- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
válasz norbee2244 #7091 üzenetére
Ilyen pl. az EKing 515 UMPC.
Mini PCI-e foglalat OK,antennacsatik,kábelek OK,csak egy SIM foglalatos PCI-e HSDPA modult vár a cuccos(csak sajna az utóbbi 40 KHUF körül van szolgáltatófüggetlenül,ez a fő probléma.....)[ Szerkesztve ]
-
-
icezozo
addikt
válasz norbee2244 #7091 üzenetére
ha a másik alternatíva Lenovo ,akkor a S10-2 vagy S10-3 az jó vétel lehet!
http://qwankido.hu/
-
gtamate2
veterán
-
icezozo
addikt
válasz norbee2244 #7085 üzenetére
a dell minire mondom lenovo g530-am még nem volt!
http://qwankido.hu/
-
tototos
őstag
Sziasztok.
-
icezozo
addikt
válasz norbee2244 #7064 üzenetére
nem véletlen,hogy eladják!
hihetetlenül melegszik ( mivel nincs benne venti, és a hő elosztása kriminális)
volt 2 db is nekem, tudom miről beszélek!
bővíteni nem egyszerű, csak szervizben lehet.
de ha nem használod sokat akkor örök darabhttp://qwankido.hu/
-
-
BloodRay
veterán
válasz CHIPman #7052 üzenetére
Akkumulátor időben alatta marad, ellenben hagyományos, normális billentyűzete van és teljesen matt belül, ami nekem speciel fontos. Plusz ugye gyárilag 2GB-os, jobban tuningolható. Én ezeket az U100-ra írtam.
U123 nem teljesen matt belül(csak a kijelző felülete az), csak 1GB memóriával kapható, újabb a processzora, de nem tuningolható és persze kicsit más a dizájnja."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
CHIPman
nagyúr
-
vakarcs
aktív tag
eladó a világ :)
-
gtamate2
veterán
A dell-ek is jó notik, igazából a belseje szinte mindegyiknek megegyezik. Az akksit kell nézned, az üzemidejük valahogy így alakulnak netezés mellett:
21-28 mWh-2-2.5 óra
45-50 mWh 4-5 óra
60 mWh körüliek 6-7 óra.
Természetesen power saving módban, ha ez hiányzik akkor akár 1 órát is csökkenhet az üzemidő. Azt tudom hogy a Dellnek is van valamiféle energy saver progija, sőtt még a CompaQ-knak is van[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
CHIPman
nagyúr
Lenovo G550 széria is bejövős lehet, csak nekem a hosszú akksi a kicsit jobb teljesítménnyel együtt kéne, ezért érdeklődtem feljebb a HP 311c-ről. Valaki tud valamit róla?
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
gtamate2
veterán
válasz norbee2244 #7062 üzenetére
Nem zavaró, én 17"-os monitorról szoktam át, volt már hogy egy huzamban 6 órát toltam net+msn kombót, simán szokható
*Sn0w
-
norbee2244
senior tag
Üdv
Szerintetek egy 10 colos kijelzőn meglehet élni ha minden nap mondjuk 3-4 órán át msnezek netezek rajta?Nem nagyon zavaró? Nem tudok dönteni hogy 15 colos laptop vagy netbook legyen mindkettőnek látom előnyét hátrányát is
-
CHIPman
nagyúr
HP 311c-ről mi a vélemény és hol lehet a legolcsóbban kapni? Van valami hátránya? Egész jó a 6,5 órás akksi netezéssel+ionnal.
szerk.: Mondjuk egy BT modul elfért volna benne, meg talán a két darab jack sem lett volna túl nagy kunszt, de utóbbi megbocsájtható, előbbire meg van alternatíva.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
sasa134
addikt
sziasztok,
Létezik a piacon olyan netbook, aminek van DVI csatija?
Van esély, hogy egy ilyen kisgép elbírjon egy 720p (ne adj isten1080) filmmel egy LCD TV-re kötve?Avanti Roma
-
CHIPman
nagyúr
-
BloodRay
veterán
válasz gtamate2 #7044 üzenetére
Az integrált vga(GMA950, 500 és 3150 is) a rendszermemóriából vesz el magának.
(#7046) JuliusCaesar -> Sok FF füllel sem lesz gond. Mondjuk egy ABP mindig jól jön.
MSI-ből én továbbra is U100-ast vennék 6 cellás akkumulátorosat, 2GB memóriával és integrált bluetooth-al.
Másik ajánlott szerintem az Asus 1005-ös széria.
Ha az ár nem lényeg akkor még a Toshibát érdemes megnézni."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
hantig
csendes tag
Sziasztok!
Én ezt a Sony Vaio netbookot néztem ki magamnak, csak érdeklődnék hozzáértőktől, hogy megéri a felárat a többi hasonló tudású netbook-hoz képest. Vagy csak a neve miatt drágább? Esteleg valakinek van tapasztalata vele?
http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=11806&op=details&mode=laptop_uj -
JuliusCaesar
tag
Sziasztok!
Kéne egy netbook pár hónapon belül, nem is az idő a lényeg. Szerintetek mit érdemes ma venni? MSI és Dell van most bent a pakliban, de ha van jobb ötlet rajta. Ja és MSI-n dellen belül milyet?
Üzemidő lenne fontos, meg hogy azért 2 FF fülnél ne hörögjön le a proci.
Előre is kösz a válaszokat
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
-
Oraculus
tag
válasz CHIPman #7041 üzenetére
Szia!
Nekem kb. 6 napja egy Acer Aspire One 532h készülékem van, win7 és 1gb rammal. Az én saját véleményem és tapasztalatom az, hogy átlagos használtra az 1gb ram elég.
Az "Acer Aspire One netbook" fórumban leírtam az eddigi (4 napos) tapasztalataimat a készülékemről (#2438 és #2439 számú hosszászólás).Üdv.
Ori"This is usually the part when people start screaming." - Gabriel Gray (Sylar)
-
Fryskitt
addikt
válasz CHIPman #7041 üzenetére
Ezt már felvetettem én is, de lehurrogtak, hogy bőven elég.... Amúgy lehet, hogy tényleg az, áll. a W7 ilyen téren jobb, mint a Vista, azzal az egy giga felejtős, sőt attól függően, hogy a videokártya mennyit vesz el az 1GB-ból, lehet, fel sem lehet telepíteni.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
CHIPman
nagyúr
Mi a tapasztalatotok? 1GB ram nem kevés a win7 Starternek átlagos használatnál? Hol lehet kevés?
-
modern
aktív tag
Üdv.
készülök venni netbook-ot de 1 dolog érdekelne:
Vezetékes netet lehet hozzá kötni?Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
Fryskitt
addikt
válasz Magnum_ #7033 üzenetére
Eljátszadoztam pedig vele, hogy megpróbálom. A vicc az, hogy ez nem akciós ár, az Amazonon ennyibe kerü egy N450-es netbook (ezt is lehet találni 299.95-ért is, ált. sem több 350 dollárnál). De vsz. nem állok érte sorba, mert:
- nem szeretem a tömeget (költséges szokás, nem)
- most éppen másra is kell pénz, márciusra terveztem a vételt
- másnap dolgozom, aludnom kellene.....
De azért jó volna egyet megcsípni is, mert hát másra is kell a pénz, ugye, 20-30e forint nem mindegy.Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Fryskitt
addikt
válasz blast3r #6964 üzenetére
Vajon hogyan lehetne elérni, hogy azt a 250 darabot olyanok vegyék meg, akiknek tényleg kell, és mondjuk ne Vállakozó Frici vegyen meg belőle 100-at, hogy aztán eladja jó áron?
[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
CHIPman
nagyúr
Nekem is dettó. Csak kérdés, hogy mi lenne a legjobb.
1005HA-H:
Hosszú akksi
W7
kis képernyő
G550L:
Minőség
Megbízhatóság
Rövid akksi
Pi 3560:
Ár/érték arány
Teljesítmény
1 év gar
Rövid akksi
Drága+gari is kell
És nem tudom eldönteni, hogy mi kéne a legjobban. 1005HA-H a legszimpatikusabb éppen, mert ultrahordozható, itthon rá tudom kötni monitorra, és nem kell hozzá töltő. Viszont a mostani játékok esélytelenek rajta és ha nincs a közelben monitor, akkor egérmozi van.
A fullHD videók lejátszásának lehetetlensége nem izgat, túl gyenge ahhoz a netem.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
CHIPman
nagyúr
Az optikai meghajtóval túllépted a netbook kategóriát, az egyetlen optikai meghajtós netbook tudomásom szerint az ASUS 1000HE. Szerintem a legoptimálisabb egy ASUS 1005HA-H(250GB+win7+N280)+külső, USB-s ODD lenne.
szerk.: @all: Van optikai meghajtóhoz külső rack? Olyan, amibe notebook-meghajtót lehet tenni.[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
Üdv!
Kérdésem lenne a hozzáértőkhöz. Cserélném régi notebook-omat, vmi újra. Írok ide és a notebook topikba is, szóval itt csak a netbookot kérdezem.
Elvárásaim:
- szépség, dizájn (bár ez szubjektív)
- op. rendszer, de ez külön is megvehető (win7 nem ártana)
- zene és filmnézésre különösen kellene !
- játék nem fontos, egy Plants vs. Zombies talán egy netbook-on is elfut
- internet minden mennyiségben (e-mail, videók, közösségi portálok, stb.)Egyéb:
- wlan
- bluetooth
- op. meghajtó
- jó kijelző és billentyűzetEnnek fényében tudtok-e ajánlani vmit? Köszönöm előre is a segítséget.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
lamasz
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy megéri-e az árát ez a laptop:MSI 16"
AMD II Sempron m100 2 ghz , 512kb l2
3 gb ram
320 gb hdd
hd 4200 radeon vga
+webkam
oprendszer nélkülez így kerek 110.000 ft? nagyon elgondolkoztam rajta. Szerintem ez jó vétel, egyedül a procitól félek hogy gyenge lesz. Mit bírnak ezek az amd-k? Azért játszani is szoktam azért kérdem.
Köszi -
CHIPman
nagyúr
Mit érdemes venni 75-80k-ig? Átlagos felhasználás, minél hosszabb üzemidő. Érdemes rááldozni azt a +5k-t az ASUS 1005HA-H-ra N280+250GB+Win7+2 évvel? Ha igen, hol lehet ilyet kapni legolcsóbban, megbízható helyről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Milyen légtisztítót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest