-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ratman
tag
Reménytelen vagy.
Te nem vagy képes felfogni, hogy ez nem eldöntött tény, nem lefutott dolog. Az, hogy a psion próbálkozik, az egy dolog, és az hogy mi lesz ebből, és főleg hogy mikor az egy más dolog.
Te nem tudsz olvasni. Azt kértem, hogy mutass egy olyan linket, ahol olvasható a lezárult per bírósági itélete, hogy konkrétan mennyi kártérítést kell fizetni, és amelyben kategórikusan meg van tiltva a netbook szó használata. Nem tudsz ilyet mutatni.
És ameddig nem tudsz ilyet mutatni, addig csak Don Quijoteként hadakozol itt a fórumon, és bohócot csinálsz magadból a rögeszmés véleményeddel.
Na csá, további jó hadakozást, a részemről befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
- Fujitsu Lifebook E546 (i5 6300u, 8GB DDR4, 256GB SSD)
- Használt laptop MSI CYBORG 15 A13V
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB DDR4 ujjolv IR kam gar
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged