megszerezni, túl régi már). Minden tökéletes. Azt leszámítva, hogy amikor bejött a játék csak csíkok voltak a képernyőn. Már ott voltam, hogy hagyom a fenébe, amikor teljesen véletlenül rájöttem, hogy a fényerő a játék graf menüjében 3-ra van állítva és amikor levettem nullára megjött a kép is.) Áttettem HDMI-re, ott is minden remek, a kormányt is felismeri az emu, a gém tökéletesen fut. Be kéne állítani.
Nekem a plugin "LilyPad svn r4510, 0.10.0" , ezen belül próbáltam a PAD1-re tenni a kormányt. Minden gombját veszi, pedállokat is, viszont a tengelyek is gombként mennek így, szóval ha elfordítom oldalra a kormányt olyan, mint ha gombot nyomnék ergó, mintha kitekertem volna csontra.
Valaki látott olyan plugin-t amiben egyszerűbb, egyértelműbb mire és hogyan kell tenni a kormányt? Biztos én rontom el valahol, vagy nem ez a plugin kell, mert a PS2-höz jó a 900fokos kormány úgy amúgy. -
priti
addikt
válasz
robogo81 #1143 üzenetére
Bátorít, hogy magával a konzollal 900 fokos elfordulású kormány használható. Teszek egy kísérletet. Egy 6870-es VGA meg egy i7860@4GHz azt olvastam elég lehet egy GT4-hez az öttel nemtom mi a helyzet, de ha a 4 megy, akkor gondolom megérte, állítólag nagyon állat, rengetegen dícsérik. Nekem sosem volt PS2-őm, így kimaradt az életemből a gém.
-
robogo81
senior tag
Az emulátor beállításainál,az iránygomboknál lehet érzékenységet meg dead zone-t állítani.
Talán a kormányt gond nélkül tudná kezelni,a gáz/fékre nem tudok mit mondani,nincsen kormányom,csak egy Rumblepad 2-öm,azt rendesen felismeri.
Ha a kormány driverei rendesen fel vannak rakva,esetleg rendesen felismeri a z emulátor. -
priti
addikt
válasz
sz_abika #1141 üzenetére
Az szokott gond lenni, hogy van a kormányban egy dead zone, amikor ilyen félmegoldásokkal operál az ember és nincs hivatalos támogatás. Ez annyit tesz, hogy elkezded tekerni a kormányt és egy fél fordulat után kezd el csak mozogni a kerék és így élvezhetetlen a történet, meg nincs kuplung, meg ilyenek. A PC-s GTA4-ben például nincs támogatás, feltettem egy progit, amivel be lehet csapni, kvázi xbox-os gamepad-nak hiszi a kormányt működött is a kormány, csak a kormányelfordulási szöget vissza kellett venni 90-120 fok közé, hogy egyáltalán ne menj falnak az első sarkon, mert ezeknek a gamepadoknak ennyi a mozgásterük, így viszont semmi értelme nem maradt, annál még a bill. is jobb, mint egy 90 fokos elfordulású kormánnyal szenvedni... szóval ezt csak az tudja megmondani, hogy megy e vagy nem akinek van és kipróbálta. Persze az is jelent valamit, ha a gamepadot megeszi, pozitív előjelnek megteszi.
-
priti
addikt
válasz
Viktor77 #1132 üzenetére
Lehet használni emulátorral perifériákat, próbáltál esetleg valamit? Az érdekelne, hogy konkrétan egy Logitech G27 kormány működik?
Belekukkantottam hogy megy ez az emulálás PC-n és annyira nem vészes, leküzdeném de csak akkor kezdenék bele, ha tuti megy a kormány. Ha menne úgy lenne értelme rászánni egy kis időt, de billentyűvel már nem kavar fel a GT.
-
robogo81
senior tag
válasz
Viktor77 #1138 üzenetére
És a natív alatti felbontások nem gyorsítanak valamennyit?
Én általában a sebesség beállításakor,futó játéknál szoktam állítgatni,az emuláció beállitásai fül alatti ablakokban az értékeket:EE/IOP,Vu-k,meg a Speedhackot, a gsdx pluginban az értéket.
Ez így furán hangozhat,de élőben működik,elindítod a játékot,az ablakban kiírja a frame értékét,a beállításokat állítgatod,közben sasolod a változtatás eredményét.
