Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FefeeX

veterán

válasz Zola007 #4106 üzenetére

2 giga ram is sok lehet ebbe, nekem az M655X-emben 1 giga volt, abban mondjuk keményebb gamék alatt éreztem hogy lassabban tölt be, de abba sem volt feltétlen szükséges a 2 giga (Winden azok a játékok el sem mennek - mondjuk a célja is más)

DE

Érzésem szerint ami nagyot dobott az asztalim teljesítményén, az a Athlon XP 2400+ C2D-re cseréje, mert Alt+Tab beütéssel szinte mindig átlép (Persze alkalmazásnak megfelelően memó kérdése is, de akkor már ha nem elég az 1 giga sztem a proci sem)

Ha a 250es vinyó halkabb is hozzá - és tényleg amúgy elviselhetetlen - vagy látom értelmét, akkor lehet cserélek, DE megint csak ugyanaz a véleményem: 80 giga minek nem elég:
    - aki az életművét tartja rajt, képek, DVD filmek formájában (arra inkább ott az asztali)
    - aki filmeket tart rajt (hm, mennyit is? aki nem ír DVD-t hanem vinyón tartja, ráadásul ilyen kicsin az így járt:) )

- aki játszik rajt, és sok játéka van (hm, régebbi játékokkal még cak-cak, amiknek nem kell VGA, de azokból megint kell vagy 50 hogy tele legyen a vinyó)
    - aki más professzionális munkát végez ( CAD, Photoshop - amikre szintén alkalmatlan a gép profi szinten)

Tehát érzésem szerint használati célból felesleges bele 80 gigánál több, a memó is elégnek tűnik (csak az asztalim mellett van fenntartásom, mint a procira is) - ami azonban nekem fontos az a Bluetooth - az ugye van mindben (mert optional többnyire)?

Aki meg játékos erőgépet akar (mint pl én anno, relatíve olcsón elég jót), annak meg valszeg hamar le fog szakadni a válla, és elmegy a kedve tőle. Komolyabb játékra ott az asztali :)

Új hozzászólás Aktív témák