Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ^Clown

addikt

válasz kelzsoca #4934 üzenetére

Csak úgy megy a turbó mód, ha hálózatra van dugva, ha jól tudom.

Megjött a 120-as fehér Wind, a gazdája egyenesen imádja. Én húztam fel rá az alapvető programokat, így elég sokat használtam a kicsikét. Ami meglepett, az a minősége. Egyben van a cucc, nem nyeklik-nyaklik, szépen teszi a dolgát. Az Atom proci meg hihetetlen, hogy éppen langyos levegő jön csak ki a gépből :) Csendes, szép gép, és nagyon könnyű!
    Negatívumok is voltak, de ezek csak az én hülyeségeim: a kijelzőt és a billentyűzetet nekem nagyon nehéz volt megszokni. Fárasztó volt rajta gépelni, alig vártam, hogy visszaülhessek a 15,4"-os Dell-em elé. Gondolkodtam rajta, hogy mivel nem nagyon használom ki ezt a nagy teljesítményt (csak nagyon ritkán), amit a Dell-től kapok, lecserélem, és veszek egy Wind-et. Rá kellett, hogy jöjjek, hogy első számú gépként nem lehet Wind-et használni (legalábbis én nem tudnám). Ahhoz sajnos kevés, és kicsi.

Még valami: hiába állítgatom az XP alatt az energiasémáknál, hogy ne hibernálja magát, meg ne menjen vissza a felhasználóváltó felületig, csak azért is visszamegy. Igaz ugyan, hogy a torrent megy alatta, a letöltés nem szakad meg, de akkor is idegesítő, hogyha úgy hagyjuk a gépet fél óráig, utána felnyitjuk a tetejét, nem lehet folytatni a dolgokat ott, ahol abbahagytuk, hanem be kell újra jelentkezni. Tudtok rá megoldást? Köszi szépen!

Még valami 2: az alap WLAN driverrel szépen ment a cucc, de kb. 20 perc után állandóan dobálta el a netet, egymás után fel-le csatlakozott (Linksys WRT54GL), új driver megoldotta a dolgot.

Új hozzászólás Aktív témák