- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen TV-t vegyek?
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcs-ford
őstag
Ne haragudj de pont nem én rinyáltam az miatt hogy melegszik illetve, hogy melegebb....
A Dell-t azért nem hoztam fel mert az drágább gép, biztos jó mert csendes feltéve ha ssd-s persze nem mondok róla semmit mivel még nem volt nálam az msi/asus sorozat/aspireOne viszont igen, tehát bocs, hogy ha a tapasztalataimat írtam le és nem azért írtam mert szófosásom van mindenféle alapok nélkül.
Azoknak írtam le akik gép vásárlás előtt állnak.Egyik gép sem annyira hangos hogy megsüketülj de ha van jó hallásod és szeretsz csendes környezetben gépezni akkor lehet pofáraesés az MSI/ASUS-nak a zümi gépei mint nekem az AspireOne volt. Szerencsére az AspireOne-ra kijött pár homemade ventiszabályozó progi amivel akár teljesen is le lehet kapcsolni a ventit illetve automatára is ami csak akkor kapcsol be ha a proci elér egy bizonyos hőfokot. A gép valóban melegebb ebből kifolyólag de kit érdekel. A core2-es laptopok ventivel fullon melegebbek.
Aláírás
Új hozzászólás Aktív témák
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Eladó Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU005MHV laptop garival és számlával( 5 hónapos vásárlás)
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest