Hirdetés
Aktív témák
-
bivalyolo
őstag
válasz
dethroner #8461 üzenetére
oké h van belőle magyar csak hát abból meg nincs olyan verzió amivel működne a videokép küldése ergo sokra nem mész vele.
de még mindig azt mondom h szerintem az msnnél nem olyan fontos a nyelv mint egy védelmi proginál főleg ha előtte már használtad magyarul..amire kell arra tudod használni angolul éppúgy mint magyarul de ha ez a videokép cuccos olyan fontos akkor sajnos le kell nyelni a békát mert szenvedni lehet vele napokig de lehet okosabb és egyszerűbb megoldás lenne mégiscsak elfogadni azt az angol msn-t.
a hsz-ed másik felét meg szerintem férecímezted..
-
bivalyolo
őstag
válasz
dethroner #8440 üzenetére
töltsd le a zapmessengert töröld le vele az msn-t indítsd újra utána a gépet és próbáld meg újból hátha..ha nem jó akkor sajna az angolt kell használnod
-
bivalyolo
őstag
-
DeusHun
őstag
válasz
dethroner #8429 üzenetére
Hali!
10-zel hozzaszolassal a kerdesed elott lett megvalaszolva: kattints ide.
Pityke78: erre azt kell mondjam, hogy nem messenger Plus lehetoseg volt mert nekem most is fenn van a plus es e-mail-cim alapjan nem tudok rendezni. Lehet ez a regebbi WLM-ben volt csak, a mostani kiadasbol toroltek.
Aktív témák
Hirdetés
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest