- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsez_
tag
Nem is olyan rég ezért a kijelentésedért még lehülyéztek volna, -ahogyan velem is történt-, mondván "mitől netbook a 12"-os dép". De minden változik. A hülyézők most szégyelhetik magukat. És azt is megsúgom nekik, hogy lesz 13,3-as és 14" os netbook is. Ráadásul nem fogják őket netbooknak nevezni, mert ez egy kezdetektől elhibázott névválasztás volt...
[ Szerkesztve ]
http://szabadforum.com/
-
EmThor
addikt
most már tuti a fekete Lenovo S12-t veszem, júni-júliban jön nyugaton, augusztusig szerintem nálunk is
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
papaya
senior tag
válasz Goatman #1892 üzenetére
Szia.
1.Sajnos 100k-s árban nem igazán van még másfajta verzió, viszont jún. 2-án lesz a Computex, és ott állítólag rengeteg új gép lesz bemutatva, utána talán változik a piac indul a harc...(Intel vs. Nvidia)2.Épp ma került fel IDE az első bejelentett Ion-os gép , ami egész jónak tűnik ...
VIDEÓK > viszont sajnos ez is tükrös felületű..[ Szerkesztve ]
-
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek! 2 kérdésem lenne a netbookokat illetően a hozzáértőkhöz:
1. Ma a 100k körüli árkategóriában kizárólag GMA950-nel szerelt csöppségeket lehet kapni? Kb. hol kezdődnek az erősebb videomegoldással felvértezett gépek (már ha vannak ilyenek)?
2. Sokat olvastam korábban az nVidia ION platformról (ezt tartanám ideális teljesítményűnek, és jó vételnek), de egy ideje nem követtem már az infókat. Várható a közeljövőben, hogy netbookokban megjelenik ez a megoldás?
Előre is köszi
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
BloodRay
veterán
Mivel a játékok gépigénye is egyre nő a technikai fejlődéssel együtt, plusz a gyártók sem szeretnék veszélyeztetni a saját termékeiket, ezért a ~100k-s gamer netbookra a közeljövőben nem látok esélyt.
Persze lehet várni, ha nem sürgős a vásárlás, rosszabbak biztosan nem lesznek az új gépek."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
papaya
senior tag
válasz BloodRay #1889 üzenetére
Szvsz a közeljövőben még rengeteget fog változni ez a kategória is...(itt pláne ha az Nvidia Ion alapú netbookok is végre megjelennek)
ugyanúgy mint a mobilok esetén , nézzük meg mi volt 2-3 éve és mi a mostani mobilok technikája ...ott is vannak olyanok akik mai napig is csak telefonálásra használják, és vannak olyanok is akik millió másra is (gps, net, fényképezés(na jó ez LOL ) ..stb)
ez csak piaci stratégia , ami bosszantó hogy a fejlettség, a technika már rendelkezésre áll...ezért örülök minden olyan termék megjelenésének amivel kicsit közelebb érezhetem az általad említett "ideális" világot.. -
BloodRay
veterán
Mindenki megérti mit szeretnél szerintem, csak te nem feltétlenül, hogy az nem a netbook kategória. Vagy maximum egy ideális világban.
Lesz/van olyan netbook ami neked teljesítményben megfelel, de annak az ára is bőven nem a százezres érték körül fog alakulni, ergo az ára miatt nem felel meg a kategóriának, illetve így neked sem hiszem, hogy meg fog."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
papaya
senior tag
Ne haragudj de azért engedd meg hogy eldöntsem nekem mire kell.... Nem fogok subnotit venni 200k-ért mivel nincsen rá pénzem másrészről a telefonomon is megtudom nézni a maileket, meg azon is tudok msn,skype-olni...
Te olyasmit írsz hogy minek Neked olyan autó amiben klíma is van , hisz a polákkal is eldöcögsz bárhová.... igen lehet de utálom a kompromisszumokat ...Miért veszek netbookot?
Fontossági sorrendben:1. Utálok a szobában egy asztali gép előtt punnyadni ilyen jó időben, de muszáj vmilyen gép mivel megkell írnom a szakdolgozatomat.
2. Rengeteget futkosom és sokszor jól jönne a gép (sok váratlan helyzet)
2. Volt már notebookom (15,4) borzasztó nehéz, tudod mikor cipelem állandóan
3. Ennek ellenére ha tudom hogy egy videokártya megoldja a legtöbb kompromisszumos kérdést az ügyben , és súlynövekedést sem fog okozni és mellette még játék függő is vagyok, miért ne lehetne ilyen igényem is...Összegezve: könnyű súly, kis méret, teljes szélességű felhasználási lehetőség
[ Szerkesztve ]
-
Obolony
senior tag
válasz BloodRay #1886 üzenetére
es utana meg leszarozzuk a netbookot, mert nem megy rajta olyan game ami sima desktopon se indul el
el kell fogadni, hogy ez egy céleszköz. tessék arra hasznalni amire kitalaltak, es arra tokeletes!!! vagy konnyu subnotinak game-re ott a x301 lenovo, tessek befizetni ra
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Obolony
senior tag
megmondom oszinten h nem ertelek
gamehez nem netbookot hanem gamer notebookot de inkabb desktopot veszek. a netbooknak rohadtul nem ez a feladata, hanem az h belenezz a mailjeidbe, megnezz vmit a neten, vagy szkájpoljal rola. kb erre talaltak ki.
ez az eredeti funkcioja, miert sirunk, hogy nem megy rola game, meg 1080 fullhd? nem arra talaltak ki, ha ezt akarod vegyel ahhoz valo gepet.
kispolakkal se allsz be a ferrarik koze versenyezni...
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
papaya
senior tag
Eee PC 1000HV Radeon HD 3450-nel .....ez lesz a nyerő ,bár az ára gondolom majd az egeket veri.. de végre egy olyan netbook ami viszi a mai játékokat is (bár alapon) és ha minden igaz MATT kijelzőt kap .... Már várom a Computexet, remélem utána már megjelennek az új termékek a piacon...szóval addig nem veszek új netbookot..
egy gáz ezzel is lesz : nuku hdmi kimenet[ Szerkesztve ]
-
Gergő_
őstag
-
Gergő_
őstag
válasz Magnum_ #1879 üzenetére
Igen...
GMA 950 minden monitor kihajt amit tudsz venni ...up to 2048x1536
GMA 900 azt hiszem 1600x1200-ig megy...
A HP-ban lévő VIA gpu nem tudom mennyit bír pedig mindenhol kerestem...
GMA 4500 is minden felbontást tud
etc.... wikin utána tudsz nézni ha másik gpu van a netbookodban,de az esetek többségében ezek... -
Obolony
senior tag
-
Obolony
senior tag
válasz Magnum_ #1872 üzenetére
igen, ki tudsz kotni monitorra. legalabbis az s10-et. a HP minosegerol meg meggyozodhetsz ha egyszer megfogod. nyeklik nyaklik a 2140. meg lehet tekergetni
driver: megvettem a hp pavilion tx1305 gepet, vistaval adtak. ket nap mulva eldurrant az agyam, es ugrott ra az XP. a gephez NINCS megfelelo XP driver, nem tamogatja a HP. Igy mindenfele hard hack-el tudod hasznalni, ami nem megy tokeletesen. Mivel ez egy tablet PC ezert a legfontosabb lenne a kijelzo driver, de az pl pont nincs. hozzateszem pl HP-nal az egyik legelterjettebb nyomtatonak (1610) nincs 64 bites xp-hez drivere. szal a HP elegge gyengen nyomja driverugyileg.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
Obolony
senior tag
en a sima 2140 es a lenovo s10 kozott voltam dilemmaban, es vegul a sok teszt, es olvasas, aztan a valos megtapicskolas utan a s10-et valasztottam, habar eddig HP notim volt (tablet hp pavilion tx1305) es hp-t akartam. de a lenovo nagyon minoseginek tunt a hp-hoz kepest. azota meg bizonyitott, tenyleg sokkal jobban megy mint a hp. megbizhato, nincsenek driver gondok (ami a hp-nal jellemzo) hozza az aksi idot is szepen, jo a supportja. annyira megszerettem, hogy most egy lenovo x301-en gondolkozom. csak a penztarcan sikit ha megjelenik a 10-2 akkor en is valtok a g3 modem miatt. szal ha nem SOS a vetel, es nincs vmi kifejezetten komoly indokod a hp mellett, akkor megeri megvarni a 10-2 lenovot.
-
Doresz
tag
válasz wassermann #1859 üzenetére
Néztem én is a Dellt, tetszene is, mert a laptopom is Dell, de nekem a 9"es monitor kicsi lenne. Ha lesz netbookom, mindenképp 10"es lesz, annál kisebb baromora nem jó a szememnek. Még a Lenovo S10et néztem a Wind mellett.
-
-
chikasszo
csendes tag
-
EmThor
addikt
válasz wassermann #1859 üzenetére
ha már netbook, újra körbenéztem kicsit:
design szerint:
- Asus 1008HA ill. ugyanez kivehető aksival 1005HA
- Samsung N310használhatóság szerint:
- Acer Aspire One 751 11" kijelző 1366x768
- HP 2140 HD, alig drágább mint a 2140, szintén 1366x768 felbontás, csak 10"-os
- Lenovo S10-2, 1280x720p kijelző, 10"-onGaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Doresz
tag
Köszi a válaszokat!
Elég sok tesztet néztem/olvastam és tényleg ez tűnik eddig a legjobbnak. Majd jelentkezem ha végül megvettem. Majd... -
icezozo
addikt
válasz wassermann #1850 üzenetére
nehogy a Toshiba berágjon rá mert neki is van U200
[link]http://qwankido.hu/
-
rakal
senior tag
Szia!
Nekem Wind U100-am van,már kb 8 hónapja,nagyon meg vagyok vele elégedve.
Eddig még semmi hibáját nem fedeztem fel.BT,WLAN jól megy,és nem melegszik,ezt szeretem rajt a legjobban,ill. halk,a billentyűzet jól használható.
Amióta megvan,mobil gépként a HP laptopomat nem használom,kinek van kedve 3-4 kg-ot cipelgetni....[ Szerkesztve ]
-
Doresz
tag
Hello!
Régóta olvasom már a topicot, és a már meglévő netbook tulajdonosokhoz intézném kérdésemet. Szeretnék egy netbookot, 10"-at, ahogy néztem az MSI Wind U120 tűnik eddig a legjobbnak árban. Van egy laptopom, szóval a netbook csak második kütyü lenne, alapdolgokra használnám, net meg szövegszerkesztés főleg. Más 10"-at esetleg tudnátok ajánlani, tapasztalat alapján esetleg? Nagy tárhely nem kell, 10"-nál kisebbet nem szivesen vennék, a billentyűzet közel normál mérete fontos lenne gépeléshez. Aksi nem kell egésznapig bírja, de azért a mostaniak már csak elszöszmötölnek 3-4 órát. Talán.
Nem most venném egyébként, csak felmérem a terepet. -
Magnum_
nagyúr
válasz wassermann #1852 üzenetére
köszi, ez elég költséghatékonynak tünik. meg tulajdonképpen jo megoldás is. csak az asztalon kellene a nagyobb monitor tulajdonképpen. mekkora moncsit tudnak ezek a gépek meghajtani? 22-24"-ost meg tud? vag inkább 17-19"? itt csak a monitor lenne tényleg költség, mert az egér-bill.kábel 1k mindegyik..
I humbly and respectfully decline™
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz wassermann #1850 üzenetére
nekem elsődlegesnek is jó lenne egy u200- dell mini 12 kategória... jo akku üzemidővel. bár az árak miatt lehet 8,9" + 15,4" nyerőbb konstrukció lenne.
I humbly and respectfully decline™
-
wassermann
addikt
válasz wassermann #1849 üzenetére
Bocs, talán nem világos de az előbbi ennek a kapcsán jött ki belőlem: U200
-
wassermann
addikt
Érdekes egyébként, hogy az új modellekkel tényleg öszemosódnak a méretek (8 >> 10 >> 12). Bár számomra a hordozhatóság miatt csak a 8"-9"-os cuccok jelentik az igazi netbook-ot... a többi nem fér már el könnyedén bármilyen táskában!
-
-
BloodRay
veterán
Gyanítom az még drágább...
Egyébként az tény, hogy szépek a hp-k. Nekem anno a 2133-as is nagyon tetszett.
A gond csak, hogy nekem nem lenne kedvem szép plusz pénzt fizetni a márkáért. Főleg úgy, hogy a hp gépei sem épp hibátlanok."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
Továbbra sem értem. Te a 2140-est linkelted, ő meg azt sérelmezte, hogy annak szar a felbontása(1024x576).
Ami a hőmérsékletet illeti engem csöppet sem érdekel ha a burkolat 35 fokos csak miközben a proci meg 75... Remélhetőleg nagy gondot nem jelent, de azért ez sem pozitívum mondjuk nyári kánikulában."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Gergő_
őstag
válasz BloodRay #1840 üzenetére
Szerintem a nagyobbat a felbontásra értette, ami csökkent nemcsak az elődhöz, de az átlag netbookokhoz képest is.
Valószínűleg így van,de én egyértelműen a 2140-et linkeltem,majd ő megmondja mit gondolt@melegedés
Nem vagyok elfogult (á nem )azért is linkeltem 2 tesztet
elhiszem hogy annyit mértek CPU-n,de ugyanakkor a notebookreviewnak is hiszek hogy az alu burkolat ezzel a procival már nem tud felhevülni 35 fok fölé(24 fokos szobában)
Ebben a 3. tesztben is a burkolat hőmérsékletét mérik.
A ventilátor emiatt nem valami halk nem csak egy vélemény alapján,a kijelzőnél pedig nehezen találni tükröződőbbet.
A zsanérok viszont fémből(!) vannak, és hat év gondmentes használatot ígérnek,bár szerintem ezek a gépek régen a kukában lesznek.Egyébként engem nem zavar a proci hőmérséklete amíg nem fagy,ezeket a procikat nyugodjatok meg hogy nem csak 50 fok alá tervezték(amíg 90 fok alatt van nincs gondja)
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
Szerintem a nagyobbat a felbontásra értette, ami csökkent nemcsak az elődhöz, de az átlag netbookokhoz képest is.
Általad linkelt iponos tesztből:
"A kis gépezet elődjéhez hasonló felépítéséből adódóan ezúttal is nagyon csendesen kelt életre, de amint egy kis terhelést kapott rögtön beindult a ventilátor és meglehetősen zajos miningépet varázsolt a 2140-ből. Sajnos ennek ellenére nem éreztük azt, hogy Alaszkában járnánk, ugyanis az üresjárati hőmérséklet 55, az izzasztás alatti pedig 75 fok körül alakult, ami egy alig pár W-os fogyasztással bíró processzornál nem túl ütős eredmény. Sajnos a légkavarót néha komolyabb terhelés nélkül is sikerült gyorsabb tempóra bírnunk.""A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Gergő_
őstag
Ennél nagyobb kijelzőt nem tudom hogyan passzíroznának bele ebbe a testbe.
A teszt szerint az alumíniumborítású 2140 ritkán ment 95°F(35°C) fölé köszönhetően az Atom procinak
Azt hiszem te a 2133-asra gondolsz ami valóban forrósodik a VIA C7-el.
Nekem a 2140 árával van egyedül problémám 130k+ -
-
danaudio
aktív tag
van valakinek tapasztalata az asus 1002HA netbookról? olyanon gondolkodom igen erősen, nagyon tetszik
-
BloodRay
veterán
válasz wassermann #1834 üzenetére
Nem sok jót várnék tőle. Annyit elhiszek, hogy keveset fogyaszthat. Cserébe viszont lassú is lehet mint a dög...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
paramedic
aktív tag
Erről (ASUS 1000HE) mi a véleményetek?
-
BloodRay
veterán
pl Wind
wassermann -> lol kis gép Egyébként annyiért amennyiért emlegetik(~40k) még nem is lenne olyan vészes, csak épp nálunk vagy nem is lesz kapható, vagy ha igen akkor kb kétszer ennyiért...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Airy
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tudtok bármilyen netbookot antiglare, azaz nem tükröződős kijelzővel, ami kapható is Magyarországon?
Előre is köszi!
AiryAiry
-
wassermann
addikt
- Ezt a fura netbook-ot láttátok? [link] :
[ Szerkesztve ]
-
-
BloodRay
veterán
Ez a gép speciel engem nem győzött meg, főleg a tesztek elolvasása után.
A dizájn tényleg nagyon szép, de még annak is ára van(béna touchpad).
Semmiképpen nem ér szerintem 30-al többet mint egy előző generációs EEE(100x) vagy MSI. Persze HP. WOW."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Gergő_
őstag
igazad van én is hp2140-et vennék ha 130ért kéne netbook
Azért olvass el pár tesztet róla segítségül pár link:
ipon tesztje ; notebookreview[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
Semmiféle problémám nincs vele eddig(6 hónapja van meg).
Egyedül az akksi amiből lehet most a 6 cellással venném a gépet, de nem biztos az sem mert nem ez a legfontosabb számomra és nem is tetszik a nagyobb akksik "deformáló hatása".
Mióta megvan sem láttam olyat amit inkább vennék jelenleg helyette.
Egyedül talán hp legújabb netbookjai, de azok meg az áruk miatt esnek ki."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
pedrő
aktív tag
válasz wassermann #1815 üzenetére
Az egyik kiszemelt áldozat pont ez volt csak feketében. Viszont lehet megvárom még az S10-2 névre hallgató masinát.
BloodRay: A Wind-al mi a szitu? Meg vagy vele elégedve? -
BloodRay
veterán
válasz wassermann #1819 üzenetére
Igen, én is olvastam a hírt. Ez már egy fokkal jobb, de semmivel nem emelkedik ki a mezőnyből. Szerintem.
Persze tényleg ízlések és pofonok..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz wassermann #1817 üzenetére
Vagánynak épp nem nevezném a piros színűt...
Épp ez az, hogy hardver tekintetében meg kb ugyan az mint a többi hasonló árú, csak épp gyengébb többmindenben(kijelző, usb...)."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz wassermann #1815 üzenetére
Nem tudom mivel tudnának rávenni hogy ilyet vegyek ennyi pénzért...
Esetleg valamelyik új hp kijöhet ennyiből ha lehet kapni valahol nálunk."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
pedrő
aktív tag
Üdv mindenkinek! Egy jó minőségű és időtálló netbookot szeretnék vásárolni a közeljövőben. A kérdés a következő: Manapság melyik éri meg az árát a legjobban? A maximális keret rá nettó 130k. Főként lenovo és hp párti vagyok de észérvekkel meglehet győzni.
Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
Ilyen áron inkább ne legyen ismertebb. Elolvassák ezt a sz@rt a jövőbeli tulajok, aztán csodálkoznak, hogy nem azt kapják amit reméltek. Bár néha pozitívan is meglepődhetnek majd, mert jó nagy f@szságokat írtak össze.
-
kovacszk
senior tag
Asus eee: "Filmet nézni nem tudunk rajta, de nem is ez a dolga." Mér hogy a büdös ló...ba nem tudna filmet lejátszani.
Acer aspire one: "Az alig 1 kilós gépet igényesen felöltöztették, még 3D-s videogyorsító kártyát is tettek bele, ami HD audio támogatást kapott, így akár még komolyabb játékokat is futtathatunk rajta". Jöjjön mér ide az a hü..e aki ezt írta és ezt mutassa meg nekem. Fél éve használom és ezt még nem vettem észre. Egyébként a HD audio támogatást is elmagyarázhatná
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
wassermann
addikt
válasz Hólapátos H. #1804 üzenetére
A "mezitlábasok" közt még mindig a Linux-os Toshiba NB100 a legjobb árban (+ ahogy írtad 4cellás akksi, 3éves gar sem elhanyagolandó).
Ha nem akarsz vacakolni a Windows telepítésével és kell Bluetooth, akkor a Lenovo IdeaPad 9 szerintem még mindig a legszebben összerakott netbook.[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Hólapátos H.
csendes tag
üdv!
Nálam is felmerült, hogy beruháznék egy netbookra, de egyelőre csak elméleti síkon
Voltam MM-ben, néhányat megtapiztam, sajnos asus egyáltalán nem volt.
Toshiba csábító lenne kedvező árával, 3 év garijával, 4 cellás aksijával, ha a billentyűzetet el nem cseszték volna (mérete megszokható, csak nem látszanak a betűk).
Msi windből csak u90 és u100 volt, igazából az u120-ra lettem volna kíváncsi élőben. Esetleg van v.kinek u120? Főleg az érdekelne, hogy van-e v.mi különbség u100-hoz képest, azon kívül, hogy alapból 6 cellás aksival láttam és az élei nem annyira lekerekítettek (nekem így jobban tetszik).
Lenovo S10e-t is megnéztem volna élőben, de az se voltköszi
Az ígéret szép szó, de Bauchspeicheldrüzenentzündung még szebb!
-
orkester
őstag
válasz Melcsiiieee #1788 üzenetére
Szia!
Hibátlanul megy rajta az Xp. Tapasztalat.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
PNP
őstag
-
wassermann
addikt
Teszteljétek a netbook-otokat, a kettővel feljebb lévő video tunninggal és nélkül légyszi.
Mit csinál a digitális DVB-T adás mintával: normál felbontású DVB-T minták . (át kell nevezni AVI-nak)
A lejátszáshoz VLC vagy MPCHC kell: [link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest