Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- UHD filmek lejátszása
- Milyen processzort vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Sziasztok, már napok óta próbálkozok a telepítéssel, de mindig kiír egy számomra teljesen értelmetlen errort.
''SQL Server Setup did not have the administrator permissions required to rename a file: G:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Template Data\mssqlsystemresource1.ldf. To continue, verify that the file exists, and either grant administrator permissions to the account currently running Setup or log in with an administrator account. Then run SQL Server Setup again.''
Nem azért értelmetlen, mert nem értem, hogy mit jelent, nem vagyok nagy angol guru de ezt azért még értem. Szóval a helyzet az, hogy administrator joggal vagyok belépve az installnál, és a file létezik a telepítő hozza létre. Ezért nem értem, hogy miért írja ezt ki.
Ha valaki tud valamit, ami segíthet az nekíméljen előre is köszi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- OpenMediaVault
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest