- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Szvsz vegyél most egy u100asat, csak az aksi miatt nem érdemes várni. A hírből kevés dolog derül ki, de ha csak ennyi lesz az eltérés, akkor nem lehet számítani jelentősebb ár csökkentésre szerintem. Majd szept.-ben veszel hozzá 6cellás akkut és legalább lesz 2 akkud is, ha tényleg ennyire fontos a hosszabb üzemidő.
Let's begin, de gozaimasu!
-
stefanitsr
senior tag
Nem azért, de ez egy örök probléma lesz pláne a gyorsan pörgő számítástechnika világában. Ha mindig az újra, olcsóbbra, jobbra stb vársz, akkor egyre csak jönnek a hírek az újabb, olcsóbb, stb cuccokról és mindig csak vársz, vársz, vársz...
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
Mr.Grincs
veterán
Ez jó Első taperolásra szerelem Kb én is így votam vele, de én rózsaszínben láttam, de attól függetlenül nem vette el a kedvem a vételtől BEST BUY
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
stefanitsr
senior tag
Wind 1GB alaplapra forrasztott memó mellé fogad foglalatban 1g modult, összesen 2g memót kezel max...
Notebook ram kell bele ofkorz.
Az egész gép kicsi, pl emlékezetem szerint a ph-s tesztek kiemelik hogy a nyákból ki van hagyva a hdd alapterülete, hogy a nyákba sülyesszettett hdd-vel is csökkentsék a méreteket a költségek alacsonyan tartása mellett (ne kelljen ssd, vagy mind a dell d430 esetében ne kelljen 1.8" hdd). Az egész gép ennek szellemében épült, így mindenből "kicsi" kell bele és elég nehézkesen férne el bele bármilyen egyéb bővítés.
[ Szerkesztve ]
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
bejmuller
aktív tag
Ez nalam bevalt. Lehetseges hogy van egyszerubb modja is... de ez nalam elsore ment.
Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D
-
kelzsoca
félisten
Hali!
Sajnos ebben nem tudok neked segíteni (nekem még nincs gépem) de ebben a topicban páran már írtak ilyen jellegű kérést a cég felé (kicsit olvass vissza) és mindenki megkapta az engedélyt, talán tőlük kellene érdeklődni, vagy segítséget kérni, mit és hogyan kellene ezt elindítani!
Közben ezt találtam:
-
zezoka
őstag
Egyrészt alapból alig használtam még Vistát, másrészt nem volt hozzá direkt Vista driver, de az XPsek elmentek vele, de pl a Lan driver nem ment rajta, XPs meg nem volt jó hozzá. Ezenkívül nem voltak képek az FN gomb nyomkodásakor, semmit nem jelzett vissza képernyőn piktogrammal. (Lehet ez lenne a System Control Manager?)
-
reden87
tag
Az User's-ben van, ráadásul nagyon jó áron, bruttó 99.900 Ft a nagyobb winyós (120 GB) kiadás!
http://reden87.info/ - http://MACvaltoztam.blog.hu/
-
kelzsoca
félisten
Szívesen, nincs mit
Most nézem:
Amilo Mini: a Fujitsu Eee-je
Hát a fuji mérnökeit elküldeném valami továbbképzésre, ez a netbook a frédi-béni időkben biztos sláger lenne, de most 2008-at írunk ébresztőőő!
Mind kinézetben mint technikailag szegényes
60GB és 3600RPM mi ez? ha leszedem a vinyóról a borítást a vidéki szél is többet forgat rajta
-
Kata7806
csendes tag
-
Petya357
csendes tag
hehe23: a synaptic számít "jobbnak". A nagy, hologrammos MSI matricát a bal oldalon konnyű leszedni, ügyeskedés nélkül is nyomtalanul lejön. Az XP és az Atomos matricák eltérő mértékben, de sokkal jobban tapadnak, nem mindenkinek sikerült levenni nyom nélkül. Ezért az utóbbi kettőt én inkább ott hagytam.
-
miniapu
tag
Én hajszárítóval és tapétakés-segédlettel szoktam csinálni az ilyesmit. A ragacs ugyanis hő gatására lágyabb lesz, könnyen feljön. A tapétakés meg a szél megkezdéséhez elengedhetetlen. Kell még olyan passzív hordozó is, amire leszedés után feltapasztod. Én ere a célra kisfoppy cimke-hordozó lapot rendszeresítettem. Aról ugyanis aztán már könnyen lejön, és mehet vissza a gépra ha kell. Például a Microsoftos matricát is így célszarű eltávolítanii, illetve visszaragasztani.
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
Nem tudom, hogy ez az utángyártott akksi mennyiben tér el a gyári megoldástól, de valami ilyesmire lehet számítani gondolom.
Szerk: a garanciáról. Más MSI szerviz ügyben volt a kollegám a Albacompnál és rákérdezett a Wind témára is - mondjuk addigra én már túl voltam a beavatkozáson. Ott is azt mondták el, ami itt is többször elhangzott már. Azaz, ha a hiba nem visszavezethető a szakszerűtlen memória / hdd behelyezésre, akkor nincs gond.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
-
rakal
senior tag
Az asztali stabilitás javult,sokkal nehezebb hátradönteni a magasabb akksis konfiggal.
Gépelni is kényelmesebb egyébként,a kis emelés kifejezetten használt.
A normál,asztali gépnél is kényelmesebb a gépelés.ha a hátsó két kiemelőkapcsot használjuk,ez is valami hasonló.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
a legújabb és legjobb.
Bocs, ha jól gondolom nem windowsod van.Ha mégis , akkor a legegyszerűbb a winflashMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Siriusb
veterán
Ha letöltöd a bios-t és kicsomagolod a fájlt, lesz benne egy pdf, amibe le van írva. Hozzáértők mindenesetre javasolják akku nélkül végezni.
Röviden: készítesz egy bootolható pendrive-t, rámásolod, amit letöltöttél, boot pendrive-ról, flash.bat indít. Kikapcs, táp kihúz, táp vissza, biosban load default. -
Zola007
veterán
Számodra egyszerűbb a winflash és ez a method: [link]
esetleg kereshetsz a flash utilból újabbat ha nem mükszik. Mindent tégy légyszíves úgy, ahogy le van írva, különben csak magadnak csinálsz problémát belőle.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
yash
senior tag
igy jar aki atirja a dolgokat. megnyugodhatsz, nem fog mukodni a billentyuzeted, mert elk#rtad a BIOSt minden bizonnyal viheted szervizbe BIOS cserere, ennek annyi. esetleg probalkozz meg egy usb-sel, de oprendszer hianyaban lehet az sem fog mukodni, vagy win alatt van Onscreen keyboard...
[ Szerkesztve ]
-
magnusheron
tag
Akkut vedd ki, húzd ki a tápot is.Vagy szedd szét és húzd ki belőle az elemet Külföldi fórumokon az segített...
Az rosszabb ha utána sem működik a billentyűzet... próbáld egy USB-s billentyűzettel, belépni a biosba és set default....
Vagy bootolható pendriveról az egészet előről. És ne írj át semmit!!!!! A letöltött eredeti fileokat rakd az pendrivera és flash-bat... Majd 20 mp áram nélkül és elvileg működik...
Ja mellesleg.. Újabban azt csinálja a Windem, hogy 24%-os turbo bekapcsolása esetén szétesik a kép és lefagy minden.... 15% on semmi baja...
[ Szerkesztve ]
-
yash
senior tag
makod van. en is bootolhato pendriverol csinaltam. amugy ha elcseszted volna, nem lehetne resetelni a BIOS-t, mivel az mar nagyon a hardver lelke, ha azt elkened, finito, szerviz. BIOS = Basic Input Output System, mielott vki nekiall frissiteni, nezzen utana wikipedian, minek is all neki legkozelebb! Ez a BIOS vazze, nem egy kib****** driver!!
24%-on az enyem sosem ment, egybol kep szeteses stb, csunya hangok a hangszorobol. 15-on nekem is megy gond nelkul. szinte az osszes ilyen.
egyebkent vistara mashogy is be lehet lepni. bal oldali sarokban ott a mozgasserulteket segito kis kék ikon, rakattintasz, bekapcsolod a kepernyo billentyuzetet es egerrel gepelhetsz. jujjdejo!
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Hehe, légyszíves legközelebb beleinvesztálni előre egy kis józan parasztészt a bios frissítésbe.
Na jó, rájöttem mit csesztél el:1, asszondod, hogy nem volt
"afuwin EN011IMS.106 /p /b /n /e /x to flash MSI BIOS version 1.06" sor
ez így van2, asszondod, hogy csak idáig volt: "EN011IMS.106 /p /b /n /e /x"
ezzel az a baj, hogy nem igaz3, mivel ez a sor van a runflashben: "afuwin en011idi.105 /p /b /n /e /r /x"
namármost ezzle csak annyi a bibi, hogyha ebben átírtad, hogy .106 --> .109-re, akkor azzal kreáltad a problémát, ugyanis az új biosfájl neve NEM en011idi.109, hanem en011ims.109
Tehát egy nemlétező fájlra próbáltál frissítenitehát a helyes konvert az
afuwin en011idi.105 /p /b /n /e /r /x ----------->
afuwin en011ims.109 /p /b /n /e /r /x kell legyen, s akkor működik minden flottul.Ma vagy holnap felrakom Fpéter utólagos engedélyével újra a helyes leírást és feltöltök valahova egy, már átszerkesztett winflasht, mivel meglehetősen sokan rontják el.
Esetleg egy moderátort megkérek, hogy a módosított winflash linkelje az ő hozzászólásához.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Nem néztem meg a linket korábban, azt hittem, hogy usb bootos megoldást takarja
De amúgysem jobb mint a Péteré, ráadásul hosszabb és kűfődi nyelven vagyon írva.
Azért örülök, hogy mükszik a géped.
Gondolom tényleg sokan baxhatták el, hogyha a módosítottat rakták fel.Egyébként gyanús volt hogy miért változtatták meg a bios fájl nevét, ezért megnéztem kódban és bizony tartalmaz eltérést, bár nagyon keveset
[link]Na ez a két sor felcserélése a funkcióhozzárendelés az egyes gombokhoz, tehát ezzel moddolták az FN és CTRL funkcióit
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Wajk
addikt
ha nem mászkálsz és installálgatsz sokmindent össze vissza, akkor meg lehet úszni a dolgokat.
Ha közepesen vagy biztos magadban akkor érdemes mondjuk felinstallni az Avast-ot mondjuk, de érdemes kilőni, hogy ne legyen elindulva, hanem magadnak hetente vagy inkább havonta lefuttatod, hogy biztos légy
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Zola007
veterán
Nézd meg windowsban:
írd be futtatáshoz, hogy "compmgmt.msc"
itt tárolás --> lemezkezelés és látszania kell a 4 gigás eisa partíciónak.
Egyszerűen töröld ki, majd következő telepnél a többi partíciót is töröld és ezzel együtt oszd fel újra.
Ezt sajna a lemez elejére készítik gyárilag, ezért érdemes lezúzni szegénkétAmúgy 120-as vinyót és 25 és 90 gigás részekre osztanám a helyedben, az első 15-20 % a leggyorsabb mindegyiknél
[ Szerkesztve ]
-
yash
senior tag
tuzfalat vista megjelenese ota nem hasznalok, jo a belso. antivirusbol nod32, fogott mar meg trojait, azert jo ha van. szerintem folosleges a comodo, en csak xp-n jatszottam vele, viszont antivirus kell, amennyiben torrentezel indithato allomanyokat, ez tuti ha csak iso-kat, mp3-akat videokat toltesz le, akkor tenyleg nem kell antivirus, de ha csunya helyekrol csunya progikat is toltesz le, akkor az antivirus kell es kesz. 2 giga rammal nekem hasit a vista, sebesseg perfekt. avast helyett meg tenyleg jobb a semmi, csak eroforrast zabaltatsz meg tudom, ingyenes... a nod is az, csak 30 naponkent ujratelepited es kesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest