Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
p3z
csendes tag
válasz
miniapu
üzenetére
"Egyáltalán képes lenne meghajtani az 1920-as felbontást elég gyorsan?"
Igen képes rá. 2D graf szinte semmit nem igényel, csak a csicsás effektek. Amúgy is erős volt a gyanúm, hogy a fele amit írsz kitaláció, de abban most már biztos vagyok, hogy nincs Winded, mert akkor kipróbáltad volna...
"Szerintem nem kellene hülyíteni az ide betérő, tanácsot kérő embereket. Miért nem lehet realisztikusan beszélgetni a Windről? Miért kell folyton tulzásokba esni?"
Szerintem meg:
- nem látom, hogy ez a része a hozzászólásodnak hol kapcsolódik az enyémhez, ugyanis abban nem volt szó a Windről közvetlenül.
- a legtöbb sületlenséget Te hordod össze itt, ez alatt értem a túlzásokat és a realitástól való elszakadást."Kinek jó az ilyesmi?"
Unatkozó, napi 23+ bejegyzést gyártó, mellébeszélő flame-huszároknak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HP 255 G10 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest