Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Showhai
tag
válasz
Showhai #1313 üzenetére
Nos, körvonalazódik a terv, de egy kis segítséget kérnék ismét...
Az már leesett, hogy a "másfeles" 1007U gyenge lesz. Mondjuk egy Deus Ex HR lowban teljesen élvezhető, de az optimalizáltságot ne hasonlítsuk össze...
Akárhogy konfigurálnám, sajnos normális képminőségben még natívban sem fog összejönni, alább meg nem adnám. Úgy okoskodtam, hogy az EE emulált PS2 proci az a CPU-t használja, míg a VU a VGA-t.
Ennek alapján még az Intel HD is röhögve megbírkózik a feladattal a százalékok alapján.
Szert tudnék tenni megnyerő áron egy i3-3120M-re, a foglalat stimmel, szerintem a gyári lapos hűtése is jó hozzá.
Tudom az ideális egy i5 lenne, 3.2GHz turboval, de annyit nem szeretnék költeni rá.
A kérdésem a tisztelt egybegyűltekhez az, hogy a linkelt proci legalább natívban elegendő lenne-e az emuhoz? Nekem esélyesnek tűnik (ismétlem Tekken 5 native amire én max vágyom, az írás kedvéért persze más játékok is lesznek tesztelve).Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest