Hirdetés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
válasz
miniapu
üzenetére
Ne haragudj hogy ezt írom, de szerintem el vagy tévedve kicsit.
Nem minden az ár! Szerintem bizton állíthatom sok felhasználó nevében, hogy olcsó ár ide-vagy oda, nem szeretnénk olyat venni amin csak Linux használható, aminek a kijelzőjén úgy törik meg a fény, mintha valami vacak babaház-műanyag lenne és még ki tudja, min spóroltak a gépben..
Én akkor sem venném ezt meg, ha nem lenne másra pénzem. A Wind összehasonlíthatatlanul jobb ennél. Mind teljesítményben, mind felhasználhatóságában.Azt pedig szerintem nem kéne ide keverni, hogy egy korábbi technikát (magnó) felváltott az MP3, mert ez nem konkurenciát jelent, hanem fejlődést, illetve elavulást a másik oldalról. Ugyanez igaz a video vs. dvd-re, és a HDD vs. SSD-re.. csak az utóbbi technika még nem tart sehol (és egyelőre kérdéses az is, hogy eljut-e valameddig a mostaninál, bár olvasni ilyen tervekről itt-ott).
Számomra picit vicces, hogy két napja regisztráltál és ilyen halálvége-feelingben előadod nekünk több topicban, hogy ez a 90 dolláros gagyi-book majd felfalja az MSI / Asus / Acer / DELL és más notebook gyártók piacát
, akik közül néhányan egyenként is a piac jó részét birtokolják.hanee
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- További aktív témák...
- ERŐMŰ! Dell XPS 15 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- ÚJSZERŰ, MAGYAR! Dell XPS 13 9315 2in1 - 13" 3K Touch / i7-1250U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / 5G
- 2021 Macbook Pro 14, M1 Pro (8 CPU, 14 GPU), 32GB, 1TB, Silver
- Dell Precision 5550 Workstation /i7-10850H/16GB RAM/512GB SSD/QuadroT1000/FHD+
- Dell Latitude 7430 14" FHD Touch/i5-1245U/16GB RAM/512GB SSD/
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, akik közül néhányan egyenként is a piac jó részét birtokolják.