Új hozzászólás Aktív témák

• Marc71
    csendes tag
    válasz devians üzenetére #3240

Én is ilyesmit akartam írni...

Imibácsi itt figyel a fórumban, és alig várja, hogy valamire beírhassa: jó-jó a wind, de a pr200 azért erősebb, stb... És így tovább. Nonszensznek tűnik a dolog, mert oké, vettük, a pr200-as is EGYFAJTA ALTERNATÍVA a windnek, de ne ragozzuk ezt már túl ennyire, pláne hogy Imibácsinak nincs is windje, amihez konkrétan, testközelben, használat közben hasonlíthatná.

Szvsz, ebben az esetben elfogadnám a rengeteg pr200-as hozzászólását, de így nem értem...

Én feltétel nélkül elfogadom, hogy jobb, erősebb, többfunkciósabb a pr, de könyörgöm, ennyi erővel más is jöhetne más notebokkal ide dícsérni, dicsekedni.

És mégegyszer, a pr200 135e pénz oprendszer nélkül (és most nem érdekel, ki honnan mókol ingyen szoftvert, nekem az is pénz), tehát uszkve 150 pénz.

Azaz pedig pontosan másfélszer olyan drága és kétszer olyan nehéz, mint a Wind...
    Ne hasonlítgassunk már, be kéne fejezni...

Inkább örömmel venném, ha egy 1000H tulaj kérkedne itt a gépével - na az ide tartozó lenne sokkal jobban, mégha ez egy wind fórum is.

na, ennyi, nincs harag Imibácsi, de úgy éreztem, már engem is zavar ez a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák