Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
válasz
istvan331
üzenetére
Először is: Nagyon köszönöm a válaszod!

Változatok:
1. Úgy tudtam, hogy ezt akkor használják, ha az AI azonos irányban halad el mellettünk, de ezek szerint bármilyen keresztre jó. A két fordításnak milyen távol kell lennie egymástól? Az mindegy? Az első fordítás a vonat elején, a másik a végén, vagy egészen közel egymáshoz a kettő, avagy tökmindegy, a lényeg, hogy a vonat mindkettő felett álljon?2. Pofonegyszerű megoldás, hogy miért nem jutott eszembe!?
Mindenképpen kipróbálom!3. A legtöbb kérdést ez a változat veti fel bennem. Minél többször olvasom és próbálom adott szituációba ill. activitybe helyezni gondolatban, annál többet.

Azt még nagyjából felfogtam, hogy én az állomáson a szembe jövő láthatatlan vonattól tilos jelzést fogok kapni, de hogy - egészen pontosan - hogyan fog szabad jelzést kapni az utána jövő AI szerelvény, azt csak halványan sejtem..
Nagy pofátlanság néhány screenshotot kérni egy ilyen activity szerkesztésről?
Vagy legalább egy linket, ahol kicsit szájbarágósan vagy illusztráltan magyarázzák?
Egyébként ezt a "Treno Fantazma"-t honnan lehet letölteni?Még egyszer köszönöm szépen a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák

- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Elektromos autók - motorok
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox Series S 512GB , 2 kontroller Venom aksikkal
- CSERE IS! Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8/256 Aurora Purple
- Eladó PDP Riffmaster Wireless Guitar Controller PS5, PC
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Nintendo Switch utazó, puha, kemény tokok gyári, Mario, Splatoon, Hori, Spigen
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Alienware 17r4 olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindenképpen kipróbálom!
Vagy legalább egy linket, ahol kicsit szájbarágósan vagy illusztráltan magyarázzák?