Hirdetés
- Modding és elektronikai kérdések
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chromecast topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Csak úgy megy a turbó mód, ha hálózatra van dugva, ha jól tudom.
Megjött a 120-as fehér Wind, a gazdája egyenesen imádja. Én húztam fel rá az alapvető programokat, így elég sokat használtam a kicsikét. Ami meglepett, az a minősége. Egyben van a cucc, nem nyeklik-nyaklik, szépen teszi a dolgát. Az Atom proci meg hihetetlen, hogy éppen langyos levegő jön csak ki a gépből
Csendes, szép gép, és nagyon könnyű!
Negatívumok is voltak, de ezek csak az én hülyeségeim: a kijelzőt és a billentyűzetet nekem nagyon nehéz volt megszokni. Fárasztó volt rajta gépelni, alig vártam, hogy visszaülhessek a 15,4"-os Dell-em elé. Gondolkodtam rajta, hogy mivel nem nagyon használom ki ezt a nagy teljesítményt (csak nagyon ritkán), amit a Dell-től kapok, lecserélem, és veszek egy Wind-et. Rá kellett, hogy jöjjek, hogy első számú gépként nem lehet Wind-et használni (legalábbis én nem tudnám). Ahhoz sajnos kevés, és kicsi.Még valami: hiába állítgatom az XP alatt az energiasémáknál, hogy ne hibernálja magát, meg ne menjen vissza a felhasználóváltó felületig, csak azért is visszamegy. Igaz ugyan, hogy a torrent megy alatta, a letöltés nem szakad meg, de akkor is idegesítő, hogyha úgy hagyjuk a gépet fél óráig, utána felnyitjuk a tetejét, nem lehet folytatni a dolgokat ott, ahol abbahagytuk, hanem be kell újra jelentkezni. Tudtok rá megoldást? Köszi szépen!
Még valami 2: az alap WLAN driverrel szépen ment a cucc, de kb. 20 perc után állandóan dobálta el a netet, egymás után fel-le csatlakozott (Linksys WRT54GL), új driver megoldotta a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 14" M1 Pro 16GB 512GB
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csendes, szép gép, és nagyon könnyű!