Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Házimozi belépő szinten
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Zola007
üzenetére
A választás igazából a tiéd. Ha neked elég a wind, akkor vegyél windet. Ha jobb lenne a nagyobb teljesítmény, akkor pr-t. Mellesleg a linuxot jól viszi, de mac os-t még nem tettem rá, szóval nem tudom hogy megy rajta. Az ujjlenyomatolvasó nekem jól jön, mert olyan körökben mozgok az egyetemen, ahol inkább jobb nem bízni senkiben
(pl. HÖK, szenátus, stb.). Ha neked megéri a plusz lóvét, akkor vedd meg a pr-t, én csak ajánlani tudom.Gabor970: Aki nem bír el nem egész 2 kilót, az járjon el sportolni

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mobil flották
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- Eladó egy Dell Inspiron 15 7559 laptop
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(pl. HÖK, szenátus, stb.). Ha neked megéri a plusz lóvét, akkor vedd meg a pr-t, én csak ajánlani tudom.