Hirdetés
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
miniapu
tag
"Valld be! Azért vagy ilyen lelkes, mert csak Linoxot lehet rátenni."
Lelkes? Szerintem félreérted a helyzetet. Nem vagyok én lelkes. Egyáltalán nem örülök ezeknek a kínai világuralmi törekvéseknek mininotesz ügyben sem. Miért? Mert ha mindent kína csinál, mit fogunk csinálni például mi? Ha ez így folytatódik tovább akkor:
"Amerika lesz a világ tervezőintézete, Kína az ipari műhelye, Európa pedig a múzeuma" /Baroso/
"Vagyunk egy páran akik szeretjük, ha egyformán működnek a számítógépeink."
Kína mást gondol. Nem áll messze a te gondolatodtól:
"Vagyunk egy páran akik szeretjük, ha működnek a számítógépeink."
A funkcionalitáson van a hangsúly. Nem hiszem, hogy a Windows XP önmagában egy szeretni való dolog lenne. Sokkal inkább egy szükséges rossz, ami tele van hibával és kijavíthatatlanul hatalmas internetes támadási felülettel. Valójában nem kell az embereknek. Az embereknek az kell, hogy a számítógéppel gyorsan és gondtalanul megoldhassák azokat a feladatokat amikre a számítógép ki van találva.
Ha nem hiszed el amit mondtam, kérlek számold össze, hogy jelenleg a ti otthoni gépeiteken hány eredeti feladatot megoldó szoftver működik. És azt is, hogy hány olyan, ami olyan feladatot old meg csupán, amit maga a számítógép, annak eszetlenül hibás működése hívott életre. Mit gondolsz mi e két szoftvercsoport között az arány? Más is kíváncsi volt erre. Egyes becslések szerint 1:10.000-nél is magasabb az arány. Vagyis egy eredendő megoldásra több mint tízezer haszontalan, de szükséges szoftver jut. Kína most egycsapásra véget vet ennek. Tudom, nehéz ezt mezei felhasználói aggyal és gyakorlattal felfogni, de ez az igazság. Csak a láncainkat veszthetjük. Van akinek ez tetszik. Akár tapsikolhatnánk is neki, de lásd az előző megjegyzésemet. Munkahelyek milliói vesznek majd el. És mit fognak helyette csinálni? Kapálnak majd, vagy mit? Ez a hamarosan felmerülő kérdés ebből a dologból adódóan itt európában?

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus tuf a15 4060
- ERŐMŰ! Dell XPS 15 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- ÚJSZERŰ, MAGYAR! Dell XPS 13 9315 2in1 - 13" 3K Touch / i7-1250U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / 5G
- 2021 Macbook Pro 14, M1 Pro (8 CPU, 14 GPU), 32GB, 1TB, Silver
- Dell Precision 5550 Workstation /i7-10850H/16GB RAM/512GB SSD/QuadroT1000/FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest