Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
fradi81 #11507 üzenetére
Az axelero-ból lett ha jól emlékszem a T-online, mintha felvásárolta volna.
Én igazából azt akkor használtam mikor netünk lett 2003-ban aztán azon regeltem az MSN-re és utána áttértem a walla.com-ra amiből a gmail lett, szóval lényeg ami a lényeg 2004 óta közöm nincs az axelero.hu-hoz.Még nagyjából emlékszem is mi lehet a jelszó, de most még azon gondolkodom hogy lehetséges e az hogy megszüntetnek egy fiókot ha x év után nem lépnek be. Ezt sem ártana tudni mert akkor feleslegesen nem probálkoznék a jelszóval. Tehát írná ki hogy ilyen fiók nincs és kész.
Van még olyan lehetőség hogy kedvenc film válasz de az sem jó pedig tudom hogy 10éve nem adok mást erre a kérdésre. Viszont ha ilyet kérdez akkor ebből arra következtetek hogy a fiókot felismeri....vagy csak simán xopat.
Meg van az a variáció mikor jelszót küldenek az email címemre de oda meg ugye nemtudok belépni meg hát őszintén hol van már az axelero nem hogy az én email címem.
Köszi
-
mdk01
addikt
Hali!
Kérdés
Van egy msn felh. fiókom amibe 5éve nem léptem be kb.
Már egyszer régebben próbálkoztam de nem túl kitartóan és most azért csak csak szeretnék belépni.
A reg.-es fiók még *****@axelero.hu volt.Na most van egy ilyen lehetősége az msn-nek hogy kérdéseket tesz fel az email címem fiókjával kapcsolatba, mint pl. legutolsó embereknek küldött emailcímek, meg az utoljára küldött levelek tárgy címe stb.
Ezeket kitöltöttem erre visszaírnak hogy nem sikerült mert nem 100%-ig biztosak hogy enyém az email fiók. Aztán rájötttem hogy ezek a birkák lehet az axelero-s email címembe keresgélnek. Hát az már 2003-ban volt ott keresgélhetnek.
Hogyan tudnék én belépni ha elfelejtettem a jelszavam?Volt vmi sms-es ideiglenes jelszókérés is de hát így gyakorlatilag bárki betudna lépni.
Ötlet?
Köszönöm
-
mdk01
addikt
Hogyan lehet azt megoldani hogy úgy induljon el az MSN-en hogy ne kényszerítsen a legújabb verzió letöltésére?
Köszönöm
Üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xbox tulajok OFF topicja
- Facebook és Messenger
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Opel topik
- Óra topik
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest