Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Csak úgy megy a turbó mód, ha hálózatra van dugva, ha jól tudom.
Megjött a 120-as fehér Wind, a gazdája egyenesen imádja. Én húztam fel rá az alapvető programokat, így elég sokat használtam a kicsikét. Ami meglepett, az a minősége. Egyben van a cucc, nem nyeklik-nyaklik, szépen teszi a dolgát. Az Atom proci meg hihetetlen, hogy éppen langyos levegő jön csak ki a gépből
Csendes, szép gép, és nagyon könnyű!
Negatívumok is voltak, de ezek csak az én hülyeségeim: a kijelzőt és a billentyűzetet nekem nagyon nehéz volt megszokni. Fárasztó volt rajta gépelni, alig vártam, hogy visszaülhessek a 15,4"-os Dell-em elé. Gondolkodtam rajta, hogy mivel nem nagyon használom ki ezt a nagy teljesítményt (csak nagyon ritkán), amit a Dell-től kapok, lecserélem, és veszek egy Wind-et. Rá kellett, hogy jöjjek, hogy első számú gépként nem lehet Wind-et használni (legalábbis én nem tudnám). Ahhoz sajnos kevés, és kicsi.Még valami: hiába állítgatom az XP alatt az energiasémáknál, hogy ne hibernálja magát, meg ne menjen vissza a felhasználóváltó felületig, csak azért is visszamegy. Igaz ugyan, hogy a torrent megy alatta, a letöltés nem szakad meg, de akkor is idegesítő, hogyha úgy hagyjuk a gépet fél óráig, utána felnyitjuk a tetejét, nem lehet folytatni a dolgokat ott, ahol abbahagytuk, hanem be kell újra jelentkezni. Tudtok rá megoldást? Köszi szépen!
Még valami 2: az alap WLAN driverrel szépen ment a cucc, de kb. 20 perc után állandóan dobálta el a netet, egymás után fel-le csatlakozott (Linksys WRT54GL), új driver megoldotta a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 / 16GB RAM / 512GB SSD / Touch Bar
- MacBook Pro 2015 /13inch/i5 8GB/256GB 88% Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Erő és megbízhatóság prémium kivitelben
- ThinkPad P17 Gen2i 17.3" 4K UHD IPS i9-11950H RTX A4000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 236V 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Csendes, szép gép, és nagyon könnyű!