Ezzel sikerült a régi verziójú emuknál szoftveresen játszhatóvá tenni a Black-et(50-55 Frame),hardveresen grafikai hibák voltak(ezeket a legújabbakban orvosolták). -
-
sz_abika
addikt
Feladom, egy t4300-as laptop procin az istenért nem tudom működőképessé tenni a gt sorozatot
PAL verzió 30-40fps környékén mozognak, NTSC meg 40-45.
Csak pár kockát bírnék kisajtolni még és már használható lenneValahogy a laptop GPUt nem lehet bedobni, hogy azon is számoljon az EE? Gt240M csak hozzá tudna tenni még
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #1131 üzenetére
GT-ről beszélünk. Egyáltalán nem nehéz jól vezetni, a kocsi pontosan azt csinálja amit te szeretnél, és amire számítasz.
Igazából ez az, amivel bármelyik PC-s autós játék fölé nő a sorozat. -
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #1129 üzenetére
Ja, főleg, hogy külső nézetből nem tudok vezetni, de a videó kedvéért muszáj volt kiváltanom.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Viktor77 #1126 üzenetére
Tényleg nagyon szépen megy..
Hát nekem nem volt ennyi türelmem várni egy megfelelő emura így vettem PS2-t
Mondjuk az Okami (ami miatt nekem PS2 kelett) az szerintem még ezzel sem megy normális sebességen..
a Videóhoz: penge vagy..1-1 alkalommal megcsípted a füvet de simán belefér -
Viktor77
titán
válasz
robogo81 #1127 üzenetére
És érdemes is őket kipróbálni.
Két nagyon fontos újítás került bele a napokban.Az első, hogy az emu képes 2-nél több szálat is használni (a speedhack-eknél kell bekapcsolni). Erről kép:
A második pedig, hogy van új GSdx plugin (mellékelve) ami használja az új Intel procikban lévő AVX utasításkészletet.
Mint írtam, a GT3 gyakorlatilag hibátlanul játszható, mindössze egyszer-egyszer röccen be a kép, vagy akad meg a hang egy pillanatra, de egyáltalán nem zavaró.
-
Viktor77
titán
Ha a GT4 nem is megy úgy ahogy sokan szeretnék, a GT3 gyakorlatilag tökéletes.
Szaggatásmentes a konfigomon.
Csináltam egy kis videót is.(1680-ban játszottam, de a felvétel már csak ekkorában lett folyamatos.)
-
sz_abika
addikt
Hi!
Nos gépfejlesztés után elérkezettnek láttam az időt emura...q6600+8600 GS+ 32bit vista helyett már 2500k+gtx570+64bit w7 fut.
Az előző rendszerre már sikerült egy ntfs GT4et egy usa biossal működésre bírni. Játszahtó volt, de 20-25fps nem az igazi autosjátékhoz.Viszont most 0.97 alatt nem akar futni ugyanez a setting. Xaudio2 hibát dobott, de lecseréltem dscoundra, majd kikapcsoltam a hang emut. Konzol szerint SPU2 töltésnél fagy ki a rendszer még így is. 1x indult el a setting, hogy betöltötte a pluginet, kiírta hogy a cd kép rendben ls utána elszállt . Azóta ismért spu2 boot alatt megfagy :/
MIt tegyek még érte?
-
jericho69
tag
Ma úgy határoztam, hogy adok egy újabb esélyt a ps2 emu-nak. Legutóbb pár éve próbáltam az akkori gépemen (x2 4400+, 2gb, 8800gts és katasztrofális volt a helyzet), gondoltam a mostani már kellő sebességgel fogja futtatni a gran turismo 3-at és élvezhető lesz. Hát nem...
Azért kíváncsi vagyok mikor fogják tudni megoldani, hogy egy szutykos 10éves ps2 játék kellő sebességgel fusson egy mai pc-n.. -
szergej
tag
affene
Hát azért gondoltam rápróbálok hátha sikerül megúszni egy ps2 árát.
Köszi a gyors infót ! -
szergej
tag
Helló !
Terveztük a szobatársammal egy ps2-es beszerzését a rövid téli napokra, de gondoltam megpróbálom a laptopomon hátha összejön az emulátorról.
Sikerült felpaszíroznom a PCSX2 0.9.8 a gépre. El is indult, örültem neki, csak a Tekken 5-el teszteltem és a fight alatti fps kb 20 körül alakul.
A laptop konfigja Athlon II X2-es 2 Ghz, a GPU meg ATI Mobility 4570
A kérdés az lenne, hogy ezzel a géppel jobban nem fog menni vagy optimalizáció kérdése ?
(elég sok kombinációt kipróbáltam már a beállításoknál de a fight közbeni fps mindig ~20)Köszi előre is !
-
robogo81
senior tag
válasz
--Disztroj-- #1117 üzenetére
Sziasztok.
Én még sose találkoztam ezzel a kérdéssel,de próbáld ki amit itt írnak:
http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://www.ps2savetools.com/faq.php%3Fshow%3D1%26id_cat%3D7&ei=xM8zTo6bDIbHswaviJW6Ag&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CB8Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3DPS2%2BSAVE%2BPAL%2BNTSC%2BCONVERT%26hl%3Dhu%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DSCm%26rls%3Dorg.mozilla:hufficial%26prmd%3Divnsfd
Bocsánat a link miatt.Valamiért nálam a kép/link gombok semmit se csinálnak.
Az a szmájli egy o lenne. -
Viktor77
titán
válasz
--Disztroj-- #1115 üzenetére
NTSC...
-
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
kis segítség kéne.
NTFS verziójú final fantasy 10el játszom már egy ideje, de nemrég kiderült hogy ebből bizonyos cuccok és jelenetek a nemzetközi és PAL verzióhoz képest kimaradtak.
Próbáltam, de a PAL verzió nem olvassa be az NTFS alatti mentéseket.Nagyjából sejtem a választ, de mégis, van rá mód hogy valahogy beolvassa őket?
-
mad1
veterán
válasz
- = Zk = - #1112 üzenetére
Ps2 felbontasahoz barmien jo.
-
Dreimus
senior tag
válasz
- = Zk = - #1110 üzenetére
Azért nem indul a epsxe-vel mert az csak PS1 játékokra van a PCSX2 való a ps2 játékok futtatására. Hát ahogy nézegettem haladnak de 100% kompatiblitás csak akkor lesz ha megveszed a konzolt addig ne várd szerintem
-
- = Zk = -
félisten
válasz
jookomak #1108 üzenetére
bocs, hogy nem futok felesleges köröket.
konkrétan arról van szó, hogy:
emulátor fel, egyéb "kiegészítők" aláheggesztve. ám a játék (GT4) nem indul...
pontosabban ePSXe-vel nem, PCSX2-vel igen, csak halálosan szaggat (gépem az adataimnál).
kérdem én, hol lehet/keresendő a hiba? melyik programmal érdemes próbálkozni?
köszönöm....(#1109) Viktor77
nálam a 4magos 3,0GHz-es AMD-n szaggat....
a 4GHz ezzel a procival soha nem fog bekövetkezni, pláne nem ebben a környezetében -
jookomak
őstag
válasz
- = Zk = - #1107 üzenetére
Tán ha egyből írnál, mit szeretnél...
Van már 0.9.8 verzió is. Valamelyik nap feltettem, betoltam neki egy mgs2-t, és prímán vitte. Megnézem majd sotc-al, azzal nekem nem nagyon mentek a régiek.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #1106 üzenetére
nagyon ne kapkodjatok, még a végén összetöritek magatokat itt nekem
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok
élő topik még?
-
Dreimus
senior tag
válasz
--Disztroj-- #1103 üzenetére
Mivel nem menteni akar hanem ezt az Al Bhed szótár adatot nem találja a memóriákártyán, tehát egy ilyen adatot keres, érdeklődj a játék topicjában ha van ha nincs böngész utána mi lehet a megoldás rá.
-
robogo81
senior tag
válasz
janika0021 #1101 üzenetére
-
janika0021
csendes tag
hellóó mindenkinek!!
valakinek a segítségét kérném ps2 emulator 0.9.6os vagy 0.9.2-eshez
hét a kérdésem a következő lenne
nekem olyan problémám van hogy van hang meg minden de kép nincs nem jön be a kép csak a fekete ablak??
ilyenkor mit tok tenni hogy müködjön???
valaki linkelne egy oldalt ahol megtalálok minden infót??!!!köszönöm előre is nagy segítség lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 2042
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest