- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Autós kamerák
- Amazon Kindle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz gtamate2 #6599 üzenetére
Árban háromszorosa, és nekem valahogy olyan természetellenesnek tűnik noname cuccokat használni nagy fogyasztáshoz.
Egy Belkin szivargyújtó->USB 1,5k, csak milyen kábel kell hozzá?
Amúgy 6k-ért már FSP AC+DC adapter van.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Netbookot lehet USB-n tölteni? A legnépszerűbb webshopban lehet szibargyújtó-USB adaptert kapni a notebook tartozékoknál.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Magnum_
nagyúr
mostanában behalt kicsit a topic, nem?
I humbly and respectfully decline™
-
PetX
aktív tag
1201N -re tud valaki mondani egy átlagos akksi időt DVD nézésre?
köszi előre isMinek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
Magnum_
nagyúr
Akkor mit vegyek?
Meg mindig szivem csucske a hp 2133/2140 de 1 kicsi netbook +1 notebook nem jo, mert szeretem 1 helyen tudni a dolgaimat... pc nem jatszik.. lenovo s12 az optimalis, esetleg u350. Kit mit mondana s Miert? Elore is thx
[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
Reméljük.
Honnan tudom tutira, hogy az-e?
DObozán jelzi valami?Most megint baj van, mert kínáltak utolsó pillanat után (már rendelném a Dell 10HD-t)
Asus 1005HA-t ugyanannyiért, szintén újan.Az Asusban N280-as proc van, egyébben minden ugyanaz, 6 cellás akksi mindkettő (rem. 6 órát mindkettő tud,bár gyanús, hogy az Asus ebben erősebb).
A Dell mellett viszont szól az x768-as felbontás. (remélem nem az lesz a bajom majd, hogy az adott méret mellett az már túl kis ikonokat-betűket eredményez. Emlékszem milyen volt régen a 14-es monitoromon az 1024x768-as felbontás. Alig láttam valamit) -
-
HagaNRG
őstag
Köszi!
Én is erre tippelek.
Ma végre kézbefogtam minden lehetséges jelöltet.Egyedül egy 68ezres (Electro World) FUjiSiemens gép volt kicsit kopogós műanyagból, ezen kívül mind a Dell, Acer és az Asus is tökéletes, minőségi darabnak tűnt.
Legjobban az Acer tetszett formára, az is főleg a zsanérok miatt a monitort a levegőbe emelő kialakítás miatt.
Bár a legszebb egy Titán színű Toshiba volt 130ezerért.
Érdekes, hogy itt apróban nem nagyon találkozni egy hasonlóval sem.
(ez az egy netbook maradt meg bennem, hogy elfogadnám még vagy 3 hónappal ezelőttről, mikor a párom először mutatott rájuk, hogy milyen kis csinos gépek. De akkor még röhögve tovább mentem, hogy gyerekjátékok ezek mind, és notebook nekem 17" alatt nem kell)Egyik sem tűnt zavaróan kicsinek, a 10-12" közötti különbséget elenyészőnek mondtam pár perc nézelődés alapján, lehet, hogy ha veszek egy tizeset, egy nap múlva már a nagyobb után fogok vágyni. (mondom ezt én, akinek kb. két napig tartott az 50"-os TV méretcsodálata, azóta teljesen átlagosnak érzem, vége a rácsodálkozásnak).
Ha a dealer elfogad, akkor jöhet a DELL, azt hiszem, remélem aztán nem fog megfőni a passzív hűtéssel. (titkon úgyis a néma netbook volt az álmom).
Aztán reméljük, még a GPS-t is sikerül működésre bírni benne.Köszi mindent!
-
-
HagaNRG
őstag
Na, nem szrozok, mondjátok meg Te melyiket vennétek:
Acer D250- 60-65-ért használtan.
MSI Wind 123- 65-70-ért használtan
DELL Mini 10HD- 75-80-ért újan.Van 15 ezer különbség az Acer D250 és a Mini1010 HD között?
Illetve lenne még egy 1001-es 12 colos Asus is, de az minimum 90k, szerintem addig nem fogok elmenni árban. (így is mikor kitaláltam a dolgot, úgy gondoltam 60-ért veszek valamit, bármit, használtan, jó lesz nekem. Tudhattam volna előre, mindig így járok, ha elkezdek neten érdeklődni. Mindig csak 10-20 ezerrel kell megpótolni a rászánt pénzt és van sokkal jobb.
Karórát is 25-30 körül kerestem, aztán a végén Tag Heuer lett belőle Skóciából. Árat nem is mondok)(ma este mindenképp megyek az EW-be és az MM-be, megnézem mi a kínálat, megnézem végre mik is ezek a gépek a valóságban és ma estig mindenképp meg kell egyeznem az eladókkal)
-
pp86
csendes tag
-
icezozo
addikt
másodszori nekifutásra se tudtam hosszabb távon megbarátkozni vele.
ez a melegedési probléma nagyon durva.
volt hogy annyira felmelegedett a proci ,hogy kikapcsolt a készülék
elvittem a CHS-be ott közölték velem,hogy nem rendeltetésszerűen használom a készüléket.
azaz ne használjam autóban mozgásközben
fixen tartva legyen, mondom baszki munkára van és nem dísznek
hamár ott voltam az akksit kicserélték,mert elkopott a sok ki-be teszemtőlhttp://qwankido.hu/
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
DELL Mini 10 akksija cserélhető?
Ha van 3G-HSDPA a netbookban, az mire lesz jó nekem?
Beleteszem a SIM-et és? -
pp86
csendes tag
Sziasztok, valami 10"-11' notit szeretnék, most egy barátom eladná az övét egy Dell mini HD (Fekete) szerintetek 70-75 ezer körül megéri megvenni? (pár hónapos)
-
HagaNRG
őstag
Szevasztok!
Gigabyte-ot ismeritek milyen?
Most nézem, nem is drága, 250GB HDD. -
Laci.M
senior tag
-
HagaNRG
őstag
Hadd kérdezzek egy nagyon amatőrt:
Ha leszedek a netről egy 10"-es netbookon készült screenshotot, ami valós, 1024x600 felbontású, akkor azt 100%-os nagyításban akkorának fogom látni a 15-ösömön, amekkora annak a monitornak a valós, látható képmérete?
Gondolom igen. Nem tűnik vészesen kicsinek.(bár most nézem, 8.9"-es monitorról van szó, bár a felbontás ugyanúgy 1024x600. Akkor meg mégsem biztos, hogy ez a valós méretet adja 1280x800-as monitoromon megnézve)
[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
Ez igaz.
De eddig tökéletesen elégedett voltam a 15-ös Aceremmel.
Fogalmam nincs mennyiért lehetne eladni, Acer topicban megkérdeztem, meghirdettem, de nem fűzök reményeket az eladásához.
Akkor pedig nincs szó 17-esről.Azokból most álmodozok egy HP DV7-ről is akár, de a 180 ezres árba elég rémisztő belegondolni, főleg, hogy hónapokig gondolkodtam, mire ennyiért tavaly egy TV-t meg mertem venni.
Most meg hipp-hopp beleugranék egy csúcs notebookba, mikor fórumozni valljuk be, a 15-ös is elég.
Filmet, játékot egyáltalán nem nézek rajta, azért vettem a plazmát, meg az X360-ast.Viszont hétvégente, rokonlátogatásokkor, szülőknél alváskor gyakran jól jött a Samsung Omnia kis mindenes mobilom, ami tökéletes volt éjjelente, csendben, halkan filmet nézni, ha épp nem tudok aludni, vagy ha a kocsiban várakoztam, vagy utazgattam.
És épp ezért jött az ötlet, hogy bepróbálok egy netbookot.
(holnap megyek az EW-be fogdosni végre, de ma végre láttam egy EEPC-t az Euronicsben, de olyan pici volt, hogy megrémített, hogy fogok egy ekkora kijelzőn netezni. (bár az lehet, csak 7-8 colos volt, nem 10)Viszont a 60-ezres áron-használtan- nem szivesen lépek túl. Bár általában minden arányosan veszít az árából, mindenképp úgy veszem most meg, ha elszánom is magam, hogy lehet, hogy egy hónap múlva már megbánom és tovább adnám.
Azt se tudom netbookot mennyire könnyű eladni.
-
crue
őstag
-
HagaNRG
őstag
Szevasztok!
Tudom, hogy nem könnyű a segítség, de még egy utolsó kérdés:
Dell Mini 10HD mellé, ha beveszem az Aspire One D250-et, ezek hogy állnak egymáshoz képest?
(közben annyira töröm a fejem, mi legyen, hogy ma elkezdtem nézelődni a 17-es notebookok környékén is, csak ,hogy teljes legyen a káosz) -
válasz icezozo #6566 üzenetére
T-nél megkapod a Lenovo 10-2-t jóárasítva.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
shevy
tag
sziasztok, netbookot szeretnék vásárolni, kritériumok:
- 6-8 órát bírja, 11"-os kijelzőméret, SIM kártya foglalat legyen 3G-s nethez
amire használnám: netezés, e-mailezés, word, excel
filmnézés, játék nem lenne rajta
mit ajánlanátok? kösz -
rakal
senior tag
válasz HagaNRG #6555 üzenetére
Erre senki nem fog tudni válaszolni hombre!
Neked kell eldönteni:bemész egy nagy raktárkészlettel rendelkező boltba,és SK megnézed.(Előny,ha Pesti vagy...)
Végülis Te szavazol a pénzeddel!!
Én az Asust venném meg,de ez szubjektív,ui. nekem sincs olyan,csak tesztekből ismerem.[ Szerkesztve ]
-
Matthewsz
aktív tag
Ne offold tele a topicot, erre van az eee saját oldala, egyébként meg nem fog működni a bios frissítés windowsból, muszáj lesz dos megoldást alkalmazni, nekem is csak úgy sikerült, de ne kérdezd hogy, már elfelejtettem annyiféleképp próbálkoztam...
(#6557) Laci.M :
[ Szerkesztve ]
-
Laci.M
senior tag
Minden megoldva!!! Ennek a leírásnak a segítségével megoldódtak a dolgok Megy a Hybrid engine, meg az összes hotkey is
ui: (nem engedte már szerkeszteni az előzőt)
Aláírás
-
Laci.M
senior tag
Ismét elakadtam Nem enged BIOST frissíteni, mert az asus update nem települ fel ACPI driver nélkül, abból meg nem nagyon találok olyat ami jó win7-hez. Ha vki tudna adni egy linket megköszönném! BIOS nélkül meg se hotkey, se hybrid engine (meg ki tudja mi nem jó még, csak ezeket próbáltam eddig)
Aláírás
-
HagaNRG
őstag
Ezt Asus EEE PC 1008HA, vagy a DELL Mini 10HD-t vegyem 85-ért?
-
Matthewsz
aktív tag
Frissíteni kell a biost, akkor működni fog a SHE, a hotkey utility meg szerintem egyértelmű, hiszen a nevében van a hotkey...
Amúgy én is kezdek bedilizni win7-nél, wmp elég sok zenémnél beszaggat meg minden cpu-t elhasznál (ne gyertek nekem winamp-el, a multimédiás billemet nem tudom ráhangolni, ezért marad wmp), és nálam is alapjáraton nem képes nyugton maradni a proci..
(#6551) Spilerke: igazad van, korán volt, még csak ébredezve írtam.
[ Szerkesztve ]
-
Laci.M
senior tag
válasz Matthewsz #6550 üzenetére
Ez még akkor volt amikor gyári XP-t használtam VLC playerrel. A film nem 1080p volt, azt meg se mertem próbálni. Feltettem a win7-et sok-sok órás kínlódás után (nem kezdett el bootolni pendrive.ról) most azt állítgatom. Eddig nem tetszik, mert állandó processzorterhelés van. Nem tudom mivel lehet a baj:
Ha felrakom a hybrid engine-t azt írja ki h rossz bios verzió (xp-vel tökéletesen ment), viszont valahol olvastam h nem érdemes frissíteni, mert csak mégjobban bekavar, a downgrade-et meg nem engedi
Ha a hotkey utilityt teszem fel (ez felel a funkció bill-ért?, már semmiben nem vok biztos) akkor meg wmi asus management hibát ír ki.
Javaslatok?????? Lassan már kezdek megőrülniSuper performanceban nem próbáltam, de már olvastam azóta én is a kézikönyvbe h úgy jónak kell lennie.
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
HagaNRG
őstag
Szevasztok megint!
Kérlek segítsetek dönteni:
Dell 1010, vagy 1011?
Magától értetődő lenne, hogy a 011-es az újabb, de álíltólag a 010-es komolyabb hardverrel rendelkezik, így ugyanazért az áron, egy évvel öregebb állapotban is jobb vétel a 1010-esnél.
Mitévő legyek? Asus 905 ezektől gyengébb? -
CHIPman
nagyúr
További ötleteket szívesen várok. Az ASUS 1101HA talán egy kicsit jobb akkuval van, mint az Acer. Ugyanaz van benne, mint az 1005HA-H-ban?
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
CHIPman
nagyúr
válasz gtamate2 #6543 üzenetére
Igen, csak ugye 10" kisebb, mint a 11,6 és nem is olyan a képaránya, tehát a filmeket még kisebb fizikai területen kell néznem. A kettő ötvözete kéne. ASUS akku+N280+12" min 720p<100k.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
CHIPman
nagyúr
Szerintetek 751h vagy 1005HA-H? nyilvánvalóan dontos a hosszú üzemidő és a minél nagyobb képernyő, meg talán a HD támogatás is, csak az a fránya proci...
-
Gergő_
őstag
válasz nilpeter #6538 üzenetére
Visszaolvastam gyakorlatilag a teljes topicot,
elismerésem fehér holló vagy.
az egyik utolsó hsz-emben írtam pár fajtát, szerintem azokat is érdemes figyelembe venni.
a kijelző méretét pedig élőben érdemes eldönteni a felbontást is figyelembe véve. -
nilpeter
csendes tag
80ezer körül van az átlagos 10-es és 110 körül az átlag 11-es, már ha a piaci körképem megfelelő, feltételezve a közelítőleg hasonló beltartalmat.
Az asztali gépemen 5 éve semmiféle bővítés nem történt és az xp sem omlott még be egyszer sem. Ha asztali gépet vennék is teljesen új konfigot kellene vennem.nil
[ Szerkesztve ]
....nem én voltam....
-
nilpeter
csendes tag
Szervusztok!
Az asztali gépem léte okafogyottá vált, így egy netbook vásárlását fogom megejteni.
Visszaolvastam gyakorlatilag a teljes topicot, így az esetleges jelöltjeim már megvannak.Az a dilemmám, hogy megéri e 11,6" kijelzőméret a plusz 20-25 k árkülönbséget a 10"-hoz képest, ill. érdemes e bővíthető gépet vásárolni, vagy elég ha csak a memória hozzáférhető?
Ez utóbbi azért foglalkoztat, mert magamból kiindulva és az avulás ütemével számolva 4-5 éven belül csont nélkül cserélhetem a gépet modernebbre, nem fogja megérni az alkatrészek cseréje.Válaszaitokat előre is köszönöm nil
....nem én voltam....
-
HagaNRG
őstag
Szevasztok!
DELL a többi márkához képest hogy áll?
Állítólag a Mini 1010-es full passzív és bizonyos dolgokban többet ér, mint a 1011-es, pl. komolyabb VGA, stb.
Mennyire régi gép a 1010-es? Lehetőleg minél karcsúbb, dizájnosabb, modernebb gépet szeretnék. -
Harlek
tag
Köszi a tapasztalatokat. Igazából a rövid üzemidő számomra annyira nem befolyásoló tényező, többnyire konnektoros környezetben mozgom.
Amit még szeretnék kérdezni, hogy milyen a képernyő dőlésszöge? Magas ember lévén, ha az ölembe kapom a gépet, mennyire kell majd összehúznom magam?
-
PNP
őstag
Szerintem megéri (mivel vettem egyet). 130bruttóért megkapod, pár ezerrel drágább csak, mint az egymagos Lenovo, de a HP-hez képest is jó vétel a két mag miatt. Azonos méretben házon belül az UL20 van, ami érthetetlen okból nem kapott multitouchpad-et, nyilván prociban erősebb, vga-ban meg gyengébb (utóbbi azért nem csak játék közben jön jól, Photoshop, új Flash driver is profitál belőle - kvázi 3 magos géped lesz ilyenkor).
6 cellás akkuja van, ennek ellenére nem nehéz a gép, viszont szar az üzemideje, gyakorlatilag 3-4 óra.
Billentyűzet zseniális (bár néhol meghajlik nyomás alatt), jobban szeretek rajta gépelni, mint a fullos Logitech desktopon.
Kijelző szép, de kétoldalt zavaró bevilágítás látható, fényes felületet meg utálom, nem csak a monitoron, de az egész burkolaton. -
HagaNRG
őstag
válasz CHIPman #6530 üzenetére
Köszi szépen!
Fene egye, ki fog kelleni hosszabb távon próbálnom egy ilyen gépet.
Most egy tulaj azt írta, hogy ne is gondoljak 10" alatti kijelzőre, mert haszálhatatlanok.De 100 fölött összeget, sőt, még 90-et sem fogok kifizetni egy netbookért, akkor inkább már veszek egy rendes laptopot 160 körül, akár 17-es kijelzővel.
-
Harlek
tag
Van valakinek tapasztalata Asus Eee 1201n netbookkal? Nagyon szimpatikus a gép specifikációja, az általam olvasott teszt (noti blogon, amit valaki fentebb linkelt) szerint apróbb hibáktól eltekintve egy jó gép, de megéri a 140k bruttót? (Egy külföldi tesztben azt írták, hogy esetleg helyette érdemes megnézni az Asus UL30a-t, de nálunk 200k bruttó, ami már túllépi a keretet.)
-
CHIPman
nagyúr
válasz HagaNRG #6529 üzenetére
1024-re van optimalizálva az oldalak többsége, amelyik nem, az vagy alkalmazkodik a beállításhoz vagy scrollozni kell, de ilyen nem hiszem, hogy gyakran előfordulna.
Meg ugyebár a legolcsóbb 1366x768-as az az Acer 751h, ami nem az az árkategória.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Kicsit leszűkítettem a kört:
EePC 901, vagy MSI Wind 123, esetleg Dell Mini 1010, vagy Mini 1011.
Melyiket? Mindhárom gép 55-60 körüli árban van, ami nálam még határ, az MSI az egy tizessel drágább.
Van érdemi különbség közöttük?1024x600-as felbontás nagyon használhatatlan? SOkkal jobb lenne egy 1366x768-as? (gondolom az előbbin még scrollozni kell a böngészőket oda-vissza)
-
Gergő_
őstag
még egy x100e:
masarukamikura úr jól megforgatja a gépet -
Gergő_
őstag
válasz B-L-A-C-K #6520 üzenetére
hp mini 5101
hp 2140
hp 311
dell 11z
lenovo s12
lenovo x100e hamarosan érkezik!
teszteknek érdemes utánajárni én ezek közül választanék[ Szerkesztve ]
-
Matthewsz
aktív tag
Akkoriban nem igazán érdekelt a külső, meg a melegedés, csak a specifikációk és képek alapján vettem, az elsőt igazából a tesómnak, már 2 éves, iszonyatosan melegszik a gép, az akku már meg is halt (kikapcsol magától változó töltöttségi szintnél), a bill-en nem tetszenek az összenyomott gombok, stb. A másodikat is csak hirtelen felindulásból vettem, mert jól hangzottak az adatok, de a kinézet ugyanaz, a melegedés valamivel alacsonyabb szintű. A windról nem mondtam semmit, mivel azzal nincs tapasztalatom, de mivel egy márka, ezért nem kéne... Egyébként meg túl kocka az aushoz képest
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
Mi most a legjobb 10"-11" colos kis noti 100K körül (+-30K) ?
Ide irányitottak át, hátha ti okosabbak vagytok...
-
jokerman7
csendes tag
hello
nekem egy gamer gép kéne olyan 220k> körül -
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Ha már az előző kérdésemre nem válaszol senki, a következőt kérdezném.
Ami kell:
Minimum 10" kijelző, de inkább nagyobb.
160GB HDD, lehetőleg garivesztés nélkül cserélhető.
Mindennapi használatnál(net, divx) nem észrevehetően lassú processzor.
1GB, de inkább 2GB DDR2/3.
Viszonylag hosszú akkuidő vagy ha nem, olcsó márkás szivargyújtós töltő hozzá(ugyanis nekem olyan gép kéne, amit hordozni lehet és ráérős időmben filmezni rajta, ez általában itthon, autóban vagy nyaraláson van).
Ennek leginkább az 1005HA-H(hosszú akku, N280, 10") és az Acer 751h(kicsit rövidebb akku, N520, ~12") felel meg. Esetleg tudtok valami jobbat? Max 100k.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
HagaNRG
őstag
Segítsetek légyszi.
Esetleg innen nem árul valaki valami szép kis gépet, új állapotban?
-
Matthewsz
aktív tag
válasz Magnum_ #6507 üzenetére
Ide is írhattad volna, mert mindenki tudja, hogy a lenovodat ajánlottad neki.
Baltus: 1005HA-H-ról nem sok rosszat hallottam eddig, nekem is az van, az akkuja állítólag ennek bírja legtovább, a gyártó 10,5 órát hazudik rá, én tegnap win7-tel wifivel folyamatos torrenttel, böngészéssel, a végén meg filmnézéssel (480p divx) asszem valamivel több mint 6 és fél órát húztam ki power save módban. XP-n több mint valószínű, hogy többet is elmegy. Ezen kívül szerintem ennek van legjobban kialakítva a billentyűzete egy normál méretűhöz hasonlítva, a multi-touch hibátlanul működik, a gép alakja gyönyörű, és ami a legfontosabb; szinte nem lóg ki az akku, csakis alul elég minimálisan. Biztos lehetne még róla jót írni, most kapásból ezek jutottak eszembe.Wind tapasztalatom nincs, de volt már 2 MSI-m és biztosan nem veszek többet.
-
Laci.M
senior tag
Az általad felsoroltakat a játékon kívül mindegyik tudja. Ha a dvd alatt a rendes lemezesre gondolsz akkor nehéz lesz olyat találnod amiben van belső dvd olvasó - ha viszont sima filmnézésre gondoltál akkor a tapasztalatok szerint az atom procis gépek (kb mind, mert a belseje ugyan az majdnem az összes márkának elbírják a 720p-s filmeket is-
Ha fontos a játék akkor ION-os videókártyásat célszerű venni, olyat meg nehéz lesz ennyiért. Az olcsobbakon a tapasztalatok szerint a vice city-ig bezárólagosan viszik a játékokat. Majd az okosak mondanak pontos modelleket sztem.ui: runner 125 köszi az Asus 1005HA-H-t eddig tetszik!
Aláírás
-
Baltus
csendes tag
Sziasztok!
Netbookot szeretnék venni 100 ezer körül/alatt.
Utazáshoz kellene: skype, email, DVD nézés, játék, internet.
Plusz: ha munkához excel-t is tudna.
Mit ajánlanátok?
Fontos szempont: megbízhatóság, jó szervíz, garancia hossza.
Pluszillenytűket nagyon verem, ne legyen gyenge.
Hol érdemes megrendelni, ahol jók az árak? (esetleg belinkelve)Köszi előre is : egy nem hozzáértő
-
Magnum_
nagyúr
te carstylingon is nyomulsz, nem?
-
HagaNRG
őstag
Még annyit az előzőhöz, hogy lehetőleg GPS-sel szerelt modellt szeretnék, mert az Omniát is amiatt sajnáltam legjobban eladni.
Bár ez gondolom jól megdobná az árat.
-
HagaNRG
őstag
Szevasztok!
Teljesen új belépő vagyok netbook téren, mert bevallom, eddig semmibe néztem ezeket a kütyüket.
4 éve van egy 15.4-es Acerem, azzal tökéletesen elégedett vagyok, sőt inkább 17-es monitoros következő gépben gondolkodtam.
Most valahogy mégis elkezdtem érdeklődni a netbookok után.
Néha talán mégis jól jönne, ha munkáb egy ilyen kis, könnyű géppel kéne csak járnom, mint állandóan a nehéz (3kg) plusz töltő, plusz nagy táska Acert cipelni.Hétvégente szülőknél rendszeresen netezek ölben, a gép meg csak melegszik a lábamon, a levegőt fújja, mint a barom... arról nem beszélve, hogy éjjel, ágyban használva már igencsak kellemetlen zaja van.
Ahogy nézem a netbookokban semmi mozgó alkatrész nincs, a hűtés passzív, remélem a melegedéssel sincs gond egyébként sem, azért ezek meg elég nagy pluszt jelentenének az évek óta forrón izzó Aceremhez képest. (persze újabb modellel nyilván nem lenne ilyen problémám)
Amitől eddig legjobban féltem, az a kis kijelző miatti hazsnálhatatlanság.
Eddig ha nem tudtam aludni, vagy buszoznom, vonatoznom kellett, mindig az Omniáról néztem filmeket, azonban azt most fájó szívvel eladtam.
Főleg emiatt kezdtem el érdeklődni a netbookok után, mert ha az Omnia kijelzőjén meg tudtam egy filmet nézni, egy 9-10"-os monitor csak nem lehet annyira vészes.Segítsetek kérlek, mit nézzek egy ilyen gépen, ha meg akarom venni, mi a minimum kijelzőméret (ismerős szerint min.11"-et vegyek, de azok meg gondolom drágák)
Legszívesebben használtan keresnék egy kihasználatlan gépet, ami még új állapotú.
Olyan 60 ezer körül, ha lehet.Köszi előre is bármi tanácsot! (márkák? MSI-vel érdemes foglalkozni, vagy megbízhatatlan márka? 1.6-os atom proci az mire elég manapság? Nagyobb fájlok, pl. 6-8 Gb-s MKV-k kicsomagolása mennyire terheli le? Mostani gépemen kb. fél óráig, vagy tovább tart.)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Autós kamerák
- EA Sports WRC '23
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Amazon Kindle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest