Hirdetés
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen széket vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
fradi81 #11507 üzenetére
Az axelero-ból lett ha jól emlékszem a T-online, mintha felvásárolta volna.
Én igazából azt akkor használtam mikor netünk lett 2003-ban aztán azon regeltem az MSN-re és utána áttértem a walla.com-ra amiből a gmail lett, szóval lényeg ami a lényeg 2004 óta közöm nincs az axelero.hu-hoz.Még nagyjából emlékszem is mi lehet a jelszó, de most még azon gondolkodom hogy lehetséges e az hogy megszüntetnek egy fiókot ha x év után nem lépnek be. Ezt sem ártana tudni mert akkor feleslegesen nem probálkoznék a jelszóval. Tehát írná ki hogy ilyen fiók nincs és kész.
Van még olyan lehetőség hogy kedvenc film válasz de az sem jó pedig tudom hogy 10éve nem adok mást erre a kérdésre. Viszont ha ilyet kérdez akkor ebből arra következtetek hogy a fiókot felismeri....vagy csak simán xopat.
Meg van az a variáció mikor jelszót küldenek az email címemre de oda meg ugye nemtudok belépni meg hát őszintén hol van már az axelero nem hogy az én email címem.
Köszi
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Diablo 3 Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest