Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
válasz
istvan331
üzenetére
Először is: Nagyon köszönöm a válaszod!

Változatok:
1. Úgy tudtam, hogy ezt akkor használják, ha az AI azonos irányban halad el mellettünk, de ezek szerint bármilyen keresztre jó. A két fordításnak milyen távol kell lennie egymástól? Az mindegy? Az első fordítás a vonat elején, a másik a végén, vagy egészen közel egymáshoz a kettő, avagy tökmindegy, a lényeg, hogy a vonat mindkettő felett álljon?2. Pofonegyszerű megoldás, hogy miért nem jutott eszembe!?
Mindenképpen kipróbálom!3. A legtöbb kérdést ez a változat veti fel bennem. Minél többször olvasom és próbálom adott szituációba ill. activitybe helyezni gondolatban, annál többet.

Azt még nagyjából felfogtam, hogy én az állomáson a szembe jövő láthatatlan vonattól tilos jelzést fogok kapni, de hogy - egészen pontosan - hogyan fog szabad jelzést kapni az utána jövő AI szerelvény, azt csak halványan sejtem..
Nagy pofátlanság néhány screenshotot kérni egy ilyen activity szerkesztésről?
Vagy legalább egy linket, ahol kicsit szájbarágósan vagy illusztráltan magyarázzák?
Egyébként ezt a "Treno Fantazma"-t honnan lehet letölteni?Még egyszer köszönöm szépen a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindenképpen kipróbálom!
Vagy legalább egy linket, ahol kicsit szájbarágósan vagy illusztráltan magyarázzák?