Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Marc71

csendes tag

W-LAN téma.

Már azon kezdek gondolkodni az én windem "hibás" lehet... :) Gyári driver van fenn hozzá sem nyúltam még, de eddig (kopp-kopp) soha semmi bajom nem volt vele. Pedig rengeteg helyen használom (szállodák, cégek, kávézók). Eddig mndig atomstabil volt és azonnal talált hálózatot mindenhol. Na mindegy, nem bajként mondom... :)

A várakozásokról.
    Én továbbra is azt mondom, akinek nem kell annyira a gép, az ne vegyen. Annak semmi értelmét nem látom, hogy 5-10 ezer forintokon múljon a vásárlás, - ha valóban szüksége van a Zembernek a windre/asusra (ízlés szerint).
    Én 97 ezerért vettem 3 hónapja. Gratulálok annak, aki 3 hónapja várja hogy lemenjen mondjuk 87-90 ezerre és most lelkesen - spórolása büszke tudatában - megveszi, és aztmondja jobban járt nálam. Nevetséges 5 mozijegyért, vagy 3 mekizés áráért - ennyivel fizettem érte többet.

3 hónapja is kellett, most is kell nekem. Viszont használom, és pénzt hoz, illetve könnyebséget az életemben - három hónapja. Ha ma 80 ezer lenne, akkor sem bánnám, hogy megvettem - mert valóban kell/kellet - és használom, élvezem.

Persze, lehet valakinek ennyi pénz is számít... - de akkor annak szerintem el kell gondolkodnia, valóban szüksége van egy - ha így számolunk - drága micsodára.

Szóval - már megbocsássatok - de rém unalmas ez a "90-ért, vagy 85-ért már megéri,jajjmikormegyleazára,nainkábbvárokjanuárig,mertakkor csak81523forintlesz,stb".

Nem beszélve, hogy jövőre meg majd jönnek más gépek - azt akkor azokra lehet majd várni.
    És esetleg beszámolva a kollega által említett forint esést, satöbbiket.

uff

Új hozzászólás Aktív témák