- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Amazon Kindle
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimplak
tag
Kezd kicsit szögletesnek tűnni ez az u123
Apple iPhone 4 & Asus 1005ha-H
-
csepelball
tag
Sziasztok!
Netbook vásárlás elött állok.
Szükségem lenne olyan kütyüre, amiben 6cellás az aksi és a billentyűzet nem fog az őrületbe vinni.Emellett a bluetooth is jó lenne ha megoldható és ne fűtse fel a lakást. Netezésre,youtube,word,excel,filmek(avi) ami főleg menne rajta.
Az anyagi felsőhatár 90 pénz lenne..Amiket néztem.
Dell 1010 - 6cellás, 1gb
Asus 1005HA - 6cella, 1gb
Lenovo S10 - 6cella, 1gbKülsőre nálam a lenovo ami bejön, belsőre nekem mind ugyanaz volt.
Főleg személyes tapasztalatokból kiindulva lennék kíváncsi az információtokra!köszönöm előre a segítségeteket!
Üdv.
Laciui: átolvastam már pár oldalt itt,de mégis a kérdés felé forduilok
-
Matthewsz
aktív tag
1005HA-H kékben nincs itt valakinek? Kíváncsi lennék azon mennyire látszik az ujjlenyomat meg a kosz, vagy hasonló mint a fekete?
-
Matthewsz
aktív tag
Lejárt a szerkesztés
Itt aszongya, hogy a 6 cellással 8-10 órát elmegy, ez nyilván marketing szöveg, mennyi a valóság belőle? 5-6? -
BloodRay
veterán
válasz Matthewsz #5494 üzenetére
Én még nem találtam helyet ahol, 9 cellással árulnák, de ez esetben lehetséges, hogy van ilyen.
És igen, úgy értettem, hogy kilóg. A 9 cellás már hátrafele és lefele is kilóg.
6 cellások egyébként már mind kilógnak valamennyire általában."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Matthewsz
aktív tag
-
Matthewsz
aktív tag
Amúgy hol lehet kapni U123-at 9 cellás akkuval? Úgy még lehet, hogy el is gondolkodnék rajta, ott már csak az ár döntene. Természetesen fehér színben kell!
-
-
-
BloodRay
veterán
válasz Matthewsz #5487 üzenetére
N-es a wifi az MSI-ben is.
Billentyűi nincsenek összenyomva a Windnek, akkorák mint a normál laptop billentyűk(teljesen ki is érnek peremtől peremig), sőt mind a helyén van.
1005HA billentyűi nagyobbak a normálnál, de csak a más kialakítás miatt, cserébe nincs is kb semmi hely a gombok között.
De tényleg ki kell próbálni, kinek a pap, kinek a papné."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
qky
tag
válasz Matthewsz #5483 üzenetére
Asus 1005HA-H: N280, bluetooth, glossy kijelző, 6 cellás akksi (63 Wh ~ 10,5 óra)
Asus 1005HA-M: N270, nincs bluetooth, nem glossy a kijelző, 6 cellás akksi (48 Wh ~ 8,5 óra)
Asus 1001HA : N270, itt sincs bluetooth, viszont sem a kijelző sem a borítás nem csillogós és egyelőre csak 3 cellás akksival találok (23 Wh ~ 4 óra)
Most hirtelen nem jut eszembe más különbség.
Ja és egy ici-picit olcsóbb az 1001HA.Nézd meg az 5449. hozzászólást. Ott van linkelve néhány kép róla.
[ Szerkesztve ]
40512 - 3,5k/db (2 db)
-
Matthewsz
aktív tag
Mi a különbség az 1001HA meg az 1005HA közt? Ha jól látom annyi, hogy az 1005-ben N280-as a proci azt ennyi?
-
qky
tag
válasz kelzsoca #5480 üzenetére
eh.. megnéztem
70-80 dollár körül mozog.
Bár konkrétan 1001HA-ba való nincs, bár gyanítom az 1005HA-hoz való tökéletesen kompatibilis vele.
Na szóval 20k az vicc.3 cellás akksival mennyit mehetnek ezek a gépek?
Ha 3 óra megvan akkor akár még meg is tudnék vele barátkozni.
Bár ez a lötyögős zsanér dolog kicsit elbizonytalanított.upszilon: az ár most nem is annyira fontos, inkább a borítása.
Valószínűleg nem vagyunk sokan, de én szamély szerint nagyon ódzkodom az 1005HA csillogós külsejétől. Ezt leszámítva egy szuper kis netbooknak tartom, lehet, hogy olyanom lesz, de megpróbálom megnézni mik a lehetőségek...[ Szerkesztve ]
40512 - 3,5k/db (2 db)
-
qky
tag
Basszus én nagyon gondolkodom egy 1001HA-n.
Egyedül az a rohadt 3 cellás akksi tart vissza.Nem tudjátok véletlenül hol lehet és a legfontosabb mennyiért beszerzni 6 cellásat?
40512 - 3,5k/db (2 db)
-
HartgeH3-2.8
addikt
Üdvözletem
A kérdésem egyszerű és tömör.
Szeretnék venni egy MSI WIND U123-at mennyire jó döntés lenne ez szerintetek?Előre is köszi minden infot.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Esmein
nagyúr
válasz runner 125 #5476 üzenetére
eletkepes a dolog, szedtem hozza vmi segedprogramot, aszerint 5-20% a hatekonysaga. Mondjuk egy bedugott pendrive elegge para, de egy gyors sdhc kartyat el tudok kepzelni allandora
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Nya, raktam fel egy hetest, raeresztettem egy 4 gigas pendrivera a readyboostot, nezzuk mit produkal
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
upszilon
őstag
válasz runner 125 #5471 üzenetére
Olvasd el ezt a novellát. Rájössz miért lesz mégis...
-
upszilon
őstag
válasz Magnum_ #5468 üzenetére
Csalódni fogsz! Nem lesz az annyival gyorsabb mint gondolod. Tudod minden viszonylagos. Az 1 a 0-nál végtelenszer nagyobb. A 2 az egynél már csak készter.
Te most azt gondolod, hogy ez neked elég. Közben neked nem 2 hanem 80 vagy 100 egységnyi gyorsulás lenne az ideális. Azt meg ezzel a vásárlással nem érheted el. Egyébként sem sebességet veszel, hanem időt. Pár hónapot. Még pár hónap, és lesz méggyorsabb. Most képes vagy és bedőlsz ennek a fogyasztói-társadalom marhaságnak?Mondok jobbat. Edzzél három hónapot keményen és vegyén erős procivak 4GB RAMM-al, bazinagy akkuval egy 17"-os notebookot. Erős leszel, elbírod majd könnyedén azt is.
-
runner 125
nagyúr
válasz szimplak #5470 üzenetére
Nézzed csak, most megy az ertéelen, eddig csak kb 50x jósóoltak világ végét, 47 nem jött be.
Mármint, h mi történt vele? Leöntöttem tejjával.
Talán sikerül rá intézni garanciális javítást, ha nem akkor vennem kell egy új bill.-t bele. Gariba nincs értelme így beadnom, úgyis visszadobnák, h legközelebb nem kéne leönteni.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
szimplak
tag
válasz runner 125 #5469 üzenetére
Csak nem 2012 a világ vége? am mit csináltál billentyűzettel?
-
Magnum_
nagyúr
válasz runner 125 #5467 üzenetére
ráadásul nem is 12"-os, mint az én eladó S12-m najó befejeztem
I humbly and respectfully decline™
-
runner 125
nagyúr
válasz szimplak #5466 üzenetére
A Dell kétség kívül szép, noh igen, a hűtés miatt necces lehet.
..jah és a memória cseréhez is szét kell borítani az egészet.. Kár.."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
szimplak
tag
válasz Matthewsz #5461 üzenetére
Úgy volt, hogy ma megnézem asus-t, de elmaradt, majd jövő héten. Inkább talán msi felé húzok... Kijelző miatt is, meg robosztusabbnak, erősebbnek tűnik. És így képeken szebb is. Meg talán még kívül sem olyan csillogós Bár azért még dellről sem mondtam le mert az tetszik legjobban de aggaszt ez a passzív hűtés...
-
Magnum_
nagyúr
ha valaki szeretne netán full hibátlan mikrokarcmentes VIA-s S12-t venni az új árnál 15-20%-al olcsóbban venni, szóljon, mert akkor rárepülnék az ION-osra komoly!
-
Matthewsz
aktív tag
válasz runner 125 #5462 üzenetére
azert ennyire ne legyel asus manias, h foliaval akarod eladni! amugy media marktba egyik se volt kirakva csak hasonlo darabok, de meg mindig jobb az asus bill... most epp 1 kocsmas pizzeriaba vagyok ugyhogy bocs az elezeter meg a helyesirasert de wifin vagyok mobillal
-
runner 125
nagyúr
válasz upszilon #5459 üzenetére
lolcsi.
Matthewsz
..sztem tuti létezik vmi fólia rá, amitől matt lesz. Írj speedshop-nak egy e-mailt, nekik van mindig minden.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Matthewsz
aktív tag
szimplak, hogy állsz az U123 vs. 1005HA-H-val?
Én már majdnem véglegesítettem az asust, de az U123 matt kijelzője vonzóbb, viszont a bill kiosztás nem tetszik, ilyen összetolt msi gombok, szerintem nagyon gagyi.Elugrok MM-ba, hátha kivan rakva mind2! 10 percre van tőlem...
[ Szerkesztve ]
-
upszilon
őstag
válasz runner 125 #5450 üzenetére
Húúúú-ez tényleg szép! Kíváncsi leszek az árára...
(#5456) Matthewsz: Mert alumínium-magnézium ötvözet lemezzel van burkolva? Nemrég vettem ilyen anyagból egy létrát. Az egész nem volt 9e Ft és kijönne belőle vagy 15-20 ilyen kis lemezke-boriító. Szóval az ilyen anyag biztos nem olyan drága dolog, hogy indokoljon 50-60 ezer Ft-os többletárat. Akkor? Marad az, hogy minden annyit ér amennyiért el lehet adni. A cégeknek a luxuskinézet megérim. ...és akkor annyi. Ez szerintem ilyen egyszerű. Már nem is tetszik. Engem ne nézzenek fejőstehénnek!
[ Szerkesztve ]
-
Matthewsz
aktív tag
-
Matthewsz
aktív tag
Azért kicsit fémgyanús a külseje nekem... Lehet, hogy az dobja meg az árat.
-
Magnum_
nagyúr
válasz runner 125 #5454 üzenetére
de ez bizniszszpesüllimitidedisün
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz Matthewsz #5451 üzenetére
Jah, de ez legalább nem ujjlenyomatgyűjtős..
Noh, mind1, talán realizálódik az ára. Kiderül majd.
Egyébként jó lett a 2gb-s modulom. Tegnapi bekapcsoláskor ez jött be; Kép. Aztán külső billel f2-re ok lett minden, 1,99GB mindenhol ellenőrizve, és érezhetően gyorsabb is.
..csak sajna a billem még mindig szar. Itt nincs vki aki szívélyes kapcsolatot ápol az Asus szervizzel?
-
qky
tag
Tényleg mocskos jól néz ki.
Csak az a kb 700 dolláros ár ami zavar.
Kb. 150k HUF lesz mire ideér. Sőt!
Kár, pedig a képek alapján tényleg "nagyon dulva".[ Szerkesztve ]
40512 - 3,5k/db (2 db)
-
Matthewsz
aktív tag
1etértek, tényleg nagyon szép! De nem biztos hogy megér annyi felárat a plusz 1g meg a szín...
-
runner 125
nagyúr
..nem rég jelent meg az 1005HA-ból a business edition. Szvsz krva szép.
Alapból 2gb RAM-mal jön ki, a többiben ugyanaz, mint az 1005HA-H.
Ha megjelenik nálunk, már csak a színe miatt is, sztem én lecserélem.
-
qky
tag
-
runner 125
nagyúr
Skacok!
Mo.-i Asus szerviznél nincs vkinek kapcsolata?
Meghálnám.
-
runner 125
nagyúr
válasz upszilon #5446 üzenetére
"Aztán ezekből a kritikákból, kívánalmakból kiokosodva olyan világbajnok netbookot terveznék,.."
Ez teljesen jó elgondolás, sok topikban olvastam már, a válasz azonban roppant egyszerű. Nem hülyék a gyártók, egyszerűen kiválót nem fognak tervezni! Nem azért mert nem tudnak, ..hanem egyszerű marketing. Nem tudnák eladni a következő szériát/típust.
Ez a példa legjobban a PDA-knál jön ki, de nyilván itt is érezhető.
-
upszilon
őstag
"Ami ezen a gepen gatya, az a ..."
...nemtudom figyelitek-e a dolgokat. Ha én netbook-tervező lennék, nem ugranék neki mindjárt a tervezésnek, hanem előtte olvasnék. Pontosan olyan fórumokat mint amilyen ez is. Aztán ezekből a kritikákból, kívánalmakból kiokosodva olyan világbajnok netbookot terveznék, hogy a konkurencia egyből le lenne mosva a pályáról. Tényleg, miért nem így csinálják? Nincs idejük olvasgatni?
-
-
Mat86
tag
Na újabb dilemmába estem:
Gigabyte M1022 Booktop fehér - 72.400, angol, 1 év garancia + dokkoló
MSI WIND U100B-854HU fekete - 73.500, magyar, 2 év garanciaJavaslatok?
-
Esmein
nagyúr
válasz Matthewsz #5436 üzenetére
Megtartja a kijelzot felig, teljesen es egyaltalan nem nyitott allapotban is, de ha mondjuk kinyitod 80%/ig, egy ujjal meg lehet lotyogtetni. El tudnek kepzelni ennel szorosabb szerelest is, ha magat a zsanert nyomkodom meg, erezni rajta az enyhe lotyogest (sehol mashol nem nyikorog a gep egyebkent, ez is csak ha direktben megfogod a zsanert)
Nem ez a kiemelkedo tulajdonsaga ezeknek a gepeknek, es valljuk be, alapesetben nem is azert vesszuk a gepet, hogy ugy nyiljon a fedele mint a DeLoreannek a Vissza a jovobe 2-ben. (najo, talan Saint igen )
-
runner 125
nagyúr
válasz Matthewsz #5436 üzenetére
Egyszerűen nem érezni rajta, h ha ezt leejtem nem fog ott eltörni..
Jobban nem tudom megindokolni, ez egy netbook, nem lehet bika zsanér. Egyébként összességében teljesen tűrhető.Menj el pölö egy MM-ba, és nyitogasd.
[ Szerkesztve ]
-
Esmein
nagyúr
válasz morcogi #5433 üzenetére
Asus 1005HA-H
Stabil, jo minosegu megbizhato billentyuzet, ha sokat gepelsz rajta, 10 orat megy akkurol, megbizhato marka, vegulis asus, szovegszerkesztovel pedig megbirkozik( sot, Torchlighttal, diabloval, 720p videoval is)
Ami ezen a gepen gatya, az a zsaner minosege, es a fekete fenyes felulet hamar maszatosodik. Egyebirant az egyik legjobb masina. Majdnem mind ugyanazt tudja amugy, csak az akkuban, billentyuzetben, kepernyoben es szerelesi minosegben ternek el.
Az s10-2 is jo lehet, illetve hamarosan bejonnek a samsungok, nalunk mar regota vannak es egesz hasznalhatonak neznek ki, habar asus 1005ha arkategoria, annyiert meg tudjuk mit kell venni"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
morcogi
csendes tag
sziasztok!
netbookot tervezek venni, de nem igazán tudom eldönteni, melyik lenne a megfelelő a "kiszemeltjeim" közül második gépnek használnám, főként egyetemi jegyzeteléshez meg esetleg az előadások közötti hosszabb szünetekben netezésre, így leginkább az számít, hogy az akksi minél tovább bírja, megbirkózzon egy word-típusú szövegszerkesztővel, és megbízható márka legyen. meg esetleg egy későbbi update után elbírjon windows 7-tel is...
egyelőre ezekben gondolkoztam:
Fujitsu Amilo Mini UI3520
MSI Wind U100-1030HU
Asus eeePC 1005HA-BLK075X
Lenovo IdeaPad S10e
Dell Inspiron Mini V10v
de szívesen veszek egyéb ötleteket is
köszi a válaszokat előre is![ Szerkesztve ]
-
szimplak
tag
A Dell mini 10ekben a processzor hány fokon dolgozik? Csak mert azt olvastam h a windben is simán felmelegszik 68 fokra ...
-
runner 125
nagyúr
Passz, de biztosan szarabbul, mint egy SSD.
..de tuti lehet kapni e célra vmi gumis padot, arra rárakod, vagy anyósülés..
Nyilván ha ragaszkodsz hozzá, akkor valóban célszerűbb SSD-s gépet választanod.Esmein
A 900-asomban 20gb volt, a tárhely méretét tekintve valóban csak netbook volt, és néha kevésnek is bizonyult a HDD. Az 1005HA 160-as winyójával már egy átlag - nem torrentező- usert bőven kiszolgál, mint elsődleges gép.
..mellesleg az ár; egy 32gb-s SSD 30 rongy. Csak hasonlatként; bruttó 20k-ért kapsz 500-as HDD-t.
Ha lejjebb megy az SSD ára, király háttértár lesz, addig inkább HDD.
mod.: Jah és igen, 32gb-s gyors pendrive-ot kapsz 10k környékén, vagy olcsóbban. (csak mint másik lehetőség..)
[ Szerkesztve ]
-
Esmein
nagyúr
válasz runner 125 #5428 üzenetére
Mi a helyzet a kicsi (32-es mondjuk) gyors ssd-kkel?
-
PNP
őstag
válasz runner 125 #5428 üzenetére
Gyakran előfordul, hogy a gép a műszerfalra kirakva dolgozik, miközben én szar minőségű úton hajtok. Ezt nem tudom egy HDD mennyire tolerálja.
Matt kijelző jól látom hogy kezd kihalni?
1201N lehet hogy nem is lesz kapható idén, könyvelés miatt pedig decemberben kellene vennem valamit. -
runner 125
nagyúr
..azt mondom mindenképpen winyós netbook-ot vegyél. Egy részből jóval olcsóbb a bővítése, - feltéve ha kell- , szinte mindben alap a 160gb, mellesleg kevesebbet is fogyaszt a winyó, én is nagyot néztem mikor vki itt linkelte..
-
PNP
őstag
Üdv!
Asus EEE901-et váltanék le valami 10" vagy 12"-os gépre. Multitouch miatt Asus fele hajlok, nem tudom más gyártónál van-e.
Jelenlegi gépem SSD-s, viszont iszonyú lassú fajta, van már olyan típus, amibe gyors SSD-t raknak, vagy vegyek inkább HDD-set?
Ár nem mondom, hogy nem számít, de fontosabb a teljesítmény (PS CS4, nagy képek feldolgozása), a súly (egész nap cipelem sok egyéb mellett), és az akkuidő (3 cella biztosan kevés). Mit érdemes venni még idén? -
qky
tag
válasz runner 125 #5415 üzenetére
Ők alatt mondjuk a szervizben dolgozókat érted, vagy olyan arcokat akik ügyesen bánnak a matricákkal?
Mert engem is érdekelne egy kis "ápgréd"[ Szerkesztve ]
40512 - 3,5k/db (2 db)
-
runner 125
nagyúr
válasz BloodRay #5419 üzenetére
Jah, h úúúgy. Köszi.
Akkor majd ezt is meg kell lesni. A notimnál a bővítés egyszerű volt, beleraktam őket és felismerte, nem kellett állítani semmit.
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
válasz Magnum_ #5418 üzenetére
Nem tudom, valami műjanyag lehet persze, de nagyon jól használható, kellemes és tartósnak is tűnik.
(#5417) runner 125 -> 2GB-os modul csak akkor működik ezekben a gépekben, ha az alaplapi 1GB le van tiltva. Ezt a Bios-ban lehet megtenni(legalábbis U100-nál), ha erre nincs lehetőség akkor csak 1GB-os modullal tudod bővíteni.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz runner 125 #5410 üzenetére
Ezt a 2GB-os Kingmax memóriát az alaplapra integrált mellé raktátok be? Illetve az le volt tiltva? Mert ha nem meg is van a probléma. A 2GB maximum támogatott memóriamennyiség.
(#5413) Matthewsz -> Talán azért kerül kicsit többe a fehér, mert sokan azért keresik ebben a színben ezeket az Asusokat, mert a fehéren kicsit kevésbé látszik meg az ujjlenyomat. Legalábbis ezt mondta több a gép iránt érdeklődő is nekem.
Egyébként ezt tényleg vedd számításba, hogy rettenetesen tud kinézni belül ha összetapogatod és nem törölgeted folyamatosan."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
runner 125
nagyúr
Az, h ők cserélik Neked, és akkor marad a gar.
Sajnos pont egy olyan csavar felett van a kis matrica, amit mindenképpen ki kell venni ahhoz, h szétszedd."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
qky
tag
Na ez engem is érdekel.
Ha jól tudom a vinyót az 1005ha-ban is csak garivasztéssel lehet bővíteni.
Vagy van rá valami okos megoldás?40512 - 3,5k/db (2 db)
-
Matthewsz
aktív tag
Még annyi, hogy vajon miért kerül 10-15k-val többe a fehér? Vagy csak én keresem rosszul?
-
Matthewsz
aktív tag
Köszi, bár biztos nem egyből bővítéssel kezdeném.
(#5411) szimplak : Bocs, azt elfelejtettem hozzáfűzni, hogy nem szeretnék többszázat kidobni rá. -
runner 125
nagyúr
válasz Matthewsz #5409 üzenetére
Persze, én bátran ajánlottam mindenkinek, sőt a végén már poénkodtam is, h csak azt, csak azt. Ezt 1-2 ember félre is értelmezte, persze szmájlikat mindig használtam..
A lényeg, h nem akarom újra elindítani a "csakazenyémetvegyéteket", de természetesen továbbra is ajánlom, mert bizonyítottan jó gép.
Egyébként a H-snak nagyobb a felszereltsége, és köbö 5k-val több, szvsz érdemes azt választani.
Minden bővíthető. Egy másik barátom netbook-jában 500-as winyó van.
A memóriát meg ugyanúgy 2gb-ig lehet bővíteni, arra viszont még nem jöttem/tünk rá, h mely modulokkal működik tutira. 1 biztos, a Kingmax DDR II, 667MHz-es 2gb-s memóriát valamiért egynek látja. 3 1005HA-ban próbáltuk, mindegyik 0,99gb-t lát. Notiba is beleraktuk, az meg ugyanúgy 2gb-nak látja.
-
Matthewsz
aktív tag
válasz runner 125 #5408 üzenetére
Jóvanna nyertél!
És 1005HA-H vagy -M a jobb vétel? Azon kaptam magam, hogy a legjobbat akarom megvenni mindenféle extrával, de rájöttem, hogy úgyis egy kisméretű normális darabot szeretnék, és úgy látom ez az 1005-ös minden elvárásomat teljesítené, a yt hd videók is mennek rajta, más baj nem nagyon lehet vele, az akku ideje meg eszméletlen sok!
Itt van tulaj, tehát kérdezném most konkrétan, hogy érdemes-e venni egy ilyet? Mennyire bővíthető a cucc? -
runner 125
nagyúr
-
BloodRay
veterán
válasz szimplak #5403 üzenetére
Azt remélem tudod, hogy amiket írtál azok maximum vastagságok... Pl a gumibaknál pont annyi, a legtöbb helyen meg jóval vékonyabb.
Azt még tegnap el is felejtettem írni, hogy az új csájés lenovo S10-2 netbookoknak nagyon frankó tapipadjuk van. Ilyen kellemeset netbook kategóriában még nem tapasztaltam.
Van rajta valami védőréteg, olyan mintha kb üveg lenne az anyaga."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
szimplak
tag
Itt vannak a beígért méretek
261 x 182 x 26,8 /28,3 dell mini 10
260 x 180 x 33 msi u123
260x180x31,5 msi u100
297 x 190 x 31 msi u210
262 x 178 x 26.5~35.5 asus 1005ha
263x179x29 asus 1008ha
292 x 230 x 22-36 lenovo s12Apple iPhone 4 & Asus 1005ha-H
-
Magnum_
nagyúr
ugyan csak 1év a gari a Gigabyte-ra ( 1gb ram elenéysző kb 3k bele +1gb), de a Gigabyte-ot venném.jobbakksi, jobb felbontás, dokkolo....
1-2év mulva minden netbbokon örületes bukás van, ugyanis elve olcsok.. 2év mulva kapsz bármelyikért, mondjuk 25k-t... 1-2év mulva nem is lesz érdemes eladni,meg kell tartani 3-4-5. gépnek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest