- Azonnali processzoros kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Sziasztok, már napok óta próbálkozok a telepítéssel, de mindig kiír egy számomra teljesen értelmetlen errort.
''SQL Server Setup did not have the administrator permissions required to rename a file: G:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Template Data\mssqlsystemresource1.ldf. To continue, verify that the file exists, and either grant administrator permissions to the account currently running Setup or log in with an administrator account. Then run SQL Server Setup again.''
Nem azért értelmetlen, mert nem értem, hogy mit jelent, nem vagyok nagy angol guru de ezt azért még értem. Szóval a helyzet az, hogy administrator joggal vagyok belépve az installnál, és a file létezik a telepítő hozza létre. Ezért nem értem, hogy miért írja ezt ki.
Ha valaki tud valamit, ami segíthet az nekíméljen előre is köszi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Építő/felújító topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Opel topik
- PlayStation 1 / 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel topik
- Vicces képek
- PH! Darts
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest