- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz runner 125 #4898 üzenetére
Kocka? Mármint, hogy az U123?
Nem az elárulom és még csak vastagnak sem mondanám. Persze nem seashell, de tartósságban valószínű időtállóbb is. Nőknek persze ki tudja melyik tetszene jobban?...
Viszont ennek matt a kijelzője!
Húgom pl ezt erőteljesen díjazza is."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
runner 125
nagyúr
válasz BloodRay #4897 üzenetére
Nem ismerem azt a márkát, de olyan kocka az egész. Meg talán még vastag is, a 1005HA szvsz szebb, főleg egy nőnek.
upszilon
..bocs.
Teljesen jó.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
BloodRay
veterán
válasz runner 125 #4893 üzenetére
MSI U123-ból is van piros és rózsaszín is.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Magnum_
nagyúr
válasz Atlantis #4891 üzenetére
nem kevés a netezéshez az a felbontás..
inkább Fuji, mint acer, mert van hazai szerviz. Lenovo S10 van bordóba, bár gagyi az anyagminösége kicsit.
runner: dehhogy, csak ha ezek közül kell választani
nem értetek ti hozzá
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
BloodRay
veterán
válasz Magnum_ #4890 üzenetére
Te ne gyere itten észérvekkel!
Nőknek tetsző gépre írtam példát.(#4891) Atlantis -> 1024x600 pont jó emellett a méret mellett(10"-ig), efeletti felbontásnál már kipotyog az ember szeme. Mellesleg Dellel jó vigyázni mert szeret 1024x576-os kijelzőket pakolni a csudálatos gépeibe.
Ez az új Fujitsu nem tűnik rossznak, de pl a billentyűzete elég érdekes első blikkre(kicsinek is tűnik és a kiosztása is furcsa)."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
runner 125
nagyúr
válasz Magnum_ #4890 üzenetére
..akkor mégis csak Asus?!
Nah szal, akkor ha a színben beéri a fekával, fehérrel vagy rózsaszínnel, (talán ez hasonlít legjobban a piroshoz, bár bnőm nem jelenne meg mellettem egy olyannal az fix ) akkor jó alternatíva lehet az is.
Akksi téren jelenleg az egyik legjobb. 7-8 óra terhelve.Pontosan így néz ki pinkben, csak ne itt vedd meg.
Üdv.M
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Atlantis #4891 üzenetére
Nem hát, szinte az összes oldal akkorára van optimalizálva.
Bakker, most az egyszer nem tudom az 1005HA-H-t ajánlani, de csak is a szín miatt.
..egyelőre barátnőm birtokolja az én Asus-om is, de neki nagyon bejött a fekete, amolyan elegántos' .Apropó; talán a FuSi-nak van olyan netbookja, amihez alapból adnak vagy 3 színű fedelet, ízlés szerint cserélgetheti őket.
Üdv.M
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Delleknek akkor eszerint itt is érdemes utánanézni. 1024x600 nem kevés netezéshez?
Azt elfelejtettem leírni, hogy helyi MediaMarktban látott valami Fujitsu gépet (asszem M2010), az nagyon tetszett neki és gyorsan ránézve a gépre meg paramétereire nem tűnt rossznak(N280-as Atom, 160GB vinyó, bár a kijelzőre és az akksira most hirtelen nem emléxem). Ezek a Fujitsuk milyenek?
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
BloodRay
veterán
válasz Atlantis #4887 üzenetére
Ha asszonkának kell akkor szerintem nézd meg az Acer D250-est is pirosban(bordóban).
Párom őt szemelte ki.
Ez a dell-el ellentétben nem csak kívül piros. És ez bizony nőknél nagy fegyvertény.
10"-on meg szerintem ne akarj 1024x600-nál nagyobb felbontásút venni neki, ha nem akarod szemműtétre küldeni."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Magnum_
nagyúr
-
Atlantis
veterán
Nem vagyok képben netbook ügyben, asszonynak ajánjatok pls. egy kicsi, de azért jó felbontású gépet. Felhasználsái terület: nagyrészt net, de DVD-t nem baj, ha tud lejátszani. Gondolom beépített optikai meghajtó ezekben nincs, szóval leginkább képfájlból, éppezért a minél nagyobb vinyó előny. Elvárás, hogy a főbb vezetéknélküli kapcsolatokat(WiFi, BT) ismerje, legyen hozzá oprendszer gyárilag, billentyűzete minél inkább hasonlítson egy normál asztali billentyűzetre. A minél hosszabb üzemidő nagy előny. Megbízható, jó hátterű gépet keresünk, szintén nagy előny, ha "szép piros". (les femmes ). Javaslat? Saját célra HP , Dell és Lenovo gépet vennék, de ebben a méretkategóriában nemtom hogy áll a verseny.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
upszilon
őstag
válasz runner 125 #4883 üzenetére
Kérdeznék valamit: Milyen a beépített mikrofon minősége? Mit mondanak a Skype partnereid, jól hallanak?
-
Magnum_
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz CHIPman #4861 üzenetére
..azért ennyire ne szörnyülködjünk. A gép direktbe vakuzta a gépet, még szép h kirajzolódik/megcsillan minden retek rajta, a hétköznapokban ez nem ennyire feltűnő.
Üdv.M
-
Magnum_
nagyúr
nem nagyon volt idöm Ph-zni, nemjelentettek be vmi fém 12es CULV csodát?
I humbly and respectfully decline™
-
BloodRay
veterán
válasz upszilon #4876 üzenetére
Coral_Reef_Adventure_720.wmv -> Ezt szedtem le a kedvedért.
7 órája megy most a gép, most épp a Firefox van nyitva 4 füllel és egy totalcommander.
Nem kellett bekapcsolni a turbo módot, mert gyönyörűen vitte a gép a 720p-s videót.
Egyébként szép nagyon."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Gergő_
őstag
válasz BloodRay #4867 üzenetére
12 colon sima 720-as szerintem korrekt
én a filmezésre gondolok, ezért írtam hogy minél kisebb méretű natívan, annál szebb, mert itt a részletességen van a hangsúly
Viszont abban igazatok van hogy netezésre viszont hátrány - számomra már a 1280-as is
12 colos 1024-es kijelzőm van és ezt tartom a legpraktikusabbnak, mivel a weblapok 99%-a erre van optimalizálva -
BloodRay
veterán
válasz mukibuci #4874 üzenetére
Épp ezért és erre írtam én is, hogy akinek 3-4 háztartásban/helyen van fullhd megjelenítője az ne netbookot vegyen mobil médiaközpontnak, hanem egy izmosabb notit, subnotit.
Nekem speciel van itthon fullhd és "sima" hd tft-m is, de eszembe nem jutna, hogy a Winddel akarjak hd-t nézegetni. Pedig a 720p-t elbírná, de valahogy mégse."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
CHIPman
nagyúr
Nem azért kell, 99%-ban itthon használnám. Nagyon ritkán utazom, de ha igen, akkor szeretem elütni valamivel az időt(filmnézés pl.), és erre egy gyenge akksis cucc nem igazán megfelelő.
Vagy vegyek valami olcsóbbat autós töltővel? Minimum 10". Erre mit ajánlotok?
Vagy esetleg van másik ilyen nagy akkus netbook ami nem fényes?
Amúgy kifejezetten allergiás vagyok az ujjlenyomatokra, holott semmi olyan cucc nincs itthon, ami gyűjtené.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
MODERÁTOR
-
upszilon
őstag
Nem érted, nem erről van szó, hanem a tömeg ígénytelenségéről. Meg a spórolásról. Meg a "jajjdearanyoskicsi"-ról. Meg a hordozhatóságról. Meg ilyenek. Szóval a technikai paraméterek, a minőség nem játszanak itt döntő szerpet. A többség szerintem nem is kíváncsi a számadatokra, csak hallgatja, nézi és örül. Ennyi.
-
BloodRay
veterán
válasz upszilon #4864 üzenetére
Kezdem érteni mire gondolsz.
De tudod hogy szól a sok légy esete is a sz@rral...
Másrészt itt arról van szó, hogy nincsenek tisztában azzal mire való a készülék, sőt mi több a saját igényeikkel sem. Csak szimplán besz@pják a marketing maszlagot.(#4865) Gergő_ -> Azért azt te sem gondolod komolyan, hogy full hd 10-12 colos kijelzőt szeretnél nézegetni...
(#4866) mukibuci -> Igen, te jársz rossz nyomon. Nem erre van a netbook. Ha már FullHD-t megjeleníteni képes TV-d, monitorod van, ne netbookkal akard már meghajtani...
[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
MODERÁTOR
-
upszilon
őstag
válasz BloodRay #4859 üzenetére
Speciel én sem értem mire szeretnél kilyukadni.
Megmondom: a normális szó a norma szótőből fakad.
Nem nehéz megjósolni azt, hogy a jónépnek az a része aki kizárólag pendrive-MP3-on halgat zenét, netbookon fog HD-filmet nézni. Ők a többség. És amit a többség csinál, az a normális...
Ebből még nem következik, hogy én is pendrive-MP3-on hallgassak zenét, és netbookon nézzek HD-filmet. Csak akkor én a nem-normálisokhoz fogok tartozni.
-
Esmein
nagyúr
-
BloodRay
veterán
válasz CHIPman #4861 üzenetére
Nekem az MSI U115 Hybrid tetszik nagyon, csak lehetne valahol emberi áron venni.
-
CHIPman
nagyúr
válasz BloodRay #4860 üzenetére
A kijelzővel tisztában voltam eddig, is, de hogy ez ennyire ronda legyen, az nagyon durva. Asszem más gép után kéne nézni. Van még olyan, ami alapból akkora akkuidőt képes produkálni?
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
-
upszilon
őstag
válasz puli122 #4853 üzenetére
"És amúgyis, egy 12"-os kijelzőn csak én nem látom értelmét a HD nézésnek ???"
Bár alapvetően egyetértek veled, azért elmondom, hogy anno, amikor a CD betette a lábát, nagyon csúnyának tűnt a hangja a direktvágott bakelitlemezeimhez képest. Nemszámít, győzött. Aztán anno amikor megjelent az MP3, nagyon csúnyának tűnt a hangja. Nem számít, győzött. Folytassam? Szerintem magad is tudod a választ...
-
puli122
csendes tag
válasz Olivair #4850 üzenetére
Szerintem a feltételeidnek megfelelő gép ma nincs a piacon. Ugye a 130k bekorlátoz...
Amit nemértek, bár nagyon sokat beszélünk róla, az a HD tartalmak futtatása NETbookon. Én úgygondolom hogy ezeket a gépeket nem erre tervezték, lévén hogy ez egy NOTEbook-nak is elég feladat. Persze mennek fölfelé erőforrásban, de szerintem ebben a kategóriában inkább az üzemidő lenne a lényeg pont a hordozhatóság miatt és nem az erő. És amúgyis, egy 12"-os kijelzőn csak én nem látom értelmét a HD nézésnek ???
( Persze gondolom ezzel arra is céloztál, hogy normálisabb erőforrású gépre vágysz, nem úgy mint pl a 751h ) -
-
Olivair
csendes tag
válasz runner 125 #4835 üzenetére
mint hozzá nem értő ember köszönöm segítséged, sokat segítettél reméltem hogy itt lesz valaki aki többet tud mondani...
üdv. o
-
upszilon
őstag
válasz runner 125 #4845 üzenetére
Valódi ujjlenyomat-gyűjtő. Tapipad:
Tudod mikor kéne nekem? Még akkor sem ha ingyen adnák. Persze ha fizetnének érte az más... ...ismered a mondást, van az a pénz amiért korpásodik a hajam...
[ Szerkesztve ]
-
upszilon
őstag
válasz runner 125 #4845 üzenetére
..illetve a sok törölgetéstől még előbb megkarcolódik.
...hehe, hát karcosodhat az már a legelsőtől is. Mit gondolsz hogyan csinálják a szálcsiszolt felületet.
-
CHIPman
nagyúr
válasz CHIPman #4797 üzenetére
"Dear Customer,
Thank you for contacting ASUS.
The ASUS eShop is for laptop and eeePC accessories such as power adapters and batteries. For ASUS computers and component purchases in the UK please go to http://uk.asus.com and look at the lower right side of the page for the link "Where to Buy", then click again on the text Where to Buy. You will see icons for various retailers and online stores that sell ASUS computers and components.
For component-specific or repair questions you might also contact one of the authorized service centers listed at http://support.asus.com/contact/contact.aspx (Facilities & Branches).
Should you require additional information, please reply to this email.
Kind regards,
ASUS Customer Service Centre"
A weboldal azt jelöli, ahol telszámok és levélcímek vannak, ezért meg telefonálni nem fogok, biztos nagy megterhelés lett volna átdobni a levelemet egy illetékesnek, vagy megkérdezni, és azzal visszaírni. Na meg minek az a nyóccáz' enter bele?[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
runner 125
nagyúr
válasz upszilon #4843 üzenetére
Jajj. Haggyadmán'.
..szted komolyan gondolta?!Mellesleg meg tök mind1, h mit csinálsz vele, törölgehted naponta 30x is, kétszer megfogod és újra dzsuvás az egész.
..illetve a sok törölgetéstől még előbb megkarcolódik.
Üdv.M
-
runner 125
nagyúr
Ehhh, őszintén szólva, ezt nem gondoltam vna, h ennyivel gyengébb a Z520.
Egyébként én egyértelműen az 1101HA-t vettem volna, ha abban is N280 van.
...noh az akksiidő miatt, lehet mégis az 1005HA-H mellett döntöttem volna. De abszolút nem csalódtam benne. Zsííír.Üdv.M
-
upszilon
őstag
"Ujjlenyomatokkal meg mar megbaratkoztam, egyszerubb, ha meg se torlom, es ha kerdezik hogy ez miert ilyen retkes, mondom hogy ez rajta a minta."
Vicces amit írsz, de engem például messze nem érdekel mások mit szólnak rá. Nekem magamnak nem elfogadható az ilyen "rendetlen" kinézet.
-
Esmein
nagyúr
válasz atideath #4840 üzenetére
Konkret benchmarkokat meg nem futtattam mindegyiken, de van egy geekbench nevu cuccos, ami elfut majdnem minden platformon es magszamon, itt egy kis osszehasonlitas az ottani pontszamokkal (nyilvan tipus, memoriasebesseg stb fuggvenyeben):
Z520: 680-750
ulv743: 1150
n270: 820-880
n280: 920-1050Nagysagrendileg erezheto azert, melyik mit tudhat, nem akkora a kulonbseg.
Runner125: lehet az masik tipus volt, kellett egy laptop nagyon surgosen, lehet nem neztem szet rendesen.
[ Szerkesztve ]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
runner 125
nagyúr
3 cellással?! Szétnéztem neten, de sehol nem láttam.
Igen-igen, igazat adok, nekem is fura, h így nyílik. Minden esetre egyedi.
Üdv.M
-
atideath
tag
Sziasztok egy kis segítség kellene nekem. Nemrégen vettem egy MSI Wind U123-mat amit tegnap eladtam. Úgyhogy most vennem kellene egy másikat helyette. Most picit gondolkodóba estem mert a kijelző felbontásával nem voltam megelégedve úgyhogy leginkább 11.6"-os netbookot keresnék, viszont ezekbe nem N280-as proci van és félek tőle hogy lassuak lesznek.
Van valami összehasonlításotok a Celeron ULV743, N280, N270, Z520-as procira? Akinek Z520-as procija van mennyire kapkodja magát a gépecske? Nagyon lassúcska?
Amiket néztem azok a következő gépek lennének:
Acer 200 Ferrari (Dualmagos proci, nagy HDD stbstb) - Talán a legjobb döntés de +50eFt
Dell 11z - Nagyon tetszene de ami zavar az a 3 cellás akku. Üzemidő? Kb.Vagy egyéb gyártóknál megtalálható a többi 11,6"-os LCD-vel de azok mind Z520-as procival vannak szerelve.
Köszi a helpet
Hp Microserver Gen8 - Xeon 1270v2 - 16Gb - ESXI 6 | Prusa i3 proB | CoreXY 3D Printer | Oneplus 3
-
BloodRay
veterán
Én is kb főgépként használom az enyém lassan egy éve.
"Ujjlenyomatokkal meg mar megbaratkoztam, egyszerubb, ha meg se torlom, es ha kerdezik hogy ez miert ilyen retkes, mondom hogy ez rajta a minta." -> Ez azért ott volt.
Flash videóknál általában segít ha megvárod míg teljesen betöltődik.
-
Esmein
nagyúr
válasz runner 125 #4837 üzenetére
ha jol tevedek, szerelik 3 cellas akksival is, de a dobozon valoban 8.5 ora szerepel, tehat at eppen nem vagtak, ugymond elegedett vagyok az akkuidovel Eddig talan egy negativummal talalkoztam, nehol szaggat a flash, es nem csak a HD, teszkosabb helyeken, mint az indavideo(nyilvan ami ezen szaggat, az osszes standard netbookon is szaggat, tehat nem a konkret tipus hibaja) pl. Alap, hogy amikor asszony kiprobalja, pont abba nyul bele, ami nem tokeletes
Masik erdekes dolog amit meg kell szokni az L alaku zsaner, nem bannam tulzottan, ha azzal a 3 centivel magasabban lenne a kijelzo kinyitott allapotban, de talan hozza tudok szokni
Ujjlenyomatokkal meg mar megbaratkoztam, egyszerubb, ha meg se torlom, es ha kerdezik hogy ez miert ilyen retkes, mondom hogy ez rajta a minta.
fogepkent hasznalom 5 napja, de ha ezt tudom, hogy ilyen kiraly, mar regen vettem volna egyet
[ Szerkesztve ]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
runner 125
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
válasz CHIPman #4811 üzenetére
Vagy en neztem rossz helyen, vagy nem jo dolgot kerestem, de orultem hogy lett 6 cellas akksival 1005ha, nem neztem milyen proci, milyen kijelzo nem volt mondjuk draga, £249.99-et fizettem erte.
-
Olivair
csendes tag
válasz BloodRay #4833 üzenetére
nekem fontos lenne a jó méretű billentyűzet, a nagy felbontású kijelző és hogy a hd-filmektől se ijedjen meg
ebből az árkategóriából szeretném a legjobb teljesítményű masinát ha lehetséges(max 130k)
főleg netezésre, szövegszerkesztésre, filmezésre, zenehallgatásra használnám
és közben lenne még egy kérdésem: az ilyen kategóriájú gépek (pl dell 11z) megbírkóznak a win 7-tel? (tudom linux-al jobban járnék egy ilyen teljesítményű gépen....)
-
runner 125
nagyúr
válasz Olivair #4831 üzenetére
1005HA-H, alapjáraton 10,5 órás akkusidő. Ha dolgozol vele 7-8 óra.
mod.: és még olcsóbb is, a különbözetet Te is utalhatod.
Üdv.M
[ Szerkesztve ]
-
Olivair
csendes tag
hali!
netbook vásárlását fontolgatom, a dell 11z elég szimpatikusnak néz ki, bár az üzemideje kicsit aggaszt (olyan 3-4óra, már ahogy ki tudtam hámozni innen-onnan, de ez lehet hülyeség)
vagy tudnátok esetleg más alternatívát úgy 130k alatt?
köszi előre is! üdv
-
-
upszilon
őstag
válasz wassermann #4827 üzenetére
Az a szálcsiszolt változat nagyon praktikusnak néz ki. Leget, hogy nem újlenyomat-mágnes?
-
wassermann
addikt
Ha ez tényleg 130e, akkor most asszem ez lesz a vágyam:
"...a Wind12 U210 így is érdekes masina, ugyanis az AMD platformmal, 12,1”-os, 1366x768 pixeles kijelzővel, 2 GB memóriával, 250 GB-os merevlemezzel, HDMI kimenettel és n-es Wi-Fi modullal 129 000 forintba kerül, amiben benne van a Windows 7 Home Premium operációs rendszer is..." bővebben itt: [link]
-
upszilon
őstag
válasz runner 125 #4825 üzenetére
...és az oltással hogy állsz? Nézd meg ezt a 6 perc 20 másodperctől.
-
runner 125
nagyúr
válasz CHIPman #4822 üzenetére
Jajám.
upszilon
Persze, ez is - mint minden - megoldható, speciel nekem netbook-ba bőven elég a 160gb, innentől kezdve ez sem izgat.
(..amúgy nem vagyok ám leszarom ember. )Üdv.M
-
upszilon
őstag
válasz runner 125 #4820 üzenetére
Egyáltalán nem dicsekvésből mondodm, de szedtem már le ilyen cimkét sértetlenül. Utána a nadrágomra ragsztgattam, ahonnan összszedett annyi szöszmöszt meg port, hogy a legközelebbi levételhez már nem kellett hajszárító...
-
puli122
csendes tag
válasz runner 125 #4821 üzenetére
köszi
-
CHIPman
nagyúr
válasz runner 125 #4821 üzenetére
Ez is multitáccs? Azkőnekem.
-
runner 125
nagyúr
Ááá, azt a csatát vesztenéd.
Egyértelmű...mellesleg sztem, itt Neked kell bevinni.
puli122
Igen olyan, de semmi baj nincs vele.
..tök jó", mert ez már több ujjat is érzékel.
szimplak
De.
Üdv.M
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz upszilon #4810 üzenetére
Egyszerűen van egy kitűzött keret -főleg a netbook- kategóriában, s az már túllőtte volna. - Gondolom én.
..lehet, h nem itt, de valahol volt róla szó, h akik a nagyon első szériát vették az 1005HA-ból, nekik a gép tetején, illetve az akksinál is volt fólia. Nah pl. már nekem nem. Természetesen enyém is zsír új volt.
Vki írta, h 100.000db x píz' sprórolás. Ez van.CHIPman
Már párszor írtam, h én teszek a kijelzőre, így szvsz egyértelműen az N280 jobb vétel.
Üdv.M
-
puli122
csendes tag
Az új Asus netbookoknak ( legalábbis az UL szériában ) ILYEN a tapipadjuk. Nem sok jót hallottam róla. Valkai használt már ilyet ? Menyire rossz ?
-
upszilon
őstag
válasz Zalaymate #4813 üzenetére
...hááát 1000-ért igen, megéri, de mondjuk 150km-ről elvinni és értemenni mikor kész, azt már nem éri meg szerintem. Meg azt mondd meg nekem, hogy ugyan honnan veszik észre a matatásod nyomait? Ha ügyes vagy akkor sehonnan. ha meg ügyetlen, tényleg jobban megéri az-az ezres. persze ehhez tételezzük, fel, hogy a szerelő viszont tényleg ért hozzá + ügyes. megmondjam mi az én tapasztalatom? Az ellenkezője.
-
Zalaymate
senior tag
Én inkább nem akarnék belemenni egy ekkora céggel egy ilyen "felelősségi" vitába. Megtehetik, hogy leszarnak (már elnézést) és akkor mit csinálsz? Perelsz? Akár évekig mehet és ha megnyered akkor csak annyi lesz, hogy jó, bocsi, megjavítjuk, küld el még egyszer!
Szerintem nem éri meg! Várd meg a levelet, vagy vidd oda ahol vetted és tetess bele ott nagyobb HDD-t +1000Ft munkadíjért. Ha gond lenne vele, megéri az 1K-t! Szerintem.
(= Zala =)
-
Gergő_
őstag
válasz runner 125 #4805 üzenetére
"Minden megoldható otthon, csak kérdés bukod-e a garit."
Most ezen elgondolkodtam. Nem tudom Asusnál hogy' van, de ha futáros mint Acernél.. Tehát ha a futár átvette a gépet, sértetlenül...onnantól kezdve neked már nem kell bizonyítanod semmit. Hiszen csak a szerviz nyúlhatott bele.
-
CHIPman
nagyúr
Hát ja, csak kérdés, hogy melyik jobb:
Hosszú akksi+N280+fényes
vagy
Rövidebb akksi+N270+matt+5k
Ha 5k-ból lehetne nagyobb akksit kapni, akkor nyilván azt választanám, de nem lehet, csak 30 körül.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
upszilon
őstag
válasz runner 125 #4806 üzenetére
Nem értem azért, hogy azt a párezer forintot amibe a második GB RAM kerülne, miért nem tudják beletenni az árba. Szerintem jobban megvennék az emberek. Milyen fafejek ülhetnek azokban a tanácsadó székekeben. Hát nem?
-
Esmein
nagyúr
válasz CHIPman #4808 üzenetére
Runner irta, hogy szubjektiv, en relative sokat hasznalom epuleten belul, gyenge, vagy normal megvilagitas mellett, akar jo lenne a fenyes is, de a mattot jobban szeretem
-
CHIPman
nagyúr
válasz runner 125 #4805 üzenetére
Automata-üzenetet kaptam, hogy process-elték a message-emet, 2 working day-en belül kapok választ.
A matt kijelző sokkal jobban használható fényben?[ Szerkesztve ]
-
Zalaymate
senior tag
-
runner 125
nagyúr
Sokba fog ez fájni az Asus-éknak, majd a végén benyújtjuk a számlát.
Akkor bevált Neked is. A kijelző meg nyilván szubjektív.
Zalaymate
Gyárilag sztem nem jön ki nagyobbal, max majd a kínaiak piacra dobnak valami utángyártott, még nagyobb teljesítményűt.
Üdv.M
-
runner 125
nagyúr
válasz CHIPman #4802 üzenetére
A lehet után azért raktam aposztrófot.
Minden megoldható otthon, csak kérdés bukod-e a garit.
..miután megkaptad a válasz e-mailt, nyilván kiderül, h szét lehet -e, de nagy a gyanúm, h ezt már nem engedik. Ha egyértelműen szabadon cserélhető volna, valszeg annak is hagynak külön kis ablakot.
Üdv.M
-
Zalaymate
senior tag
Mindenkitől köszönöm a megerősítéseket, még azt nem értem, hogy most már adnak még nagyobb akksit a 6 celláson kívül?
Még egyszer: THX
(= Zala =)
-
Esmein
nagyúr
válasz runner 125 #4801 üzenetére
lassan en is beszallok a teritok koze, bar nalunk asszony meg nem nyulja le a gepezetet, mert nem szereti Viszont legalabb mar irigykedik, hogy 1 kezzel tartom, masikkal meg gepelek rajta, vagy hogy napi 2 ora toltessel egesz nap lehet hasznalni. Meg nem futottam bele olyan helyzetbe, ahol a gep kevesebb ideig birta volna akkuval, mint en, pedig ez a kisebbik 6 cellassal van
aldom a szerencsem, hogy az enyem n270-es, a matt kijelzo miatt
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz runner 125 #4800 üzenetére
"Jobban meg otthon nem lehet" szétszedni.."
Wtf? Szal nem tudom annyira szétszedni itthon, hogy ki tudjam cserélni a winyót, hanem szervizbe kell vinni érte? Nem értem.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
runner 125
nagyúr
válasz Zalaymate #4798 üzenetére
"NetBook-al + külső DVD."
Sztem tökéletes választás. (noh meg a típus is, bakker.. mekkora mekkora reklámarc lettem, kb Te vagy a 10. akinek ajánlom az 1005HA-t. )
Alapból 160-as vinyója van a legkisebb változatnak, AVI fér rá dögivel, a külső meghajtó meg maradhat otthon.. - Bnőm jelenleg így használja, az enyémet.
..én is az N280-at mondom, tényleg csak 5-6k-val több, és több minden van benne.
Filmnézéssel 7-8 órát is elmegy az 1005HA-H
Üdv.M
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest